propolis Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Makabi, Efes i Partizan bez trenera. Janis,Zoc i Trinikjeri slobodni. Biće tu nekih rokada verovatno.
Chaos Is Me Posted 7 hours ago Author Posted 7 hours ago Željko nema šanse da će preuzeti nekog ove sezone, ubeđen sam u to. Možda na leto. 6
NMX Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Željko je ili odmah preuzimao ekipu, na kraju sezone (Huventud i Real) ili nakon godinu dana. Godinu dana posle PAO pre Fenera. Godinu dana pre KKP posle Fenera. Nema šanse da će uzeti nekoga do kraja sezone, posebno ne ove ekipe osakaćene povredama. Ako bih morao da se kladim koja će biti sledeća destinacija (a uveren sam da će je biti, Željko nije otišao u penziju) - to je Armani.
kendrick duckworth Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Verujem da će pažljivo izabrati sledeći projekat - ističu mi se ambiciozniji Makabi i eventualno povratnički CSKA.
Bruda Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 6 minutes ago, NMX said: to je Armani Mislim da će Armani da zadrži Poetu sigurno, on je kao prvi trener Breše prošle sezone došao da bude pomoćni Mesini jer se znalo da će ga kad-tad naslediti. Jedino ako se desi neki epski kolaps mada čisto sumnjam.
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Nije Zeljko zavrsio trenersku karijeru to je sigurno. U Grcku sigurno nece jer ce Ataman jos biti tamo (PAO), a svakako nece u OLY (niti vidim da ce "braca" zavrsiti sa Barcokasom). Ni u Tursku se nece vracati jer bi isao samo u Fener a tamo je mesto zakucano, bez obzira sto bi Efes bila ok destinacija. Izrael - sta znam, da se suprotstavlja Itudisu, mada je pitanje da li ce i Itudis tamo ostati ako onaj ludak iz Hapoela ne bude zadovoljan rezultatima... Osim mozda Armanija ja njega vidim u Spaniji, iako sada nema nekih naznaka da ce tamo biti mesta.
BattleBender Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako nastavlja karijeru to ce biti verovatno Real. Sto mi i ima najvise smisla.
Kooineeperk Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago E i da dodam jos jednu stvar - ja sam nekako stvarno mislio da ce se ta prica sa Partizanom jos vise romantizovati (mada nikad nije kasno) i da ce Zeljko, u Partizanu, biti nekom mladjem treneru, nesto kao sto je prof. Aca Nikolic bio njemu, svojevremeno. Mozda i bude nekada.
alokin Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ostavka Obradovića sasvim razuman i logičan potez. Shvatio je da više ni na koji način ne može da pomogne timu i da je vreme da ide. Igra Partizana je bila očajna i čudi me da ranije nije dao ostavku. Svakako krivica nije samo njegova, očekivano je da još neko da ostavku..
Barkley#34 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Željko je rekao pre neku godinu da ili će biti trener u Partizanu ili neće nigde biti trener. Isto tako, rekao je i da će biti trener, ništa drugo u KKP. Prođe vreme, ljudi promene stav, ali postoji mogućnost da se i sledeće godine oseća isto kao što se osećao kada je ovo izjavljivao. 2
propolis Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago https://sportklub.n1info.rs/kosarka/euroleague/zeljko-obradovic-a-sad-adio-gubitak-je-kompletan-sport-klub/?fbclid=Iwb21leAOVFkVjbGNrA5UWQWV4dG4DYWVtAjExAHNydGMGYXBwX2lkDDM1MDY4NTUzMTcyOAABHgNozbqPnVo0LceyvHKs0GKhApSNcrm5rn6A6oGFJbV8FaJv4cINTrH86KEF_aem_tbu7Tb1wbkkPjCnKtXwjtQ Javila se Rada i brani Željka dok upire prstom u Savića.
