Nellthe Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Small Owl said: Zvao ja MTEL, kaze gđa na informacijama da "nemaju jos uvijek potvrdjene informacije". Znaci, nista. @Nellthe O jebem te 'drzavo', hvala 🫠 1
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) @Kooineeperk Ništa napredno hehe, samo na osnovu iskustva forumaša. Edited 3 hours ago by Čvarkov
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 7 minutes ago, Kooineeperk said: Jesi li integralio to ili si isao preko diferencijalnih? Ovo se rešava Gausovom metodom eliminacije (igrača). 1 1
Kooineeperk Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 2 minutes ago, Čvarkov said: @Kooineeperk Ništa napredno hehe, samo na osnovu iskustva forumaša. To nije moguce objediniti u jednu linearnu formulu. Lazes. 😄 1
Kosjan Willavić Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ja nesto imam osecaj da dobijamo Armani sutra, kao Oli prosle godine. A da cemo onda naravno izgubiti nesto sto moramo dobiti cim bude povoljnija situacija
Sinnerman Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, TB Told said: Euroleague TV, trenutna cena je 35 evra za celu sezonu. Upališ VPN na Tursku i sa 15% popusta izađe 24.5€. 1
Tex_Willer Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nzm da li vama radi onaj Rd live, tu su bili dobri strimovi kad je sk prenosio, kad je mordor preuzeo meni vise ne radi strim tu. Takodje kucajte kosarka uzivo i tu imaju 2 stranice sa ok strimova, koji retko znaju zabosti. Buffstream je pre top radio, vise nmg ni naći tu app. 1
liv7 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, NMX said: Šta smo tačno jajarili na pozicijama gde na dva igrača koji će deliti 95% minutaže imaš još jednog nebitnog koji bi minute krao u aba ili EL garbidžu? CMM, Graham, Miljenović Kenan, Carter, Radošić Ili smo jajarili što nismo doveli po 3 igrača na svaku poziciju ali 3 komada da svaki košta kao starter i da svaki igra po 30 minuta bez obzira što je to nemoguće? Samo da bi vaskolika ciganija bila konačno srećna jer imamo dovoljno igrača plus da imate više meta za pljuvanje? Jajarenje je kad udjes u sezonu sa 4 igraca na pozicija 1 i 2 koji mogu da igraju u Evroligi.Jedan od njih ima 34 godine,drugi prosle sezone nije prakticno ni igrao.I sad kad se taj 34-godisnjak tesko povredio,a za ovog drugog nemamo pojma kad ce zaigrati,treba da krivimo sudbinu?Koliko timova koji imaju ambicije da igraju plej of,udje sa 4 igraca na pozicijama 1 i 2,a koji mogu da kvalitetom isprate evroligu? 1
TB Told Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 9 minutes ago, liv7 said: Koliko timova koji imaju ambicije da igraju plej of,udje sa 4 igraca na pozicijama 1 i 2,a koji mogu da kvalitetom isprate evroligu? Ne moraš daleko da tražiš, samo u komšijsko dvorište je dovoljno da pogledaš. 1
MarioKempes Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 46 minutes ago, Tex_Willer said: Nzm da li vama radi onaj Rd live, tu su bili dobri strimovi kad je sk prenosio, kad je mordor preuzeo meni vise ne radi strim tu. Na ovoj temi "mordor" ima drugo značenje😜 1 2
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, TB Told said: Ne moraš daleko da tražiš, samo u komšijsko dvorište je dovoljno da pogledaš. Odličan primjer, imaju Karlika, Vashingtona, Miltona, Sterlinga, i dovešće zamjenu za Nilikinu, ove domaće i ove što mogu krpiti ne računam. 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Nellthe said: O jebem te 'drzavo', hvala 🫠 Ma nema šanse da ne bude prenosa. Sačekati do sutra kad se ažuriraju te stranice. Manje više BIH prati programsku shemu Srbije ali moguće da i ne bude.
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Taki said: Odličan primjer, imaju Karlika, Vashingtona, Miltona, Sterlinga, i dovešće zamjenu za Nilikinu, ove domaće i ove što mogu krpiti ne računam. Samo što je Sterlingu primarna pozicija 3.
