Stiletto Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 21 minutes ago, Jonas Lunden said: Ljudi, da li mi sutra igramo prvu utakmicu u EL protiv Dubai?!?!?
Jonas Lunden Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ponovo je došlo vrijeme za izraze:"prvi" ,"ustaj grobarijo" i za razne gif-ove sa satovima, alarmom i Mikijem Manojlovićem. Ponovo smo tu da slušamo @DameTime i njene bludničke fantazije sa Sterlingom 🙂 Ufff naježih se! Ajmo!!!!! 1 2
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) 1 hour ago, Gudura said: Dok prodje last cut i potpise se i zaigra novi igrac, prodje ceo oktobar, odnosno 8 kola EL. Ne znam koliko je smisleno cekati novembar sa jednom pravom peticom (mozes i da ignorises ovaj komentar, jer dolazi od navijaca tima koji taj isti oktobar ceka sa 2 funkcionalna beka😆) Nisam nigde naveo da je smisleno da se ceka novembar :D. Vise bih voleo da smo potpisali peticu vec u julu, ali kad je covek pitao sta se vise ceka, ja sam izneo svoju pretpostavku. Ja bih rekao da je Dylan od pocetka projektovan da guli neke minute na 5, a u nedostatku pravog backup centra i do pojave istog ce guliti mnogo vece minute. A mozda i Poku sa svojih 5kg vise u odnosu na prethodno leto bude gurnut da glumi 5, sve dok ga neko ne unese u kos sa sve loptom. Edited 3 hours ago by TripleJ
Papanikolesku Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago @TripleJ Kome nije jasno iz prvog quota, do kraja tvog upisa će razumeti, da utvrdimo gradivo 😄 2
TripleJ Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) zabagovao chrome 🙂 Edited 3 hours ago by TripleJ
Elevator Operater Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Uzasan 1 termin od 18h. Nikada nisam voleo te sto krecu pre 20:30, malo dobrog su nam doneli 🥲 Znam znam, kod njih je to 20h...
Gudura Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 4 minutes ago, TripleJ said: zabagovao chrome 🙂 Umalo postade QuadripleJ😆
VISOKOLETAC Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago E, dobra je ova fora, kao idete oslabljeni u Dubai, udjes da pogledas vest kazu Nakic i finac 😂😂 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, Jonas Lunden said: Ponovo je došlo vrijeme za izraze:"prvi" ,"ustaj grobarijo" i za razne gif-ove sa satovima, alarmom i Mikijem Manojlovićem. Ponovo smo tu da slušamo @DameTime i njene bludničke fantazije sa Sterlingom 🙂 Ufff naježih se! Ajmo!!!!! Vreme je i za aktivaciju čuvene Koko Šaner rubrike - gde kupiti odelo, koji parfem odabrati. Zatim Dragi Bravo rubrika posle svake evroligaške tekme, u kojoj čitamo kako su kolege forumaši koji su u bračnoj zajednici proslavili pobedu ili zalečili bolni poraz. Ne zaboravimo ni rubriku Dobronamerni komšija, gde kolege Zvezdaši dođu na topik da nam po 47362924. put objasne kako je Obradović salty i koliko je on đubre od čoveka, a i da KKP opet ima najprljavijeg igrača ikad. Ponovo je trenutak da vaskrsne ekipa crnih gavrana (Frensis, Elevator, Papa, Eddard, uz par novopridruženih članova), koji će da kukaju pred svako duplo kolo. Povremeno se pojavi glas razuma, tipa Barkli ili Realni, ali ih niko ne sluša jer Šćepo i ja opet branimo Žoca od postojećih i nepostojećih napada na njegov lik i delo... Tu je i tim nada umire poslednja (SoAG, Magia, pendulum, sa novim-starim članom Safetom), da im svi stavljamo srca na postove. Da ne zaboravim Kendrika, on će da napiše neki razložan post čija je poruka takođe odbrana Željka 🥰 Izvinjavam se ako sam nekog zaboravila, a jesam sigurno, ovo je prvo što mi je palo na pamet. 😁 Neka ova tema bude upola legendarna kao prošla hehe, a sezona još bolja! 2 3 1
KockoOblo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel realno ovo? 😶 Pakuj.
goofy Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 1 hour ago, Jonas Lunden said: Ljudi, da li mi sutra igramo prvu utakmicu u EL protiv Dubai?!?!? Ove godine otvaramo EL prvom utakmicom i akobogda zatvaramo poslednjom. 8
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 35 minutes ago, Son_of_a_gun said: Jel realno ovo? 😶 Ma udara mu njegov menadžer reklamu na svim mogućim tržištima, pa gde prođe.
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 43 minutes ago, DameTime said: a sezona još bolja Sa citiram Željka Samardžića, kad već gore biti ne može.
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 41 minutes ago, goofy said: Ove godine otvaramo EL prvom utakmicom i akobogda zatvaramo poslednjom. Kako je Ivan Lendl savetovao Endija Marija pred finale sa Novakom: WIN THE LAST POINT!!!
