Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Bobby Shurda said:

Ovaj Votier iz Asvela mi je original onaj francuz što ga je Vins Karter preskočio na OI u Sidneju 

Frédéric Weis  

Spoiler

• Thanks 1
Posted
6 minutes ago, Eddard said:

Šta je ovde nominativ, a šta akuzativ 😁?

Živ je Dravot
Umro nije
Dok je Eddarda 
i gramat'ke 

(ok,dosta tanko od mene, ali bolje numem)

• Ha-ha 2
Posted
12 minutes ago, Drug Crni said:

Živ je Dravot
Umro nije
Dok je Eddarda 
i gramat'ke 

(ok,dosta tanko od mene, ali bolje numem)

Still better than Rasta.

• Ha-ha 1
Posted

Moj pulen Quinn Ellis se baš fino adaptira na EL, na prvih nekoliko utakmica je izgledao kao da je zalutao na ovaj nivo, al' sada malo skoring, malo plejmejking, malo krakatost i aktivnost u odbrani... :smiley53: Krenuo kao klinac iz Orlandine i druge italijanske lige i iz sezone u sezonu je sve bolji, a sa 22 godine je i još uvek prilično mlad za EL standarde.

• Like 8
  • Thanks 2
Posted
7 minutes ago, dzakala said:

Ostra izjava Obradovica po igracima veceras.

Koliko god da je krivica strucnog staba i igraca 50-50, kao i kada se imaju uspesi, ovo bacanje pod autobus je bas jadno. Narocito sto mu se opet ponavlja

Posted

Moj utisak je da su.igraci Partizana bili u modu Lako cemo. To je ipak do igraca. Pre ovog duplog kola kao minimun su neki navijaci Partizana iznosili skor 1:1. Do toga se doslo, dakle rezultat nije uzasan, ali je utisak mucan da ti od ekipe koju EL planira da izbaci zbog skromnih ulaganja izgubis a imas budzet, ambiciju i sve ostalo. Sa druge strane moze se i reci da je Asvel projekat koji planira da igra NBA Evropu tako da nije sramota izgubitii 😄 Bio sam ubedjen da Partizan dobija ladno 20 razlike. Doduse nisam znao da im Tajrik nece igrati ... Rezultatski 1:1 nije skandal u duplom kolu....

Posted
1 minute ago, SuperTraktorko said:

Pricao sam i ranije da nisam fan Obradovica kao lika, ali ovde mu ne zameram taj scenario. 

Igraci Partizana i jesu zasluzili svojim zalaganjem veceras da ih on tovari. 

Sve bi bilo uredu da on nije birao te igrace.

• Ha-ha 1
Posted
1 minute ago, Don Dusko said:

Sve bi bilo uredu da on nije birao te igrace.

I da cini mi se prosle sedmice nije bio ponosan na iste te igrace ako se ne varam?(posle Olympiakosa)

Posted

Igraci Partizana imaju problem sa samopouzdanjem, a to je Zeljkova krivica. 

Slican problem kao Sfero u Zvezdi, samo se cini da ce KKP to prekasno da prizna sebi. 

Plus ovim izjavama Zeljko pravi jos veci problem. Treba sutra s tim igracima trenirati i ubediti ih da im mislis dobro, dan nakon sto su culi da si ih javno nazvao mentolima. Ne znam kako iko moze da misli da se ovom izjavom resava, a ne produbljuje problem.

Posted
11 minutes ago, Barkley#34 said:

Večeras pet pobeda domaćina. Na tri meča pobednik dao 88 poena a od toga na dva je isti rezultat (88-87). :classic_smile:

Ne znam zašto sam vam ovo ispričao, ali može nekom da zatreba. U svakom slučaju ne može da škodi, a čim ne škodi, mora da koristi.

Spoiler

:classic_tongue:

• Like 1