Taki Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 minute ago, TB Told said: Samo što je Sterlingu primarna pozicija 3. Vidjećemo gdje će više igrati na 2 ili 3.
quentin Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 8 minutes ago, bodo said: Ma nema šanse da ne bude prenosa. Sačekati do sutra kad se ažuriraju te stranice. Manje više BIH prati programsku shemu Srbije ali moguće da i ne bude. Pa i prošle sezone kad je nestalo Sportkluba u BiH nije više bilo načina da se na tv pravi Evroliga. Sve je isto, zapelo je na Konkurentskom vijeću BiH sa Areninim preuzimanjem na nivou BiH. 1
leki bg Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, Taki said: Odličan primjer, imaju Karlika, Vashingtona, Miltona, Sterlinga, i dovešće zamjenu za Nilikinu, ove domaće i ove što mogu krpiti ne računam. Realno se ni Milton nije naigrao kosarke u zadnje vreme (jedino sto nije plej, pa ce se brze privići), a Vosington im je cesto bio veca steta nego korist. Karlik i Sterling ce biti jos bolji, tu nema greske. Nekad nam stvarno samo fali i sreće.
Jelencom Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 12 minutes ago, quentin said: Pa i prošle sezone kad je nestalo Sportkluba u BiH nije više bilo načina da se na tv pravi Evroliga. Sve je isto, zapelo je na Konkurentskom vijeću BiH sa Areninim preuzimanjem na nivou BiH. Ima Evroliga i dalje na Sport klubu. Doduse samo na Sport klubu 1 ima komentator, na ostalim je bez komentatora. Ali i ja sam uzeo Evroliga tv za 31 evro, iako imam i smrdljive Arene preko Mtela a i Sportklubove preko Total Tv. Opet Partizan sutra na SK 4 a na Totalu imaju samo 3 Sport kluba. Fuj
TB Told Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, Taki said: Vidjećemo gdje će više igrati na 2 ili 3. Za ovu diskusiju je to najmanje bitno. On je trojka, prošle sezone kad je Partizan bio kompletan igrao je na poziciji 3. I kod nas je Nwora po planu i pre povreda trebalo da ima minute na dva, pa ne vidim da ga bilo ko ubraja u bekove. Dakle po kriterijumima forumaša kome sam odgovorio Partizan počinje takmičenje sa tri igrača na pozicijama 1-2. Mogu da zamislim reakcije da smo mi pustili Kenana 5 dana pred početak i da čekamo zamenu.
Mark Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Imam ja jedan akaunt sa plaćenom euroligom za ovu godinu pa ako nekom treba da mu dam email i sifru pošto ne planiram da ga koristim neka mi piše ovde ili u inbox ako to postoji na forumu. Edit: acc udomljen. Edited 1 hour ago by Mark 1
bodo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 16 minutes ago, quentin said: Pa i prošle sezone kad je nestalo Sportkluba u BiH nije više bilo načina da se na tv pravi Evroliga. Sve je isto, zapelo je na Konkurentskom vijeću BiH sa Areninim preuzimanjem na nivou BiH. Jbg. Žao mi je. Ja imam sve EX-YU sportske kanale. Obično pratim preko sofascore di su prenosi. Ako vas zanimaju detalji kako možete u inbox .
Čočo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Jedno obaveštenje za sve koje dolaze kolima sutra na utakmicu. Nikako ne parkirati na zelenim površinama. Prvo što nije u redu a drugo angažovane su sve ekipe pauk službe koje će nositi sve koje zateknu na zelenim površinama. Za one koji dolaze iz drugih gradova i država, kolima koja se ne vode na vaše ime a nemate ovlašćenje za upravljanjem tim vozilom posebno obratite pažnju jer ako vas odnesu ne možete preuzeti auto bez ovlašćenja. Pa da tako ne dođete u situaciju da vas odnesu a da vlasnik auta mora sutradan da dolazi u Beograd ili da sutradan jurite ovlašćenje uz naravno još jedan dodatni trošak noćenja u Beogradu ukoliko nemate gde da prespavate. 3
Todo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 hours ago, NikadProtivKaline said: klub je jos pre 2 dana objavio da su ligamenti Da ali ne i koji stepen povrede ligamenata kolena. A sad čitam da ide u Ameriku na operaciju. Naravno vest nije sa sajta kluba.
liv7 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, TB Told said: Ne moraš daleko da tražiš, samo u komšijsko dvorište je dovoljno da pogledaš. Evo,pogledao sam,imaju 5 euroligaskih igraca za te 2 pozicije,i nijedan od njih nije veteran od 34 godine.Dzons,Milton,Vasington,Marinkovic,Lundberg...Sterling je krilo,ali ima iskustva i na 2,za razliku od Nwore..Marinkovic je veci deo karijere bio 2...prica se da Lundberg odlazi,ali se prica i da dovode jos jednog pleja Edited 2 hours ago by liv7 1
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, liv7 said: Evo,pogledao sam,imaju 5 euroligaskih igraca za te 2 pozicije,i nijedan od njih nije veteran od 34 godine. Kojih 5?
Recommended Posts