Borca Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Epilog istrage Evrolige protiv Monaka: - kazna od 300 hiljada evra - zabrana registracije novih igraca i trenera koja ce isteci mesec dana posle isplacivanja svih trenutnih dugova ili postizanja dogovora o isplati dugova
Issey Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago (edited) Verovatno je već pisano, ali čitam sad da su neke stranke (LSV) podnele krivičnu prijavu protiv Ostoje, zbog finansijskih malverzacija u KK Partizan. Nisam to toliko pratio, ali ne bi me čudilo da je sve tačno. Bukvalno se uz Željkovo ime i hajp koji je donosio sve ove godine lapalo na max... https://n1info.rs/vesti/lsv-krivicna-prijava-partizan-ostoja-mijailovic/ Zato je sekta ćutala i nije ga dirala, bez obzira na podršku studentima... Ne ulazim u to da li Željko znao ili nije, verovatno je okretao glavu iz sportskih razloga i armije navijača, svestan gde svi živimo. U državi koju je otela mafija. I sad se skupili da većaju da ga zamole da se vrati. Jer su videli koliko je veliki bes navijača po mrežama (za sad tamo, videćemo Arenu na sledećoj utakmici), i ko zna u šta to sve može da eskalira, a što sigurno trenutno ne treba vođi... Edited 5 hours ago by Issey
Petkovic Miroslav97 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 1 hour ago, propolis said: Makabi, Efes i Partizan bez trenera. Janis,Zoc i Trinikjeri slobodni. Biće tu nekih rokada verovatno. I Dejan Radonjić. 1 1
NMX Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 3 minutes ago, Issey said: Verovatno je već pisano, ali čitam sad da su neke stranke (LSV) podnele krivičnu prijavu protiv Ostoje, zbog finansijskih malverzacija u KK Partizan. Nisam to toliko pratio, ali ne bi me čudilo da je sve tačno. Bukvalno se uz Željkovo ime i hajp koji je donosio sve ove godine lapalo na max... https://n1info.rs/vesti/lsv-krivicna-prijava-partizan-ostoja-mijailovic/ Quote "višegodišnjem upropašćivanju KK Partizan koje je krunisano jučerašnjom ostavkom legendarnog Željka Obradovića". Ovde sam prestao da čitam. Nije da me se tiče mnogo ali na kraju dana - ovakve stvari nisu fer ni prema samom Željku i tome što preuzima odgovornost za loše rezultate. Jer prosečnom navijaču željnom naprednjačke krvi kaže - Željko ide ne jer ima loše rezultate i ne vidi kako dalje nego jer se klub uništava od strane sns limara. Neozbiljno, najblaže rečeno. 3
СтелаРоса Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 4 minutes ago, Issey said: Verovatno je već pisano, ali čitam sad da su neke stranke (LSV) podnele krivičnu prijavu protiv Ostoje, zbog finansijskih malverzacija u KK Partizan. Nisam to toliko pratio, ali ne bi me čudilo da je sve tačno. Bukvalno se uz Željkovo ime i hajp koji je donosio sve ove godine lapalo na max... https://n1info.rs/vesti/lsv-krivicna-prijava-partizan-ostoja-mijailovic/ Zato je sekta ćutala i nije ga dirala, bez obzira na podršku studentima... Ne ulazim u to da li Željko znao ili nije, verovatno je okretao glavu iz sportskih razloga i armije navijača, svestan gde svi živimo. U državi koju je otela mafija. I sad se skupili da većaju da ga zamole da se vrati. Jer su videli koliko je veliki bes navijača po mrežama (za sad tamo, videćemo Arenu na sledećoj utakmici), i ko zna u šta to sve može da eskalira, a što sigurno trenutno ne treba vođi... A zbog cega su cutali do sada ako su imali takve informacije? Quote zbog postojanja osnova sumnje da je organizovana kriminalna grupa preuzela upravljanje nad KK Partizan sa ciljem da se ovaj klub uništi na zadovoljstvo neostvarenog huligana sa suprotne strane tribine Ovo je neki paralelni univerzum. Znaci ta -organizovana kriminalna grupa- (istina) preuzima KKP koji u tom momentu ne igra ni EC, iz sezone u sezonu sve vise novca ulazi u klub sto dovodi ozbiljno trenersko ime Trinkijerija koji je dobio u sezoni pre korone sastav sposoban za titulu Aba i EC. Posle korone jedna sezona pauze i onda dolazak Obradovica koji nikada ne bi dosao da mu nije garantovan budzet za kvalitetan sastav. Dovodjenje gomile stranaca sa visegodisnjim milionskim ugovorima je prvo dobio Partizan, pa tek posle Zvezda. I ne, ne od sezonskih karata, nego zna se iz kojih izvora. Pa onda placanje EL licence, dovodjenje jos veceg broja stranaca, jos veci budzeti. I sve to su uradili isti ljudi koji sada navodno unistavaju klub ? Pa sto su onda ulazili u klub, cemu sve ovo? 1
MV91 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Какав суноврат Кокошкова, уз све проблеме са повредама две скандалозне сезоне у Истанбулу, баш велико разочарење.
