bodo Posted April 21 Posted April 21 Previše divljaka u ovako važnoj utakmici. To se može svesti i pod nedisciplinu. 2
Zadnji vezni Posted April 21 Posted April 21 Kakav napad iz TO je nacrtao Paskval.Ovi naši nisu znali gde da udaraju. Oni su takođe loša ekipa,ne igraju nista posebno ali imaju trenera a ne cirkuzanta . I na bazi toga će nas dobiti +20 na kraju. A ovom implementatoru želim da implementira svoje ideje u nekom drugom klubu. Marš iz kluba sramoto trenerska!!!! Na sta ti liči ekipa?! 3 1
tejlor Posted April 21 Posted April 21 koji sam ja mazohista sto ovo idalje gledam jebo mi pas mater 7
Čvarkov Posted April 21 Posted April 21 Ne sećam se da je neki tim Zvezde igrao goru odbranu. Kad i nešto slučajno odbranimo, igrači lade jaja i ne zagrade. Kad i zagradimo, ne uspemo da naplatimo na drugoj strani. Ispadaju lopte, proklizavanja, mašimo zakucavanja. Je be ni horor. 10
ljutikrilo Posted April 21 Posted April 21 Cirkuska košarka... Trude se, nije da nije, ali ne mogu kontru 2 na 1 da reše, bez da neko ne napravi neku glupost. 1
Zadnji vezni Posted April 21 Posted April 21 Bravo Obradoviću Saleee!!!! Drčela pridužavaj ugovor dok ga neko nije pokupio . 3
Perkos2 Posted April 21 Posted April 21 Imamo velike šanse da dobihemo, nismo primili 50 u prvom poluvremenu 1 1
Dzo23 Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, TB Told said: U principu se period dobre odbrane završi kad se Kalinić pojavi na parketu, a pošto u napadu ne postoji, nema nijednog razloga zašto Dobrić ne igra. Da da, vodili bi 20 razlike samo da nema Kalinica.
No name Posted April 21 Posted April 21 Zakucavaj kalina ekser . 12 minuta kalinica, 8 Odzeleja, I 0 Dobrica. Kako mu kalina potpisuje otkaz. Ako i treba 2
Cavani Posted April 21 Posted April 21 Ovo sto mi igramo zadnja 4 meseca je za bojkot sve i da dobijemo, totalno govno od kosarke. 3
Nellthe Posted April 21 Posted April 21 Kad ti nemas rotaciju jasnu u 39. utakmici evrolige, 60+ u sezoni, sta dalje da pricas. Ne zna se ko pije ko placa 1
vinogradskaopera Posted April 21 Posted April 21 Nema sta, najvaznija utakmica sezone 47 poena za pp, nevera.
suptil Posted April 21 Posted April 21 Postenije je ne izaci na drugo poluvreme nego ovako igrati. Ponovo gotovo 50 poena za poluvreme.
vladi Posted April 21 Posted April 21 Koliko mi je tesko da poslednju utakmicu ove sezone u el izgubimo sa 20 razlike i ne pokazemo nikakvo dostojanstvo. Očigledno timovi poput Valensije i Zalgirisa imaju sistem za razliku od nas, jer očigledno nije sve ni u budzetu. Valjda cemo i mi nekada biti konkurenti 1
Problem sa licnim greskama Posted April 21 Posted April 21 Mi se ovde ništa ne pitamo i to treba prihvatiti 3
Čvarkov Posted April 21 Posted April 21 2 minutes ago, TB Told said: U principu se period dobre odbrane završi kad se Kalinić pojavi na parketu, a pošto u napadu ne postoji, nema nijednog razloga zašto Dobrić ne igra. Odbrana ne zavisi od Kalinića jer svi do jednog je ne igraju. 3
drakon1 Posted April 21 Posted April 21 1 minute ago, Čvarkov said: Ne sećam se da je neki tim Zvezde igrao goru odbranu. Kad i nešto slučajno odbranimo, igrači lade jaja i ne zagrade. Kad i zagradimo, ne uspemo da naplatimo na drugoj strani. Ispadaju lopte, proklizavanja, mašimo zakucavanja. Je be ni horor. Radonjic bi za ovo dobio instantno šlog. Igramo 1 - 1 NBA kosarku bez da imamo kvalitet za to. 0:7 iz tajmauta. 1
MisaF Posted April 21 Posted April 21 Ako ne dobije otkaz veceras Sasa nema ni kls da osvojimo. Ovakvu nesposobnost trenera odavno nisam video i ne mogu da verujem da se desava jednom timu u EL ovakvo vodjenje utakmice. 2
Recommended Posts