Stiletto Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 21 minutes ago, Jonas Lunden said: Ljudi, da li mi sutra igramo prvu utakmicu u EL protiv Dubai?!?!? ย
Jonas Lunden Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ponovo je doลกlo vrijeme za izraze:"prvi" ,"ustaj grobarijo" i za razne gif-ove sa satovima, alarmom i Mikijem Manojloviฤem. ย Ponovo smo tu da sluลกamo @DameTimeย i njene bludniฤke fantazije sa Sterlingom ๐ ย Ufff najeลพih se! ย Ajmo!!!!! 1 2
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) 1 hour ago, Gudura said: Dok prodje last cut i potpise se i zaigra novi igrac, prodje ceo oktobar, odnosno 8 kola EL. Ne znam koliko je smisleno cekati novembar sa jednom pravom peticom (mozes i da ignorises ovaj komentar, jer dolazi od navijaca tima koji taj isti oktobar ceka sa 2 funkcionalna beka๐) Nisam nigde naveo da je smisleno da se ceka novembar :D. Vise bih voleo da smo potpisali peticu vec u julu, ali kad je covek pitao sta se vise ceka, ja sam izneo svoju pretpostavku.ย Ja bih rekao da je Dylan od pocetka projektovan da guli neke minute na 5, a u nedostatku pravog backup centra i do pojave istog ce guliti mnogo vece minute. A mozda i Poku sa svojih 5kg vise u odnosu na prethodno leto bude gurnut da glumi 5, sve dok ga nekoย ne unese u kos sa sve loptom. Edited 4 hours ago by TripleJ
Papanikolesku Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago @TripleJ ย Kome nije jasno iz prvog quota, do kraja tvog upisa ฤe razumeti, da utvrdimo gradivo ๐ 2
TripleJ Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) zabagovao chrome ๐ Edited 4 hours ago by TripleJ
Elevator Operater Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Uzasan 1 termin od 18h. Nikada nisam voleo te sto krecu pre 20:30, malo dobrog su nam doneli ๐ฅฒ ย Znam znam, kod njih je to 20h...
Gudura Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, TripleJ said: zabagovao chrome ๐ Umalo postade QuadripleJ๐
VISOKOLETAC Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago E, dobra je ova fora, kao idete oslabljeni u Dubai, udjes da pogledas vest kazu Nakic i finacย ๐๐ 1
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 30 minutes ago, Jonas Lunden said: Ponovo je doลกlo vrijeme za izraze:"prvi" ,"ustaj grobarijo" i za razne gif-ove sa satovima, alarmom i Mikijem Manojloviฤem. ย Ponovo smo tu da sluลกamo @DameTimeย i njene bludniฤke fantazije sa Sterlingom ๐ ย Ufff najeลพih se! ย Ajmo!!!!! ย Vreme je i za aktivaciju ฤuveneย Koko ล anerย rubrike - gde kupiti odelo, koji parfem odabrati. Zatimย Dragi Bravoย rubrika posle svake evroligaลกke tekme, u kojoj ฤitamo kako su kolege forumaลกi koji su u braฤnoj zajednici proslavili pobedu ili zaleฤili bolni poraz. ย Ne zaboravimo ni rubrikuย Dobronamerni komลกija,ย gde kolege Zvezdaลกi doฤu na topik da nam po 47362924. put objasne kako je Obradoviฤ salty i koliko je on ฤubre od ฤoveka, a i da KKP opet ima najprljavijeg igraฤa ikad. ย Ponovo je trenutak da vaskrsne ekipa crnih gavrana (Frensis, Elevator, Papa, Eddard, uz par novopridruลพenih ฤlanova), koji ฤe da kukaju pred svako duplo kolo. Povremeno se pojavi glas razuma, tipa Barkli ili Realni, ali ih niko ne sluลกa jer ล ฤepo i ja opet branimo ลฝoca od postojeฤih i nepostojeฤih napada na njegov lik i delo...ย ย Tu je i tim nada umire poslednja (SoAG, Magia, pendulum, sa novim-starim ฤlanom Safetom), da im svi stavljamo srca na postove. ย Da ne zaboravim Kendrika, on ฤe da napiลกe neki razloลพan post ฤija je poruka takoฤe odbrana ลฝeljkaย ๐ฅฐ Izvinjavam se ako sam nekog zaboravila, a jesam sigurno, ovo je prvo ลกto mi je palo na pamet.ย ๐ ย Neka ova tema bude upola legendarna kao proลกla hehe, a sezona joลก bolja! ย 2 3 1
KockoOblo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 10 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel realno ovo?ย ๐ถ ย ย Pakuj.ย
goofy Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 hour ago, Jonas Lunden said: Ljudi, da li mi sutra igramo prvu utakmicu u EL protiv Dubai?!?!? ย Ove godine otvaramo EL prvom utakmicom i akobogda zatvaramo poslednjom. 8
Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 35 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel realno ovo?ย ๐ถ ย ย ย Ma udara mu njegov menadลพer reklamu na svim moguฤim trลพiลกtima, pa gde proฤe.
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 43 minutes ago, DameTime said: a sezona joลก bolja Sa citiram ลฝeljka Samardลพiฤa,ย kad veฤ gore biti ne moลพe.ย
JPM Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 41 minutes ago, goofy said: ย Ove godine otvaramo EL prvom utakmicom i akobogda zatvaramo poslednjom. ย Kako je Ivan Lendl savetovao Endija Marija pred finale sa Novakom: ย WIN THE LAST POINT!!!