Shikamaru Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) 1 hour ago, Son_of_a_gun said: Jel realno ovo? 😶 Na stranu što ovaj Italijan lupa ko Maksim po diviziji i funkcioniše po sistemu I ćorava koka Profilno Keli bi bio pogodak, problem je što čekaš oktobar i najavljuješ bum a dovodiš "mačku u džaku" i sigurno bi trebao period adaptacije. Koliko znam potpisao je exhibit 10 sa LAL a tamo je prilična gužva u rotaciji tako da u tom smislu je realna opcija Edit: ok nisam pročitao tvit do kraja, kaže da je FA. Doduše ovom ne verujem ni da je ponedeljak Edited 1 hour ago by Shikamaru 1
TripleJ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago pustili pojedinacne karte za Armani, mora se reci da je Limar jos jednom uspeo sebe da prevazidje :D. Cena za nivo 200 ide od 7k na najgorim mestima bocno uz navijace gde ja imam sezonsku, do 17500 u centrlanim delovima tribina iza klupe :). 1
NMX Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ne znam da li ste komentarisali ili je promaklo ali dosta zanimljiv Limarov podatak (ako je tačan) da su stranci kupili 20% sezonskih (to mu dodje nesto malo ispod 3000 komada). Pretpostaljvam da su mahom naši gastosi ali mi brojka i dalje neverovatno zvuči
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 9 minutes ago, NMX said: Ne znam da li ste komentarisali ili je promaklo ali dosta zanimljiv Limarov podatak (ako je tačan) da su stranci kupili 20% sezonskih (to mu dodje nesto malo ispod 3000 komada). Pretpostaljvam da su mahom naši gastosi ali mi brojka i dalje neverovatno zvuči Imam jednog poznanika koji kupi sezonsku, a dođe na svaku petu tekmu recimo, jer živi preko. Ali hoće da bude siguran da može da ode kad je tu, a u međuvremenu njegov rođak profitira 😄 Kako god, verujem da je takvih primera oko 0,3%.
zorex Posted 22 minutes ago Posted 22 minutes ago Pošto sam se otreznio jer sam 3 dana proslavljao odlazak Nilikine, red je da bacim par crtica o očekivanjima pred sezonu. U ideanom scenariju, oktobar mesec završavamo skorom 6-2. Sve i da bude obrnuto, apsolutno nije nikakva drama i nešto što se ne može korigovati u nastavku sezone. Tako da je dolazak još jednog visokog posle last cut-a sasvim u redu, ako već nije pronađeno pravo rešenje ranije. Ako ti u narednih 30 utakmica ne budeš mogao da ispraviš eventualnu brljotinu iz prvih 8, onda tvoja ekipa ima mnogo veće probleme od back up centra. Pojačanja koja je Partizan doveo su napadački jezivo dobra, ekipa ima nevidjen ofanzivni potencijal, a ipak i dovoljno kerova da dozirano i kada je potrebno proba da lomi odbranom. Ovde naravno ne računam Murinena, koji je iskočio sticajem okolnosti, ali svaka čast na reakciji i potpisu ovako uzbudljivog mladog igrača. On još uči košarku, ali vrlo brzo će svima biti jasno zašto će on biti profesionalac sa ozbiljnom karijerom, a recimo Tristan nikada neće. Na utakmici protiv Dubaija očekujem kratku rotaciju gde će 95% minuta uzeti Karlik, Vaš, Milton, Sterling, Vanja, Bonga, Osetkovski i Tajrik, uz eventualnu epizodu Pokuševskog i/ili Lakića (topla voda). Sve će se baciti na pobedu, a da onda protiv Armanija na faktor publike podela minuta bude malo demokratičnija. Za ovaj oktobarski blok utakmica, želje su pobeda nad bar jednim od dva debitanta u gostima i konačno ta pobeda protiv Baskonije na strani. Na ostalim biti konkurentan i nadati se najboljem. Što se igrača tiče, želim da vidim da je Dvejn zaista košarkaš i da shvata da je ovo timski sport i da doprinos u igri može da se da i kada nije lopta kod tebe sve vreme, da Milton pokaže zašto će sledeće sezone ako ne već ove biti kandidat za mvp-ja lige i od Pokua da pokaže nekakvu konstantu, u bilo čemu. Od ostalih otprilike znam šta da očekujem i zaista je za početak sve ispod top 6 u regularnom delu za ovaj roster i Željka ozbiljan neuspeh i to mora da se kaže otvoreno. Srećno nam bilo i napred Partizan! 1
fillam Posted 14 minutes ago Posted 14 minutes ago 6 minutes ago, zorex said: Na utakmici protiv Dubaija očekujem kratku rotaciju gde će 95% minuta uzeti Karlik, Vaš, Milton, Sterling, Vanja, Bonga, Osetkovski i Tajrik, uz eventualnu epizodu Pokuševskog i/ili Lakića (topla voda). Sve će se baciti na pobedu, a da onda protiv Armanija na faktor publike podela minuta bude malo demokratičnija. Drago mi je što imam tu čast da ti saopštim, potpisali smo Džabarija Parkera 😂 4
Recommended Posts