Jump to content

๐‘ซ๐’†๐’„๐’Š๐’Ž๐’‚ - end of an era (KKP 2025/26)

Recommended Posts

Posted

Ponovo je doลกlo vrijeme za izraze:"prvi" ,"ustaj grobarijo" i za razne gif-ove sa satovima, alarmom i Mikijem Manojloviฤ‡em.

ย 

Ponovo smo tu da sluลกamo @DameTimeย i njene bludniฤke fantazije sa Sterlingom ๐Ÿ™‚

ย 

Ufff najeลพih se!

ย 

Ajmo!!!!!

• Like 1
  • Love 2
Posted (edited)
1 hour ago, Gudura said:

Dok prodje last cut i potpise se i zaigra novi igrac, prodje ceo oktobar, odnosno 8 kola EL. Ne znam koliko je smisleno cekati novembar sa jednom pravom peticom (mozes i da ignorises ovaj komentar, jer dolazi od navijaca tima koji taj isti oktobar ceka sa 2 funkcionalna beka๐Ÿ˜†)

Nisam nigde naveo da je smisleno da se ceka novembar :D. Vise bih voleo da smo potpisali peticu vec u julu, ali kad je covek pitao sta se vise ceka, ja sam izneo svoju pretpostavku.ย 

Ja bih rekao da je Dylan od pocetka projektovan da guli neke minute na 5, a u nedostatku pravog backup centra i do pojave istog ce guliti mnogo vece minute. A mozda i Poku sa svojih 5kg vise u odnosu na prethodno leto bude gurnut da glumi 5, sve dok ga nekoย  ne unese u kos sa sve loptom.

Edited by TripleJ
Posted
30 minutes ago, Jonas Lunden said:

Ponovo je doลกlo vrijeme za izraze:"prvi" ,"ustaj grobarijo" i za razne gif-ove sa satovima, alarmom i Mikijem Manojloviฤ‡em.

ย 

Ponovo smo tu da sluลกamo @DameTimeย i njene bludniฤke fantazije sa Sterlingom ๐Ÿ™‚

ย 

Ufff najeลพih se!

ย 

Ajmo!!!!!

ย 

Vreme je i za aktivaciju ฤuveneย Koko ล anerย rubrike - gde kupiti odelo, koji parfem odabrati. Zatimย Dragi Bravoย rubrika posle svake evroligaลกke tekme, u kojoj ฤitamo kako su kolege forumaลกi koji su u braฤnoj zajednici proslavili pobedu ili zaleฤili bolni poraz.

ย 

Ne zaboravimo ni rubrikuย Dobronamerni komลกija,ย gde kolege Zvezdaลกi doฤ‘u na topik da nam po 47362924. put objasne kako je Obradoviฤ‡ salty i koliko je on ฤ‘ubre od ฤoveka, a i da KKP opet ima najprljavijeg igraฤa ikad.

ย 

Ponovo je trenutak da vaskrsne ekipa crnih gavrana (Frensis, Elevator, Papa, Eddard, uz par novopridruลพenih ฤlanova), koji ฤ‡e da kukaju pred svako duplo kolo. Povremeno se pojavi glas razuma, tipa Barkli ili Realni, ali ih niko ne sluลกa jer ล ฤ‡epo i ja opet branimo ลฝoca od postojeฤ‡ih i nepostojeฤ‡ih napada na njegov lik i delo...ย 

ย 

Tu je i tim nada umire poslednja (SoAG, Magia, pendulum, sa novim-starim ฤlanom Safetom), da im svi stavljamo srca na postove.

ย 

Da ne zaboravim Kendrika, on ฤ‡e da napiลกe neki razloลพan post ฤija je poruka takoฤ‘e odbrana ลฝeljkaย ๐Ÿฅฐ Izvinjavam se ako sam nekog zaboravila, a jesam sigurno, ovo je prvo ลกto mi je palo na pamet.ย ๐Ÿ˜

ย 

Neka ova tema bude upola legendarna kao proลกla hehe, a sezona joลก bolja!

ย 

• Like 2
  • Love 3
  • Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, Jonas Lunden said:

Ljudi, da li mi sutra igramo prvu utakmicu u EL protiv Dubai?!?!?

ย 

Ove godine otvaramo EL prvom utakmicom i akobogda zatvaramo poslednjom.

• Like 8
Posted
35 minutes ago, Son_of_a_gun said:

Jel realno ovo?ย ๐Ÿ˜ถ

ย 

ย 

ย 

Ma udara mu njegov menadลพer reklamu na svim moguฤ‡im trลพiลกtima, pa gde proฤ‘e.

Posted
41 minutes ago, goofy said:

ย 

Ove godine otvaramo EL prvom utakmicom i akobogda zatvaramo poslednjom.

ย 

Kako je Ivan Lendl savetovao Endija Marija pred finale sa Novakom:

ย 

WIN THE LAST POINT!!!

Posted (edited)
1 hour ago, Son_of_a_gun said:

Jel realno ovo?ย ๐Ÿ˜ถ

ย 

ย 

Na stranu ลกto ovaj Italijan lupa ko Maksim po diviziji i funkcioniลกe po sistemuย I ฤ‡orava kokaย 

Profilno Keli bi bio pogodak, problem je ลกto ฤekaลก oktobar i najavljujeลก bum a dovodiลก "maฤku u dลพaku" i sigurno bi trebao period adaptacije.ย 

Koliko znam potpisao je exhibit 10 sa LAL a tamo je priliฤna guลพva u rotaciji tako da u tom smislu je realna opcijaย 

Edit: ok nisam proฤitao tvit do kraja, kaลพe da je FA. Doduลกe ovom ne verujem ni da je ponedeljakย 

Edited by Shikamaru
  • Like 1
Posted

pustili pojedinacne karte za Armani, mora se reci da je Limar jos jednom uspeo sebe da prevazidje :D. Cena za nivo 200 ide od 7k na najgorim mestima bocno uz navijace gde ja imam sezonsku, do 17500 u centrlanim delovima tribina iza klupe :).