Shikamaru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Jel realno ovo?ย ๐ถ ย ย Na stranu ลกto ovaj Italijan lupa ko Maksim po diviziji i funkcioniลกe po sistemuย I ฤorava kokaย Profilno Keli bi bio pogodak, problem je ลกto ฤekaลก oktobar i najavljujeลก bum a dovodiลก "maฤku u dลพaku" i sigurno bi trebao period adaptacije.ย Koliko znam potpisao je exhibit 10 sa LAL a tamo je priliฤna guลพva u rotaciji tako da u tom smislu je realna opcijaย Edit: ok nisam proฤitao tvit do kraja, kaลพe da je FA. Doduลกe ovom ne verujem ni da je ponedeljakย Edited 2 hours ago by Shikamaru 1
TripleJ Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago pustili pojedinacne karte za Armani, mora se reci da je Limar jos jednom uspeo sebe da prevazidje :D. Cena za nivo 200 ide od 7k na najgorim mestima bocno uz navijace gde ja imam sezonsku, do 17500 u centrlanim delovima tribina iza klupe :). 1
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne znam da li ste komentarisali ili je promaklo ali dosta zanimljiv Limarov podatak (ako je taฤan) da su stranci kupili 20% sezonskih (to mu dodje nesto malo ispod 3000 komada). ย Pretpostaljvam da su mahom naลกi gastosi ali mi brojka i dalje neverovatno zvuฤi
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 9 minutes ago, NMX said: Ne znam da li ste komentarisali ili je promaklo ali dosta zanimljiv Limarov podatak (ako je taฤan) da su stranci kupili 20% sezonskih (to mu dodje nesto malo ispod 3000 komada). ย Pretpostaljvam da su mahom naลกi gastosi ali mi brojka i dalje neverovatno zvuฤi ย Imam jednog poznanika koji kupi sezonsku, a doฤe na svaku petu tekmu recimo, jer ลพivi preko. Ali hoฤe da bude siguran da moลพe da ode kad je tu, a u meฤuvremenu njegov roฤak profitira ๐ ย Kako god, verujem da je takvih primera oko 0,3%. 1
zorex Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Poลกto sam se otreznio jer sam 3 dana proslavljao odlazak Nilikine, red je da bacim par crtica o oฤekivanjima pred sezonu. ย U ideanom scenariju, oktobar mesec zavrลกavamo skorom 6-2. Sve i da bude obrnuto, apsolutno nije nikakva drama i neลกto ลกto se ne moลพe korigovati u nastavku sezone. Tako da je dolazak joลก jednog visokog posle last cut-a sasvim u redu, ako veฤ nije pronaฤeno pravo reลกenje ranije. Ako ti u narednih 30 utakmica ne budeลก mogao da ispraviลก eventualnu brljotinu iz prvih 8, onda tvoja ekipa ima mnogo veฤe probleme od back up centra. ย Pojaฤanja koja je Partizan doveo su napadaฤki jezivo dobra, ekipa ima nevidjen ofanzivni potencijal, a ipak i dovoljno kerova da dozirano i kada je potrebno proba da lomi odbranom. Ovde naravno ne raฤunam Murinena, koji je iskoฤio sticajem okolnosti, ali svaka ฤast na reakciji i potpisu ovako uzbudljivog mladog igraฤa. On joลก uฤi koลกarku, ali vrlo brzo ฤe svima biti jasno zaลกto ฤe on biti profesionalac sa ozbiljnom karijerom, a recimo Tristan nikada neฤe.ย ย Na utakmici protiv Dubaija oฤekujem kratku rotaciju gde ฤe 95% minuta uzeti Karlik, Vaลก, Milton, Sterling, Vanja, Bonga, Osetkovski i Tajrik, uz eventualnu epizodu Pokuลกevskog i/ili Lakiฤa (topla voda). Sve ฤe se baciti na pobedu, a da onda protiv Armanija na faktor publike podela minuta bude malo demokratiฤnija. ย Za ovaj oktobarski blok utakmica, ลพelje su pobeda nad bar jednim od dva debitanta u gostima i konaฤno ta pobeda protiv Baskonije na strani. Na ostalim biti konkurentan i nadati se najboljem. ล to se igraฤa tiฤe, ลพelim da vidim da je Dvejn zaista koลกarkaลก i da shvata da je ovo timski sport i da doprinos u igri moลพe da se da i kada nije lopta kod tebe sve vreme, da Milton pokaลพe zaลกto ฤe sledeฤe sezone ako ne veฤ ove biti kandidat za mvp-ja lige i od Pokua da pokaลพe nekakvu konstantu, u bilo ฤemu. Od ostalih otprilike znam ลกta da oฤekujem i zaista je za poฤetak sve ispod top 6 u regularnom delu za ovaj roster i ลฝeljka ozbiljan neuspeh i to mora da se kaลพe otvoreno.ย ย ย Sreฤno nam bilo i napred Partizan! ย ย ย 5
fillam Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 6 minutes ago, zorex said: Na utakmici protiv Dubaija oฤekujem kratku rotaciju gde ฤe 95% minuta uzeti Karlik, Vaลก, Milton, Sterling, Vanja, Bonga, Osetkovski i Tajrik, uz eventualnu epizodu Pokuลกevskog i/ili Lakiฤa (topla voda). Sve ฤe se baciti na pobedu, a da onda protiv Armanija na faktor publike podela minuta bude malo demokratiฤnija. ย Drago mi je ลกto imam tu ฤast da ti saopลกtim,ย potpisali smo Dลพabarija Parkeraย ๐ 21
wrach Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago (edited) Ja znam 2 lika koji kupe sezonsku zbog max 5 tekmi. Nego jel objavio mag Ostoja koliko je kupljeno sezonskih? Edited 52 minutes ago by wrach
Shikamaru Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 5 minutes ago, wrach said: ย Nego jel objavio mag Ostoja koliko je kupljeno sezonskih? 14 hiljada
Recommended Posts