bodo Posted Tuesday at 07:33 PM Posted Tuesday at 07:33 PM Previše divljaka u ovako važnoj utakmici. To se može svesti i pod nedisciplinu. 2
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:33 PM Posted Tuesday at 07:33 PM Kakav napad iz TO je nacrtao Paskval.Ovi naši nisu znali gde da udaraju. Oni su takođe loša ekipa,ne igraju nista posebno ali imaju trenera a ne cirkuzanta . I na bazi toga će nas dobiti +20 na kraju. A ovom implementatoru želim da implementira svoje ideje u nekom drugom klubu. Marš iz kluba sramoto trenerska!!!! Na sta ti liči ekipa?! 3 1
tejlor Posted Tuesday at 07:34 PM Posted Tuesday at 07:34 PM koji sam ja mazohista sto ovo idalje gledam jebo mi pas mater 7
Čvarkov Posted Tuesday at 07:34 PM Posted Tuesday at 07:34 PM Ne sećam se da je neki tim Zvezde igrao goru odbranu. Kad i nešto slučajno odbranimo, igrači lade jaja i ne zagrade. Kad i zagradimo, ne uspemo da naplatimo na drugoj strani. Ispadaju lopte, proklizavanja, mašimo zakucavanja. Je be ni horor. 10
ljutikrilo Posted Tuesday at 07:34 PM Posted Tuesday at 07:34 PM Cirkuska košarka... Trude se, nije da nije, ali ne mogu kontru 2 na 1 da reše, bez da neko ne napravi neku glupost. 1
Zadnji vezni Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM Bravo Obradoviću Saleee!!!! Drčela pridužavaj ugovor dok ga neko nije pokupio . 3
3x3cz Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Moja, nasa Zvezda je ovo
Perkos2 Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM Imamo velike šanse da dobihemo, nismo primili 50 u prvom poluvremenu 1 1
Dzo23 Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM 1 minute ago, TB Told said: U principu se period dobre odbrane završi kad se Kalinić pojavi na parketu, a pošto u napadu ne postoji, nema nijednog razloga zašto Dobrić ne igra. Da da, vodili bi 20 razlike samo da nema Kalinica.
wing Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM Nije Kalina kriv što je na parketu...ovakav. 2
No name Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM Zakucavaj kalina ekser . 12 minuta kalinica, 8 Odzeleja, I 0 Dobrica. Kako mu kalina potpisuje otkaz. Ako i treba 2
Cavani Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM Ovo sto mi igramo zadnja 4 meseca je za bojkot sve i da dobijemo, totalno govno od kosarke. 3
Nellthe Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM Kad ti nemas rotaciju jasnu u 39. utakmici evrolige, 60+ u sezoni, sta dalje da pricas. Ne zna se ko pije ko placa 1
vinogradskaopera Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM Nema sta, najvaznija utakmica sezone 47 poena za pp, nevera.
suptil Posted Tuesday at 07:35 PM Posted Tuesday at 07:35 PM Postenije je ne izaci na drugo poluvreme nego ovako igrati. Ponovo gotovo 50 poena za poluvreme.
vladi Posted Tuesday at 07:36 PM Posted Tuesday at 07:36 PM Koliko mi je tesko da poslednju utakmicu ove sezone u el izgubimo sa 20 razlike i ne pokazemo nikakvo dostojanstvo. Očigledno timovi poput Valensije i Zalgirisa imaju sistem za razliku od nas, jer očigledno nije sve ni u budzetu. Valjda cemo i mi nekada biti konkurenti 1
Problem sa licnim greskama Posted Tuesday at 07:36 PM Posted Tuesday at 07:36 PM Mi se ovde ništa ne pitamo i to treba prihvatiti 3
Čvarkov Posted Tuesday at 07:36 PM Posted Tuesday at 07:36 PM 2 minutes ago, TB Told said: U principu se period dobre odbrane završi kad se Kalinić pojavi na parketu, a pošto u napadu ne postoji, nema nijednog razloga zašto Dobrić ne igra. Odbrana ne zavisi od Kalinića jer svi do jednog je ne igraju. 3
drakon1 Posted Tuesday at 07:36 PM Posted Tuesday at 07:36 PM 1 minute ago, Čvarkov said: Ne sećam se da je neki tim Zvezde igrao goru odbranu. Kad i nešto slučajno odbranimo, igrači lade jaja i ne zagrade. Kad i zagradimo, ne uspemo da naplatimo na drugoj strani. Ispadaju lopte, proklizavanja, mašimo zakucavanja. Je be ni horor. Radonjic bi za ovo dobio instantno šlog. Igramo 1 - 1 NBA kosarku bez da imamo kvalitet za to. 0:7 iz tajmauta. 1
MisaF Posted Tuesday at 07:36 PM Posted Tuesday at 07:36 PM Ako ne dobije otkaz veceras Sasa nema ni kls da osvojimo. Ovakvu nesposobnost trenera odavno nisam video i ne mogu da verujem da se desava jednom timu u EL ovakvo vodjenje utakmice. 2
Recommended Posts