Kooineeperk Posted 29 minutes ago Posted 29 minutes ago 49 minutes ago, Son_of_a_gun said: Druze, to su neki od vas vec obavili - prosle sezone nisam imao donji deo sedista tokom cele sezone. Ove godine nisam obnovio, javlja mi drugar koji je obnovio na pocetku sezone "ej, celo ti je sediste, popravili su". Posle te nase utakmice je bila vasa... i na sledecoj nasoj javlja drugar da je opet slomljena. 😕 Nivo 200 jbt! Ne generalizujem, zato kazem "neki od vas"... Tako da... ne bih ni u sprdnji pozivao na ovakve stvari, nije to nesto sto koristi samo Partizan, niti Zvezda... nadam se da razumes.
wrach Posted 24 minutes ago Posted 24 minutes ago 6 hours ago, DameTime said: 🥹🥹🥹 Dame, samo zamisli sta ce biti u Areni kada se on vrati... 3
MarioKempes Posted 18 minutes ago Posted 18 minutes ago 36 minutes ago, Barkley#34 said: Ne znam šta da ti kažem, da sam u hali sutra bukvalno bi mi bila izdaja sebe da iskuliram skupinu koja je doprinela ovom zemljotresu. Lepo reče (mislim) fedor da niko više nema kredita i nema Željka da se kriju iza njegovog imena i značaja za navijače. Neki treba da zasluže da se navija za njih, nije im tata kupio dres i grb pa da ih onako arče. Poštujem. Možda bih se i ja tako osećao da je u pitanju moj klub. Ovako, ladne glave mogu da se pravim pametan, tj. palamudim do mile volje. 1
DameTime Posted 9 minutes ago Posted 9 minutes ago Ovo je onaj dečko koji je postao poznat na mrežama tako što je imitirao Željka... Spoiler 3
Recommended Posts