• WOW 1
Posted

Ne znam da li ste komentarisali ili je promaklo ali dosta zanimljiv Limarov podatak (ako je taฤan) da su stranci kupili 20% sezonskih (to mu dodje nesto malo ispod 3000 komada).

ย 

Pretpostaljvam da su mahom naลกi gastosi ali mi brojka i dalje neverovatno zvuฤi

Posted
9 minutes ago, NMX said:

Ne znam da li ste komentarisali ili je promaklo ali dosta zanimljiv Limarov podatak (ako je taฤan) da su stranci kupili 20% sezonskih (to mu dodje nesto malo ispod 3000 komada).

ย 

Pretpostaljvam da su mahom naลกi gastosi ali mi brojka i dalje neverovatno zvuฤi

ย 

Imam jednog poznanika koji kupi sezonsku, a doฤ‘e na svaku petu tekmu recimo, jer ลพivi preko. Ali hoฤ‡e da bude siguran da moลพe da ode kad je tu, a u meฤ‘uvremenu njegov roฤ‘ak profitira ๐Ÿ˜„

ย 

Kako god, verujem da je takvih primera oko 0,3%.

• Like 1
Posted

Poลกto sam se otreznio jer sam 3 dana proslavljao odlazak Nilikine, red je da bacim par crtica o oฤekivanjima pred sezonu.

ย 

U ideanom scenariju, oktobar mesec zavrลกavamo skorom 6-2. Sve i da bude obrnuto, apsolutno nije nikakva drama i neลกto ลกto se ne moลพe korigovati u nastavku sezone. Tako da je dolazak joลก jednog visokog posle last cut-a sasvim u redu, ako veฤ‡ nije pronaฤ‘eno pravo reลกenje ranije. Ako ti u narednih 30 utakmica ne budeลก mogao da ispraviลก eventualnu brljotinu iz prvih 8, onda tvoja ekipa ima mnogo veฤ‡e probleme od back up centra.

ย 

Pojaฤanja koja je Partizan doveo su napadaฤki jezivo dobra, ekipa ima nevidjen ofanzivni potencijal, a ipak i dovoljno kerova da dozirano i kada je potrebno proba da lomi odbranom. Ovde naravno ne raฤunam Murinena, koji je iskoฤio sticajem okolnosti, ali svaka ฤast na reakciji i potpisu ovako uzbudljivog mladog igraฤa. On joลก uฤi koลกarku, ali vrlo brzo ฤ‡e svima biti jasno zaลกto ฤ‡e on biti profesionalac sa ozbiljnom karijerom, a recimo Tristan nikada neฤ‡e.ย 

ย 

Na utakmici protiv Dubaija oฤekujem kratku rotaciju gde ฤ‡e 95% minuta uzeti Karlik, Vaลก, Milton, Sterling, Vanja, Bonga, Osetkovski i Tajrik, uz eventualnu epizodu Pokuลกevskog i/ili Lakiฤ‡a (topla voda). Sve ฤ‡e se baciti na pobedu, a da onda protiv Armanija na faktor publike podela minuta bude malo demokratiฤnija.

ย 

Za ovaj oktobarski blok utakmica, ลพelje su pobeda nad bar jednim od dva debitanta u gostima i konaฤno ta pobeda protiv Baskonije na strani. Na ostalim biti konkurentan i nadati se najboljem. ล to se igraฤa tiฤe, ลพelim da vidim da je Dvejn zaista koลกarkaลก i da shvata da je ovo timski sport i da doprinos u igri moลพe da se da i kada nije lopta kod tebe sve vreme, da Milton pokaลพe zaลกto ฤ‡e sledeฤ‡e sezone ako ne veฤ‡ ove biti kandidat za mvp-ja lige i od Pokua da pokaลพe nekakvu konstantu, u bilo ฤemu. Od ostalih otprilike znam ลกta da oฤekujem i zaista je za poฤetak sve ispod top 6 u regularnom delu za ovaj roster i ลฝeljka ozbiljan neuspeh i to mora da se kaลพe otvoreno.ย  ย 

ย 

Sreฤ‡no nam bilo i napred Partizan!

ย 

ย 

ย 

• Like 5
Posted
6 minutes ago, zorex said:

Na utakmici protiv Dubaija oฤekujem kratku rotaciju gde ฤ‡e 95% minuta uzeti Karlik, Vaลก, Milton, Sterling, Vanja, Bonga, Osetkovski i Tajrik, uz eventualnu epizodu Pokuลกevskog i/ili Lakiฤ‡a (topla voda). Sve ฤ‡e se baciti na pobedu, a da onda protiv Armanija na faktor publike podela minuta bude malo demokratiฤnija.

ย 

Drago mi je ลกto imam tu ฤast da ti saopลกtim,ย  potpisali smo Dลพabarija Parkeraย ๐Ÿ˜‚

• Ha-ha 21
Posted (edited)

Ja znam 2 lika koji kupe sezonsku zbog max 5 tekmi.

Nego jel objavio mag Ostoja koliko je kupljeno sezonskih?

Edited by wrach