wing Posted Tuesday at 08:26 PM Posted Tuesday at 08:26 PM Pazite da ne opaučite nekog iz Barse...nema smisla. 1
djenkoslav Posted Tuesday at 08:26 PM Posted Tuesday at 08:26 PM Šteta što smo malo ublažili sramotu, bice posle malo je falilo...
Čočo Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM (edited) Bukvalno nas odradjuju. Bace mamac malo da se spustimo ispod 10 pa nagaze i dignu razliku. Najveća rutina ove sezone. Sprdaju se sa nama. Edited Tuesday at 08:28 PM by Čočo 1
drakon1 Posted Tuesday at 08:27 PM Posted Tuesday at 08:27 PM Ajde, na kraju smo se barem vratili na neku pristojnu razliku. Ali, kosmar iz 2. i pocetkom 3. cetvrtine je epski.
DijametralnoSuprotan Posted Tuesday at 08:28 PM Posted Tuesday at 08:28 PM 5 minutes ago, Žilee said: Sto se mene tice svi da odu Batler jedini da ostane. Nemam nista protiv Što je najgore vrv će samo Butler da ode 💀
Bejn Posted Tuesday at 08:29 PM Posted Tuesday at 08:29 PM Sad treba da se sve svali na košarkaše a da se sačuva ćelavi pojma nemač? 1
Čvarkov Posted Tuesday at 08:29 PM Posted Tuesday at 08:29 PM 3 minutes ago, drakon1 said: Sto mi ovi Barcini Česi idu na kurac, onaj šaban Vesely posebno. poljski šabantm 2
Gaga Posted Tuesday at 08:29 PM Posted Tuesday at 08:29 PM (edited) Celava prevara da ode Edited Tuesday at 08:30 PM by Gaga 5
drakon1 Posted Tuesday at 08:30 PM Posted Tuesday at 08:30 PM 1 minute ago, Čvarkov said: poljski šabantm Sto poljski? Ako se opet ukrademo u produzetak, dobijamo. 1 1
vinogradskaopera Posted Tuesday at 08:31 PM Posted Tuesday at 08:31 PM Jbg teske mu noge imao tezak suterski trening u nedelju
Сандро Лаки Ђентиле Posted Tuesday at 08:34 PM Posted Tuesday at 08:34 PM Ћелавом отказ под хитно за какав-такав спас сезоне. 5
drakon1 Posted Tuesday at 08:35 PM Posted Tuesday at 08:35 PM Rezultat jos ok, kako je moglo biti. Sad se malo igrala ozbiljnija odbrana, ali to je premalo. Ostatak turistička, neobavezna odbrana. Sad navijamo za Monako.
Dr.J Posted Tuesday at 08:36 PM Posted Tuesday at 08:36 PM Sto manje crnih igraca, shvatili to kako god zabole me, nemaju mozga definitivno, nemaju karakter. Neka bude stranac, svaka cast izuzecima, ali ovo je takav neuspeh da je to strasno. I naravno, Obradovic aut, sto pre, veceras, vracaj Tomu, ima makar harizmu. 3
Night wolf Posted Tuesday at 08:39 PM Posted Tuesday at 08:39 PM Oterati trenera i pokušati dovesti igrače sa malo većim IQ
BattleBender Posted Tuesday at 08:40 PM Posted Tuesday at 08:40 PM 3 minutes ago, Dr.J said: Sto manje crnih igraca, shvatili to kako god zabole me, nemaju mozga definitivno, nemaju karakter. Neka bude stranac, svaka cast izuzecima, ali ovo je takav neuspeh da je to strasno. I naravno, Obradovic aut, sto pre, veceras, vracaj Tomu, ima makar harizmu. Ode ti na hladjenje kao i kkcz
Issey Posted Tuesday at 08:41 PM Posted Tuesday at 08:41 PM 15 minutes ago, Henry Chinaski said: Jedini trener kome tim ne zna šta da radi nakon time outa Samo tad? 16 minutes ago, K.Dot said: Možda je malo glupo, ne poznajem čoveka lično ali rekao bi da Saša nije baš nešto inteligentna osoba. Vrlo je inteligentan, ili ima mnogo dobrog menadžera... Pa je uspeo nekoga da zajebe da je trener... KKCZ čak dva puta...
Chaos Is Me Posted Tuesday at 09:05 PM Posted Tuesday at 09:05 PM 24 minutes ago, Night wolf said: Oterati trenera i pokušati dovesti igrače sa malo većim IQ Igrače sa većim IQ smo imali, npr Teo i Luka Mitrović pa smo prolazili kako smo prolazili. E al bato ovi sa visokim IQ i fizikalijama koštaju mnogo i ne rastu na grani.
Night wolf Posted Tuesday at 09:09 PM Posted Tuesday at 09:09 PM 3 minutes ago, Chaos Is Me said: Igrače sa većim IQ smo imali, npr Teo i Luka Mitrović pa smo prolazili kako smo prolazili. E al bato ovi sa visokim IQ i fizikalijama koštaju mnogo i ne rastu na grani. Ok, jasno, ali sad na ovu ekipu dovesti dva igrača sa IQ nije baš naučna fantastika
Recommended Posts