Barkley#34 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 12 minutes ago, MrTwister said: Jes se omatorilo al nije stvarno toliko da se otislo u bumerizam da kad neko odradi neki dobar potez/highlight da kazem e u moje vrijeme taj i taj je to odradio bolje, ili kako sam ja jednom ovako zakucao no da mi meniskus ne ode ko zna dje bi sad bio. 😄 Ovo je vise bilo da vec unaprijed znas sto ce da se desi prije nego li i lopta dodje do njega. Nije u pitanju taj bumerizam nego činjenica da gledaš već 10, 20, 30. sezonu nečega i u jednom trenutku ti interesovanje popusti ili se desi to da znaš šta će biti, jer si taj obrazac video xyz puta. Životna faza, jednostavno. 1
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Author Posted 1 hour ago Stvar je afiniteta. Ima ljudi koji preziru Barcokasovu košarku, ali meni se sviđa posebno kad igraju dobro, kako je tu sve proračunato i savršeno taktički postavljeno. Usudio bih se da kažem, za klasu taktički bolje nego bilo koja NBA ekipa. E sad jbga, indivdualni kvalitet i talenat ne može nikakvom taktičkom šemom da se nadoknadi. Mada ja sam čudan - ja volim i Oly da gledam, a volim da gledam i Pariz i Valensiju, naročito ove druge. Upravo ta raznolikost taktičkih postavki i stilova mi je glavni forte EL, u NBA svi pokušavaju da igraju isto, u zavisnosti šta je trendy u tom momentu tj koje ekipe su uspešne pa nameću svoj stil ostalima. Ne zanima me da li ekipe u proseku imaju 29, 22 ili 38 godina, zanima me proizvod na terenu. U NBA regularci i dalje ima masa igrača koja igra kao da im je odstranjen mozak, apsolutno nerazlikovanje dobrog od lošeg šuta, naročito mlađi prednjače u tome. Ne postoji veća razlika u okviru istog sporta između NBA regularne sezone i NBA playoffa. Ovo prvo me sve više smara, a ovo drugo bih gledao svaki sekund svake utakmice da mogu. Najsmaračkija ekipa za gledanje u EL mi je Monako, a za njima Fener i Barsa. 5
robespierre Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ma super je što su oni taktički obučeni, al' što kaže Majk Tajson, pesnica u bradu i sva taktika pada u vodu. Vezenkov koji je MPV EL i utrpa Zvezdi k'o od šale 30p u toj NBA regularci nije mogao da pogleda ka košu jbt, bukvalno minus igrač na terenu.
Knipex Posted 36 minutes ago Posted 36 minutes ago 1 hour ago, Chaos Is Me said: Radi zanimljivosti, meni će biti baš super kad se Makabi i Hapoel vrate u Izrael, fali EL te eksplozivnosti i jače emocije. Samo da se Hamas ne postara za ovo 2
NikadProtivKaline Posted 8 minutes ago Posted 8 minutes ago (edited) jel ima neki epilog decima zelimir telenovele? da ne pitam sad tamo, kontam da su jumpy Edited 8 minutes ago by NikadProtivKaline
JPM Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago Danas će da se zna. Imaš prenos na mondo... iz minuta u minut 🙂
Recommended Posts