Dzep Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Kurucs dominira. A ovo je pokazatelj da Žalgiris može da se nada desetom mestu, i to eventualno (pošto ćemo i mi da ih ubijemo tamo pred kraj, ko da gledam...)
Issey Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 minutes ago, Knipex said: Ček, stani, polako Bar sam ih izjinxovao...
Markoss Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Meni Musa nije toliko antipatican kao vecini. Floper je, al nije provokator, nit sam ikad imao utisak da je nesto kvaran. Ali Dubai se bas bas zajebo sto je njemu dao onoliku lovetinu. Da ne bi Dzabule, bio bi mi najveci kiks leta. Doduse duga je sezona, ali ovo za sad - em povredjen 70 posto utakmica, em i ovo kad je zdrav se uopste ne ponasa nesto kao alfica, vec vise gleda da siluje i ide glavom u zid. 1
Knipex Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) Baskonija od minus 5 do plus 10, serija 17:2. Da ispravim, plus 11 i serija 18:2 na kraju. Edited 6 hours ago by Knipex 3
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Author Posted 6 hours ago Gotivna je Baskonija, nevezano za ovu pobedu. Krpe se nešto cele sezone ali je lepo gledati njihovu košarku i Galbiati je baš gotivac. 13 1
Estrella Roja Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Prelepo kolo Real, Hapoel, Monako i Žalgiris izgubili od autsajdera. Baš mi se sviđa što i ekipe koje realno nemaju više šansi za plejin nastavljaju da se bore do kraja 5
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Mislim da imamo 3 najgora potpisa ove sezone: Vasa Hapoel Dzabula Partizan Musa Dubai
McLeod Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 7 hours ago, Chaos Is Me said: Virtus nema ni blizu kvalitet za top 10, a bogami ni Bajern. Dakle, ili moraju timskom sinergijom debelo da se izdignu iznad kvaliteta ili nekoliko kvalitetnijih moraju da se raspadnu. Nema Bajern kvalitet za top 10, ali nije ni za 18. mesto.
realno *w Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 20 minutes ago, Markoss said: Meni Musa nije toliko antipatican kao vecini. Floper je, al nije provokator, nit sam ikad imao utisak da je nesto kvaran. Ali Dubai se bas bas zajebo sto je njemu dao onoliku lovetinu. Da ne bi Dzabule, bio bi mi najveci kiks leta. Doduse duga je sezona, ali ovo za sad - em povredjen 70 posto utakmica, em i ovo kad je zdrav se uopste ne ponasa nesto kao alfica, vec vise gleda da siluje i ide glavom u zid. Za razliku od Džabule, pa i Grejema, Musa je bio povređen. Videćemo kako će to izgledati kad malo uhvati ritam, a ima vremena za to. 9 minutes ago, Žilee said: Mislim da imamo 3 najgora potpisa ove sezone: Vasa Hapoel Dzabula Partizan Musa Dubai Grejem je ok? 😄 Vasa u odnosu na Džabulu i Grejema, kida ovu sezonu... 😄
Markoss Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 1 minute ago, realno *w said: Za razliku od Džabule, pa i Grejema, Musa je bio povređen. Videćemo kako će to izgledati kad malo uhvati ritam, a ima vremena za to. Pa i Grejem je bio povredjen prvih 12 utakmica. I placen je tacno tri puta manje od Muse u Dubaiju. Nije bas isto. Zvezda je manje vise sklapala tim mimo Grejema i napravljena je situacija - super ako ide, okej ako ne ide. Musa ima skoro 3 milke tamo, bukvalno doveden da bude alfa. Ali da, ima vremena da pricamo svakako. Edited 6 hours ago by Markoss 5
Žilee Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: Za razliku od Džabule, pa i Grejema, Musa je bio povređen. Videćemo kako će to izgledati kad malo uhvati ritam, a ima vremena za to. Grejem je ok? 😄 Vasa u odnosu na Džabulu i Grejema, kida ovu sezonu... 😄 Vasa brat bratu za 6 miliona treba da ima statistiku 18pts+ 6assist+ minimum Dzabula epska katastrofa ne treba trositi reci Musa 10miliona na 3 godine ,očerupao ih je samo tako,povreda plus i kad je zdrav ne vredi te pare. Grejem je totalno drugaciji sluxaj u odnosu na ove trojice jer nema ni priblizno platu ko ovi.
