Jump to content

Recommended Posts

Posted
49 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Druze, to su neki od vas vec obavili - prosle sezone nisam imao donji deo sedista tokom cele sezone. Ove godine nisam obnovio, javlja mi drugar koji je obnovio na pocetku sezone "ej, celo ti je sediste, popravili su". Posle te nase utakmice je bila vasa... i na sledecoj nasoj javlja drugar da je opet slomljena. 😕

Nivo 200 jbt! 

Ne generalizujem, zato kazem "neki od vas"... 

Tako da... ne bih ni u sprdnji pozivao na ovakve stvari, nije to nesto sto koristi samo Partizan, niti Zvezda... nadam se da razumes. 

Posted
36 minutes ago, Barkley#34 said:

Ne znam šta da ti kažem, da sam u hali sutra bukvalno bi mi bila izdaja sebe da iskuliram skupinu koja je doprinela ovom zemljotresu. Lepo reče (mislim) fedor da niko više nema kredita i nema Željka da se kriju iza njegovog imena i značaja za navijače. Neki treba da zasluže da se navija za njih, nije im tata kupio dres i grb pa da ih onako arče.

Poštujem. Možda bih se i ja tako osećao da je u pitanju moj klub. Ovako, ladne glave mogu da se pravim pametan, tj. palamudim do mile volje.

• Like 3
Posted
1 hour ago, DameTime said:

Ovo je onaj dečko koji je postao poznat na mrežama tako što je imitirao Željka... 

spacer.png

Hide contents

Ovaj decko je odlican personalno.

Posted

Sutra vece u hali cu izblajhanom posvetiti 5 minuta a onom mentolu sto je odrastao na pasteti i zna bolje od svoje majke koliko je imao kg na rodjenju ostalih 35 minuta...jer psiho je busio Zeljka,psiho je slao kraniste i popove na Mirotica...trn u oku mu je grobarija jer mu skandiraju od 2014 godine(pokusavao da resi tu situaciju preko mutavog i nadalje) ali nije uspeo u tome...Djokovic,Bodiroga,Zeljko(svetski priznati ljudi) su njemu trn u oku i nikada mu nije oprostio podrsku studentima...braco Grobari nasa je duznost da sutra pominjemo "junaka iz Feketica" celu utakmicu!!!Limar je samo izvodjac radova,mi moramo da gadjamo u glavu...

• Like 1
  • Love 1
  • Ha-ha 9
  • Pumpaj! 6
Posted
3 hours ago, Pikac said:

Sutra vece u hali cu izblajhanom posvetiti 5 minuta a onom mentolu sto je odrastao na pasteti i zna bolje od svoje majke koliko je imao kg na rodjenju ostalih 35 minuta...jer psiho je busio Zeljka,psiho je slao kraniste i popove na Mirotica...trn u oku mu je grobarija jer mu skandiraju od 2014 godine(pokusavao da resi tu situaciju preko mutavog i nadalje) ali nije uspeo u tome...Djokovic,Bodiroga,Zeljko(svetski priznati ljudi) su njemu trn u oku i nikada mu nije oprostio podrsku studentima...braco Grobari nasa je duznost da sutra pominjemo "junaka iz Feketica" celu utakmicu!!!Limar je samo izvodjac radova,mi moramo da gadjamo u glavu...

pumpaj mali!

Posted
17 hours ago, berti said:

Koji je generalni utisak o razlozima odlaska Zeljka Obradovica iz KKP medju navijacima? Da li je otišao zbog katastrofalnih rezultata i katastrofalne igre ili zbog nečega drugog? Teziste se prebacilo na druge stvari, a ne na ono što je dovelo do odlaska, a to je skor na tabeli. Da li misliš da bi sve ovo bilo da se Karlik nije povredio i plus da nije onako Klajburn pogodio. Da ne pricam o Asvelu i onoj tragediji.

Dakle, ako pričaš o svojoj odgovornosti, onda objasni gde si grešio, kako si postavljao igru, zasto ne umeju da izvedu aut u finišu  i jos mnogo toga stručnog. To je priznanje odgovornosti. Posle toga možeš apsolutno mirne savesti da raspališ po svima drugima.

Prvo, izvini na ogromnom kasnjenju sa odgovorom, bio sam van sve vreme nakon posla, nisam stigao. Evo sad.

Sva pitanja su ti legitimna. 

Moje neko misljenje je da je otisao jer vise nije mogao da balansira izmedju uprave i ekipe, odnosno izmedju sportskih i nesportskih stvari. Uradio je moralnu stvar i dao ostavku na poziciji na kojoj je bio. Dakle otisao je zbog nekoliko stvari, a odgovoran je samo za teren. Ne znam sve detalje, verovatno ih necemo ni saznati.

Da li bi svega bilo da se Karlik nije povredio. Pa...da su rezultati bolji verovatno bi Zoc ostao jos na klupi, moze se reci i da su ovi losi rezultati njemu samom dali neka izlazna vrata da se izvuce iz bede.

Priznanje odgovornosti je ostavka. Nema veceg priznanja odgovornosti. Ovo sto si naveo da objasnjava on nema nikakvu obavezu, ni nama ni bilo kome. Mozda upravi ali s obzirom na odnose sa istom, tesko da ce se to desiti.

I jedan dopunski tejk. Zoc ni u jednom trenutku, meni se cini, nije hteo da dize tenzije. One su podignute od strane brljave uprave i besnih navijaca. Sva predstava za mase dogodila se nakon ostavke. Sve one budalastine sa pracenjem leta i izvestavanjem sa aerodroma napravili su mediji. Covek je dao ostavku, to treba da se prihvati kao i svaka ostavka. Niti je kraj sveta niti je kraj kluba.

Pozdrav.

• Like 1
Posted
7 hours ago, Crni said:

Ovaj decko je odlican personalno.

Imitira on i Nedovića, Luku Mitrovića, Vladana Milojevića, Dušana Tadića, ide mu to... Deluje i kao korektan lik :classic_biggrin:

Posted
11 minutes ago, DameTime said:

Imitira on i Nedovića, Luku Mitrovića, Vladana Milojevića, Dušana Tadića, ide mu to... Deluje i kao korektan lik :classic_biggrin:

Još samo Miloje da ode i zadatak je obavljen.

• Like 2
  • Ha-ha 4
Posted
26 minutes ago, ChrisJudd said:

Pa ti idi onda gledaj Negujmo 

I to je krindz, ali kad sam video da je ovaj decko masovno smesan palo mi je na pamet da oprostim sve Andriji Milosevicu.

Posted

Došao je dan i ta utakmica KKP kada me teren i dešavanja na istom neće uopšte zanimati, ne mogu me izbaciti iz takta. I da se bacaju ne u reklame, nego u tribine, krvavokolenaše, dobiju 30 razlike, samo će mi biti još odvratniji i veći bednici. 

Sve ostalo će mi biti u prvom planu, a svako ko bude na utakmici nek dobro razmisli šta i kako radi. Nemoj da nam prazne i zatvore tribine pa da sami sebi sjebemo teren za pumpanje, pederovanje i pušikurostojanje. Oni bi to najviše voleli. Nakamariće gomilu ćacadi da prevaspitavaju i provociraju narod, izazovu nerede; pamet u glavu i #ObradovićŽeljko #pušikuracostoja#vučićupederu