kendrick duckworth Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago PAO, Oly, Monaco, Real, Fener, Hapoel, Efes, Milano - 8 ekipa od 20 su da kažemo osetno finansijski/reputaciono iznad nas, a imamo i komšije, Barsu, Dubai, Makabi, Žalgiris koji sigurno naših famoznih 17 ne gledaju kao nešto svemirski. Pa ti tu odredi koja linija je ispod, a koja iznad. Predsednik a vala i igrači su svakako najavili neke ciljeve i domete, ali ako pokušavamo nešto objektivno da ocenimo, ne škodi uporediti tih 13 i 17 u kontekstu ostatka lige. 1
Losmi17 Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Kojih 17? Ostoya je vise puta rekao 27. Ili je 17 cifra za zarade i staff samo.
Alek The Great Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 19 minutes ago, Losmi17 said: Kojih 17? Ostoya je vise puta rekao 27. Ili je 17 cifra za zarade i staff samo. Isto kao sto je vas predsednik rekao oko 20, samo nije precizirao to o cemu si napisao. Ali kasnije je postalo jasnije. Nas ukupan budzet je, po njegovim recima, nesto preko 27m. Tada nije govorio o igrackom, ali ako se uzme da je, opet po njegovim recima, veci za 35% od prethodne sezone (objavljeno u medijima 13,2m u februaru) dodjemo do cifre od 17,8m. Naravno, da mislim, a govorio sam i ranije, da su to recima nabudzeni budzeti zbog EL. Uvek mozemo da kazemo da mi imamo i 30m, ali da nemamo na sta da potrosimo.
Son_of_a_gun Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Reći ću nešto a siguran sam da nisam usamljen, meni je nebitno kakve rezultate postižemo, bitno mi je da igramo u skladu sa mogućnostima i u tom smislu smo imali bljesak od par mjeseci vrhunske košarke a sve ostalo nije bilo ni prosječno već užasno i negledljivo. Ja ne sumnjam da na papiru Željko pripremi ekipu kao za tih par mjeseci, gdje u tom procesu dođe do kratkog spoja ne mogu da objasnim. Te priče kako smo pročitani, igramo prevaziđenu košarku jednostavno ne piju vode jer nema trenera na svijetu koji može pročitati pola Željkovih akcija. Svi Željkovi učenici su napravili ili prave odlične trenerske karijere a ne vjerujem ni da među njima ima onih koji dobacuju do pola niegovog znanja, hell ne znam da li ijedan od njih ima neki svoj lični pečat u igrama svojih timova. Zašto i dalje vjerujem u Željka? Pa ima sijaset razloga a nabrojaću samo neke koji su relevantni za nas a to su: - Željko je preživio bar tri velike transformacije košarke u trenerskoj karijeri, opstao je ne samo zato što se adaptirao na vrijeme već je i sam bio inicijator tih promjena, ne sumnjam da će se adaptirati i na ovo; - Željko voli ovaj klub više nego bilo ko od nas, ne sumnjam da sve ovo najteže pada upravo njemu. Kad u to dodaš sujetu velikana i neutaživu želju za uspjehom dobiješ ogromnu motivaciju za rad i napredak. Ako već pominjemo Duleta, jedna od dražih mi je da se vrijeme rada i vrijeme uspjeha rijetko kad poklapaju. So let him cook. - Zato što sam vidio gdje nam je plafon kada kliknemo, taj plafon ne možemo doseći ni sa jednim drugim trenerom. Da, toliko je visok. Gdje mislim da Željko griješi ili ne vodi dovoljno računa: - Nekad se pri izboru igrača mnogo vodilo računa o radnoj etici i ljudskim kvalitetima, volio bih da se tome opet prida pažnja. - Mentalno stanje igrača je nešto na što mislim da Željko ne obraća puno pažnju a trebalo bi. Previše informacija, konstantna kritika, teret očekivanja, sve to utiče na čovjeka, neki isplivaju kroz sve to kao kroz plićak ali dosta njih se uguši i slomi. Nije slučajno što većina njih pročepi kad ode odavde. Konkretno, Jabari mi se čini kao čovjek koji prvi put u karijeri igra u grču i treba se pozabaviti tim na vrijeme. Ista stvar važi za Pokua, prije njega za Majka, Ifea, Ponitku i mnoge druge. Neki sportski psiholog bi imao pune ruke posla a svima bi bilo korisno (uključujući i nas, tj prvo nas) da se prisjete da je ovo pre svega jedna divna, zabavna igra i da ne ulazimo u svaku utakmicu kao da je ulog sam život. - S druge strane imamo ove koje ništa ne dotiče, igraju neku svoju igru bez obzira šta im se govori, štekaju se u odbrani, moraju se naći mehanizmi da se to satre u korijenu i da niko od njih nije veći od saigrača pored sebe a ponajmanje nezamjenjiv. Čemu treba da stremimo: - Bonga. Jebena konstanta. Stub. Epitom partizanštine. Treba ga staviti u krug na centar i za sve primjere upirati prstom u njega. Odbrana? Onako kao onaj momak tamo. Skok. Isto. Zalaganje? Tamo ti je primjer. Fokus, predikcija, stavljanje u funkciju tima, Bonga, Bonga, Bonga. I treba pričati, stalno pričati s ljudima, ispreturati te glave naopačke, grupna psihoterapija o svemu a najmanje o košarci. Jedni da se malo opuste, drugi da se malo uozbilje i svima će biti dobro pa i nama. 5 3
Luchifer89 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Evo je! https://kkpartizanshop.com/collections/under-armour-kolekcija/products/majica-kratkih-rukava-polo-nike-crna A taman mi stigo Bonga warrior
wrach Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jako bih voleo da se saopstenja tipa "bez upliva politike i strogo u službi podške ekipi da dođe do pobede u veoma važnoj utakmici" izdaju na nedeljnom nivou, pa i vise puta. Stigla naredba da se pise ovo govno cisto da bi se nervirali ljudi i pokazalo da mogu da uticu. E mozete kurac. Ima da se pumpa jako! 2 1
Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, wrach said: Jako bih voleo da se saopstenja tipa "bez upliva politike i strogo u službi podške ekipi da dođe do pobede u veoma važnoj utakmici" izdaju na nedeljnom nivou, pa i vise puta. Stigla naredba da se pise ovo govno cisto da bi se nervirali ljudi i pokazalo da mogu da uticu. E mozete kurac. Ima da se pumpa jako! Ovo danas izbacili?Ako jesu PUMPAJTE Grobari!
DameTime Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, wrach said: Jako bih voleo da se saopstenja tipa "bez upliva politike i strogo u službi podške ekipi da dođe do pobede u veoma važnoj utakmici" izdaju na nedeljnom nivou, pa i vise puta. Stigla naredba da se pise ovo govno cisto da bi se nervirali ljudi i pokazalo da mogu da uticu. E mozete kurac. Ima da se pumpa jako! Ja bih ovaj savet poslušala: Pažljivo birajte izvore informacija kojima ćete verovati... U skladu sa tim, jbga, ne verujemo Ostojinoj PR službi. 2
Recommended Posts