JPM Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 28 minutes ago, Markoss said: Floper je, al nije provokator Ne mozes biti floper a ne biti provokator. Flop je jedna od najnesportskijih osobina koju moze igrac da ima.
Kosjan Willavić Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Asvel bogami muska borba. Svaka cast. Brajan Angola porobio 1
Estrella Roja Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Evo i mučeni Asvel se borio do kraja, gubili 7 razlike 20 sekundi pre kraja i na kraju samo -1
Čočo Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Inače, moram sa se osvrnem na jednog igrača kakav je utisak ostavio na mene. Kabangele! Kakva životinja. Fizički, svi naši centri izgledaju pored njega kao liliputanci. A on pored takvog tela, brz, skočan i meka ruka. 🤯 Izgubili pa svima prošla ispod radara njegova partija sa indeksom 40. I to prva sezona u Evroligi. 🤯 Monstrum! Edited 5 hours ago by Čočo 1
rodriguez Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Ide mu na ruku kriterijum sudjenja, dubiozno se kreće u blokovima. Možda grešim.
wing Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 48 minutes ago, Čočo said: Inače, moram sa se osvrnem na jednog igrača kakav je utisak ostavio na mene. Kabangele! Kakva životinja. Fizički, svi naši centri izgledaju pored njega kao liliputanci. A on pored takvog tela, brz, skočan i meka ruka. 🤯 Izgubili pa svima prošla ispod radara njegova partija sa indeksom 40. I to prva sezona u Evroligi. 🤯 Monstrum! Sve potpisujem i dodajem veliki rispekt za ponašanje na terenu. Igrač koji je najviše puta bio momački fauliran a ne pamtim kada smo nekog ovoliko tukli bez jedne jedine reakcije ili bar kreveljenja ka sudijama. Nije nas osetio. Samo su nas ruke bolele badava. Frajer je u svakom prekidu i pored brutalne minutaže bio iskreno nasmejan. Izundua očigledno poznaje jer mi se učinilo da ga je i nešto ložio nakon četvrtog faula...kralj. Kabengele je tehnički za nas, i još zasigurno dvanajs EL rostera, nezaustavljiv kada stavi obe hvataljke na loptu a istu primi iz kretnje. Sa penala ruka mekana da popizdiš. Ni trunke naznake da smo imali plan da ga na kraju napadnemo i opteretimo penalima. Verovatno nije bilo dobrovoljaca. Neverovatan je podatak da ima samo 113kg jer na terenu i kada stane pored Montejunasa koji ima 117kg, bratina Mfiondu izgleda kao kiosk za viršle pored aparata za kokice ali brži za bar 40%. Sve smo probali, verovatno 'e bio prvi na skauting listi...čuvala su ga na smenu bar četvorica, udvajali ga...kad u odjavi tekme - glasom Džejmi Foxa : ''24 poena i index ČETRDESET''. Edited 4 hours ago by wing 1
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Zanimljivo da barsa hapoel i oli imaju plus 4 (brejkovi minus porazi home court), sve ostale ekipe plus 3 iz top 10. Bice klanica za prvih 6, a verujem da ce biti i krugova (pa mozda i 2). Kako sad izgleda 25 pobeda je top4, 24 top 6, 23 i 22 za 7-10 mesta. Nisam gledao raspored do kraja, ali na blic videh da ce fener imati najvise gostovanja. Ocekujem neku vrstu pada kod valensije i hapoela (ovde je vec pocelo), a bice enigma sta ce se desiti s Monakom. Moj pik za top 4 su fener oli real i barsa. Hapoel i pao u 6. Monako 7, czv 8, valensija 9, zalgiris 10.
Guru Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, wing said: Izundua očigledno poznaje jer mi se učinilo da ga je i nešto ložio nakon četvrtog faula...kralj. glasom srđana radojevića: Igrali su u istoj konferenciji na koledžu (ACC), tako da su još tada imali brojne međusobne duele. Inače su sa Izunduom na Univerzitetu Majami igrali još i Tonye Jekiri, James Palmer (koji mu je prošle sezone bio saigrač u Galatasaraju), Lonnie Walker i Bruce Brown, a sa Kabengeleom na Florida Stejtu su igrali Trent Forrest, Braian Angola, Christ Koumadje i Terance Mann. 1 5
Recommended Posts