Christofer Moltisanti Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Željko je vrlo cerovatno završio trenersku karijeru. Juče je čak u Atini tim povodom bila i neka vrste privatne proslave, gde su pored Željka bili i Dijamantidis, Šarunas, Aca Rašković, Željkova porodica… Željko je i sam čini mi se spominjao da posle Partizana kao trener neće raditi više nigde. Moguće kao neki SD ili slično kad se stvari malo smire, ali kao trener ne verujem. 1
NMX Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 2 minutes ago, MV91 said: Какав суноврат Кокошкова, уз све проблеме са повредама две скандалозне сезоне у Истанбулу, баш велико разочарење. Čovek je imao sreće da ga prajm Goran Dragić i Dončić u usponu popnu na krov Evrope i lepo je to posle naplatio. Solidno razočarenje, uprkos povredama. 8
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kokoskov da se posveti seminarima, za trenera na ovom nivou, nije. Mada mozda ne bi bilo lose da preuzme kkp...😂 1
hakeem Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago mozda i nije za ovu temu, ali ovo sto radi Ostoja je skandal...juce prenose pismo i salju zahvalnicu a danas kao odbijaju ostavku...nema sanse ni on da ovo prezivi...na kraju ce otici jer nije uspeo da nagovori Zeljka da ostane... 2
GameChanger Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 hours ago, Kooineeperk said: E i da dodam jos jednu stvar - ja sam nekako stvarno mislio da ce se ta prica sa Partizanom jos vise romantizovati (mada nikad nije kasno) i da ce Zeljko, u Partizanu, biti nekom mladjem treneru, nesto kao sto je prof. Aca Nikolic bio njemu, svojevremeno. Mozda i bude nekada. Ma nije Zeljko taj lik, i sam je govorio na tu temu. On je doktor kosarke ali nije profesor
Kooineeperk Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, GameChanger said: Ma nije Zeljko taj lik, i sam je govorio na tu temu. On je doktor kosarke ali nije profesor Itudis je nakon asistiranja Zeljku u PAO, postao trener, i to kakav. U Feneru nije imao bas takav kalibar ali je posle te ere u Turskoj, Erdem Can krenuo putem prvog trenera i vodio je Efes i vodi (ponovo) Turk Telekom. Pre svega jer Androic i onaj spanac Joseph Maria, ne mogu prezime da zapamtim nikako, nisu imali afiniteta da budu prvi treneri vec su posle nastavili sa njim i u Partizanu. Ali je Karaicic imao i evo pokusao je, selektor je Jermenije i imao je nespesan pokusaj sa Arisom ali je i u KLS vodio Partizan. Da ne pominjemo Zeljkove igrace koji su postali treneri gde je on imao veliki uticaj na njih da to postanu - Jasikevicijus, Spanulis... jednom prilikom je sam Zeljko izjavio da ima podatak da je preko 120 igraca koje je on trenirao imalo posle i ulogu trenera negde. Pa i Pablo Laso je igrao za Real kad je Zeljko tamo bio trener! Greota je ne vratiti kosarci ono sto mu je dala. Mislim, nije da nije vratio, nego sam uvek nekako video tu putanju da treba da bude Aca Nikolic -> Zeljko Obradovic -> neko sledeci -> neko sledeci... 2
