Jump to content

KK Crvena Zvezda 25/26- Live tema

Recommended Posts

Posted

Kakav napad iz TO je nacrtao Paskval.Ovi naši nisu znali gde da udaraju.

Oni su takođe loša ekipa,ne igraju nista posebno ali imaju trenera a ne cirkuzanta .

I na bazi toga će nas dobiti +20 na kraju.

A ovom implementatoru želim da implementira svoje ideje u nekom drugom klubu.

Marš iz kluba sramoto trenerska!!!! Na sta ti liči ekipa?!

• Like 3
  • Thanks 1
Posted

Ne sećam se da je neki tim Zvezde igrao goru odbranu. Kad i nešto slučajno odbranimo, igrači lade jaja i ne zagrade. Kad i zagradimo, ne uspemo da naplatimo na drugoj strani. Ispadaju lopte, proklizavanja, mašimo zakucavanja. Je be ni horor.

• Like 10
Posted

😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Moja, nasa Zvezda je ovo

Posted
1 minute ago, TB Told said:

U principu se period dobre odbrane završi kad se Kalinić pojavi na parketu, a pošto u napadu ne postoji, nema nijednog razloga zašto Dobrić ne igra.

Da da, vodili bi 20 razlike samo da nema Kalinica. 

Posted

Koliko mi je tesko da poslednju utakmicu ove sezone u el izgubimo sa 20 razlike i ne pokazemo nikakvo dostojanstvo. Očigledno timovi poput Valensije i Zalgirisa imaju sistem za razliku od nas, jer očigledno nije sve ni u budzetu. Valjda cemo i mi nekada biti konkurenti

• Like 1
Posted
2 minutes ago, TB Told said:

U principu se period dobre odbrane završi kad se Kalinić pojavi na parketu, a pošto u napadu ne postoji, nema nijednog razloga zašto Dobrić ne igra.

Odbrana ne zavisi od Kalinića jer svi do jednog je ne igraju.

• Like 3
Posted
1 minute ago, Čvarkov said:

Ne sećam se da je neki tim Zvezde igrao goru odbranu. Kad i nešto slučajno odbranimo, igrači lade jaja i ne zagrade. Kad i zagradimo, ne uspemo da naplatimo na drugoj strani. Ispadaju lopte, proklizavanja, mašimo zakucavanja. Je be ni horor.

Radonjic bi za ovo dobio instantno šlog.

Igramo 1 - 1 NBA kosarku bez da imamo kvalitet za to.

0:7 iz tajmauta.

• Like 1
Posted

Ako ne dobije otkaz veceras Sasa nema ni kls da osvojimo.

Ovakvu nesposobnost trenera odavno nisam video i ne mogu da verujem da se desava jednom timu u EL ovakvo vodjenje utakmice.

• Like 2
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...