Jump to content

Recommended Posts

Posted
12 minutes ago, m0k1 said:

Otkud to da ne igra Lorenco ? Vidim da je igrao sinoc 20+ minuta

Iskrenuo je zglob. Moram priznati da je to dobra vest za nas, posto je igrao bas dobro ove dve utakmice sto sam ih gledao.

• Like 4
Posted

Sada mi je jasno sto smo favoriti i pored nasih povreda. Lorenco out, Guduric ce verovatno igrati ali je van ritma. Samo da nas ne natrpa Niko Menion i imamo cemu da se nadamo.

• Like 1
Posted
2 minutes ago, VISOKOLETAC said:

Iskrenuo je zglob. Moram priznati da je to dobra vest za nas, posto je igrao bas dobro ove dve utakmice sto sam ih gledao.

To samo znaci vise minuta za Manniona da nam saspe 6 trojki 

• Like 1
  • Ha-ha 5
  • Pumpaj! 1
Posted

Imam osjecaj da se ovdje skupe hodza pop,milan tarot, tesko da bi prosvjetlili ovo crnilo koje vlada... Ovo do sada je nezapamceni goat topic dark mode. Respect braco,na osnovu 0 zvanicnih utakmica.

• Like 5
  • Thanks 1
  • Ha-ha 1
Posted

Ako lezerni brat Zo ne igra, to je hendikep za nas i solidan boost za Armani.

Mnogo su opasniji oni koji ce pokupiti njegove minute. Manion nas je uneredio prosle sezone, a nesto mi je i Bolmaro ostao u neprijatnom secanju.

• Ha-ha 1
Posted (edited)
6 minutes ago, fradler said:

Ako lezerni brat Zo ne igra, to je hendikep za nas i solidan boost za Armani

Gledao sam ga u  finalu super kupa, klasična floor general partija, nešto tipa 11-12 asistencija za 20 minuta. Baš je dobar bio. 

6 minutes ago, fradler said:

Mnogo su opasniji oni koji ce pokupiti njegove minute. Manion nas je uneredio prosle sezone, a nesto mi je i Bolmaro ostao u neprijatnom secanju.

Bolmaro svejedno igra puno, na toj tekmi je igrao maltene bez izmene. Pošto nema Gudurića, rotacija im je dosta skraćena.

Kako god, ne može biti plus za njih još jedan igrač manje, u situaciji kada igraju treći meč u 5-6 dana.

Edited by realno *w
  • Like 4
  • Thanks 1
Posted
30 minutes ago, fradler said:

Ako lezerni brat Zo ne igra, to je hendikep za nas i solidan boost za Armani.

Bolmaro nam oduzeo Bokija na 9 meseci

Posted (edited)
53 minutes ago, Steve Gerrard said:

Imam osjecaj da se ovdje skupe hodza pop,milan tarot, tesko da bi prosvjetlili ovo crnilo koje vlada... Ovo do sada je nezapamceni goat topic dark mode. Respect braco,na osnovu 0 zvanicnih utakmica.

Opusteno... 😀

Kao sto je neko vec pomenuo, sa dve vezane pobede u prva dva kola:

- trener nevidjeni car, Zeljko mu nije ni do kolena;

-top 6 sigurno, a i brdo pitanja gde se  kupuju karte za F4 u  Atini;

-uprava pokidala sa selekcijom jer uprkos povredama imamo dubinu u rosteru, da i osakaćeni deremo...

😀

P.S. Typo

Edited by Nikom nista
  • Like 1
Posted

Mi smo pod Janisom najbolju kosarku igrali kada mu se silom prilika suzila rotacija u onoj finalnoj seriji protiv komsija u finalu aba lige.

Ako nista drugo, sastav koja je preostao itekako moze da zategne odbranu, pa da se nadamo nekoj pobedi iz edicije “krvavih kolena” . 

Posted
2 hours ago, m0k1 said:

Otkud to da ne igra Lorenco ? Vidim da je igrao sinoc 20+ minuta

Kod nas bi se oporavljao do finala kupa

• Ha-ha 3
Posted
4 hours ago, Čočo said:

Jedno obaveštenje za sve koje dolaze kolima sutra na utakmicu. Nikako ne parkirati na zelenim površinama. Prvo što nije u redu a drugo angažovane su sve ekipe pauk službe koje će nositi sve koje zateknu na zelenim površinama. Za one koji dolaze iz drugih gradova i država, kolima koja se ne vode na vaše ime a nemate ovlašćenje za upravljanjem tim vozilom posebno obratite pažnju jer ako vas odnesu ne možete preuzeti auto bez ovlašćenja. Pa da tako ne dođete u situaciju da vas odnesu a da vlasnik auta mora sutradan da dolazi u Beograd ili da sutradan jurite ovlašćenje uz naravno još jedan dodatni trošak noćenja u Beogradu ukoliko nemate gde da prespavate. 

Kasno Marko na Kosovo stize 🫠

• Ha-ha 4
Posted

FK su mi zgadili odavno i već duže vreme rezultati istog ni da me pipnu. KK je zajahala slična garnitura i ne sviđa mi se smer u kome ide naša košarka, a i sport uopšte. Usrali su sve čega su se dohvatili. Otići će i ovo zlo, a naša Zvezda će i dalje biti tu i radovaćemo se pobedama i tugovati zbog poraza i u budućnosti. Jbg ako prestanem da gledam i košarku u ovim sumornim vremenima, šta mi preostaje kao izduvni ventil?!

Kalina je tu iako već polako u veteranskim godinama, Izundu mi se sviđa kako koristi svoje minute, Karter je elegancija i pobednik, energija Monekea daje neku posebnu draž, u Nworu kao i u Dedu i Ogija u pravim ulogama verujem za razliku od većine.

Iako je evroliga organizaciono sranje, ali to je najkvalitetnije takmičenje loptanja pod obručima koje Evropa trenutno može pružiti pa teško da bilo koji zaljubljenik u košarku i Zvezdu može ostati imun kada vidi grb svog kluba na centru kao najavu nove sezone.

FB-IMG-1759177294727.jpg

Srećno nam bilo!

• Like 13
Posted (edited)
27 minutes ago, Webad said:

Mene samo hvata strah da nam tjime ne izgori u zelji 🙂

Ocekujem da karter lepo odigra

Iako ume biti malo naporan sa zeljom da bude u centru paznje, gotivim Chimu kao njusku. Autentican je u svakom slucaju, neko je pomenuo da su on i Kalina antipodi,ali bas mislim da imaju zajednicku crtu da su atipicni i zanimljivi likovi u svetu sporta. 

Edited by Kosjan Willavić
  • Like 1