Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted (edited)

Bukvalno nas odradjuju. Bace mamac malo da se spustimo ispod 10 pa nagaze i dignu razliku. Najveća rutina ove sezone. Sprdaju se sa nama. 

Edited by Čočo
  • Like 1
Posted

Rezultat jos ok, kako je moglo biti.

Sad se malo igrala ozbiljnija odbrana, ali to je premalo. Ostatak turistička, neobavezna odbrana.

Sad navijamo za Monako.

Posted

Sto manje crnih igraca, shvatili to kako god zabole me, nemaju mozga definitivno, nemaju karakter. 

Neka bude stranac, svaka cast izuzecima, ali ovo je takav neuspeh da je to strasno.

I naravno, Obradovic aut, sto pre, veceras, vracaj Tomu, ima makar harizmu.

• Like 3
Posted
3 minutes ago, Dr.J said:

Sto manje crnih igraca, shvatili to kako god zabole me, nemaju mozga definitivno, nemaju karakter. 

Neka bude stranac, svaka cast izuzecima, ali ovo je takav neuspeh da je to strasno.

I naravno, Obradovic aut, sto pre, veceras, vracaj Tomu, ima makar harizmu.

Ode ti na hladjenje kao i kkcz

Posted
15 minutes ago, Henry Chinaski said:

Jedini trener kome tim ne zna šta da radi nakon time outa

Samo tad? 

16 minutes ago, K.Dot said:

Možda je malo glupo, ne poznajem čoveka lično ali rekao bi da Saša nije baš nešto inteligentna osoba. 

Vrlo je inteligentan, ili ima mnogo dobrog menadžera... Pa je uspeo nekoga da zajebe da je trener... KKCZ čak dva puta... 

Posted
24 minutes ago, Night wolf said:

Oterati trenera i pokušati dovesti igrače sa malo većim IQ 

Igrače sa većim IQ smo imali, npr Teo i Luka Mitrović pa smo prolazili kako smo prolazili. E al bato ovi sa visokim IQ i fizikalijama koštaju mnogo i ne rastu na grani.

Posted

3 minutes ago, Chaos Is Me said:

Igrače sa većim IQ smo imali, npr Teo i Luka Mitrović pa smo prolazili kako smo prolazili. E al bato ovi sa visokim IQ i fizikalijama koštaju mnogo i ne rastu na grani.

Ok, jasno, ali sad na ovu ekipu dovesti dva igrača sa IQ nije baš naučna fantastika

• Guru locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...