GameChanger Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 21 minutes ago, Kooineeperk said: Itudis je nakon asistiranja Zeljku u PAO, postao trener, i to kakav. U Feneru nije imao bas takav kalibar ali je posle te ere u Turskoj, Erdem Can krenuo putem prvog trenera i vodio je Efes i vodi (ponovo) Turk Telekom. Pre svega jer Androic i onaj spanac Joseph Maria, ne mogu prezime da zapamtim nikako, nisu imali afiniteta da budu prvi treneri vec su posle nastavili sa njim i u Partizanu. Ali je Karaicic imao i evo pokusao je, selektor je Jermenije i imao je nespesan pokusaj sa Arisom ali je i u KLS vodio Partizan. Da ne pominjemo Zeljkove igrace koji su postali treneri gde je on imao veliki uticaj na njih da to postanu - Jasikevicijus, Spanulis... jednom prilikom je sam Zeljko izjavio da ima podatak da je preko 120 igraca koje je on trenirao imalo posle i ulogu trenera negde. Pa i Pablo Laso je igrao za Real kad je Zeljko tamo bio trener! Greota je ne vratiti kosarci ono sto mu je dala. Mislim, nije da nije vratio, nego sam uvek nekako video tu putanju da treba da bude Aca Nikolic -> Zeljko Obradovic -> neko sledeci -> neko sledeci... Drugo je sve to, on jeste bio mentor mnogim sjajnim trenerima i igracima koji su to postali, ali to je bila posledica njihove saradnje u okviru koje je Zeljku na prvom mestu bio rezultat kluba, sto je i normalno, a ne mentorstvo nad mladim igracima. Oni su imali prilike da kupe fore od njega i uce zanat, a on je imao vredne pomocnike koji ga gledaju u vrh ociju - win win. Ja sam samo reagovao na poredjenje sa Acom Nikolicem. Recimo, pricao je Mesina kako mu je profesor davao tet a tet savete u vezi sa utakmicom koju, pazi sad, treba da igraju jedan protiv drugog. To je neki novi nivo mentorstva i profesorstva koji niti ima Zeljko, niti bilo ko drugi, zato je jedan profesor. Uostalom, to je Aca demonstritrao i 92. kad je stavio ego po stranu i pomogao tada mladom treneru da se vine u zvezde. To Zeljko nije u stanju da radi i bio je sasvim iskren oko toga, ego mu ne da da stoji sa strane, a taj isti ego ga je gurao do svih mogucih rekorda tako da je to skroz opravdano. To sto ti prizeljkujes je lepo i verovatno prirodno, ali vreme kosarkaske romantike je mrtvo. Danas ljudi polako zaboravljaju i Dudu, a kamo li njegovog brata Pivu koji je bio i veci smeker i veci mentor ostalim trenerima. Od romantike u evropskoj kosarci ostala je ova labudova pesma sa Zeljkom, nasa ciganska romantika sa Saletom i Rikijev povratak u Huventud, mozda s vremena na vreme jos neki momenat. Sve ostalo je fast food kosarka za evro vise, a nije da i mi u segmentu evra oskudevamo (ovo je ograda da me Goldberg ne napadne). Edited 2 hours ago by GameChanger 3
Sector Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Mene zanima je li kolega @goldberg bcd @goldberg zadovoljan sa otporom i izdanjem pirejskih crveno-belih u Areni? Meni se čini da su dali max i da je bila baš dobra utakmica. 1 1
Recommended Posts