Ludi za Poli Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Jel Mek kojim slucajem proglasio Turke ojebinama prije prvenstva il da ovaj run pripisujemo Sengunu i Atamanu? 6
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago (edited) Odvalili ih Turci pošteno, Giannisa su poništili kao taksenu marku. Čim primi loptu stiže udvajanje. Maksimalno fokusirani, napaljeni i napucani samopouzdanjem do maksimuma. Osmani igra utakmicu karijere, mislim da je na 6/7 za 3 pts. Svaka čast stvarno, mislim da će oni ovo osvojiti u nedelju, prikazali su najbolju košarku na turniru. P.S. Turci su pokidali i na tribinama što se tiče navijanja, među Grcima atmosfera kao na parastosu. Sem kad su pustili sirtaki. Edited 3 hours ago by DameTime 2
40Wins Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne znam da li da navijam protiv kurcevitog Vagnera ili kurcevitog Shenguna. 4
Zadnji vezni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Turska kao prvo ima.strasnog selektora koliko god ga ja mrzeo. Izvukao je iz svakog igrača maksimum i učinio ih boljim nego što jesu,što i jeste posao trenera između ostalog. Da podeli uloge,da odredi nosioce i prašinare ,da svako od njih doprinese svojim minutima ili sekundama na parketu. Zasluženo Turci u finalu ,kad god je trebalo pokidali su. 2
Don Dusko Posted 3 hours ago Author Posted 3 hours ago Moze poster kako Dad Shengun drizi u naruciju Giannisa? 1
Christofer Moltisanti Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Odlična procena iskusnog Christofera da singlira Osmanija minus. Kome trebaju kladioničarski saveti može na pp 3
Урош19 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nisam gledao utakmicu pa sad gledam boxscore. Šta bi sa Janisom, otkud ovako slaba partija?
dunaj95 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 54 minutes ago, MrTripleDouble said: Decko, ne poznajes materiju. Gdje si stručnjak, nisam te poznao... Ko sve navija za Zvezdu ....
Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Košarkaška klinika Trenera Atamana, jel tako @Losmi17?
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Teško je ovo bilo gledati. Turska je ipak najjača do sada, čestitke uprkos milion atamanskih brkatih turko-ćacija u hali. Janis i Sloukas izdali ozbiljno. Edited 3 hours ago by Problem sa licnim greskama
MrTwister Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Bukvalno je ovo jedan outclassing bio u svakom smislu, od mentalne i takticke nepripremljenosti Grcke koja bez na neke momente nije znala sto zeli da igra i kako da dodje do toga, pa su se posle okrenuli improvizaciji kojoj blago receno nijesu dorasli, jer mimo fizikalaca nemaju nekog "kosarkasa" koji moze tu da povuce i odigra nesto smisleno no sve nekako na silu i ako moze ikako iz tranzicije da se izvuce. Djelovalo je da su prvi put na turniru vidjeli hedge odbranu pa nisu znali sto ih je snaslo, oni neki napadi koji su se zavrsavali tako sto se lopta uvali Larenzakisu na 10m od kosa i 5 sec do kraja napada i Kalatzakis kao prvi strijelac je dosta reklo koliko su pogubljeni bili. Ruku na srce, ova ekipa je bila na par promasenih bacanja vs Spanije od potencijalnog ispadanja i u osmini i da nije bilo ovog lakseg dijela zrijeba, pitanje je dal bi i dosli do borbe za medalju. Turska je bas bila sve kontra od ovoga uprkos nikakvom ucinku Senguna na pocetku meca, kasnije se i on probudio i tu je vec bilo prakticno zavrsen mec. Znalo se manje vise sto se zeli iz svakog posjeda, ljudi su igrali dobru timsku odbranu sa hedgeom i pomaganjima, pomoglo im je i sto je protok lopte kod Grka bio sporiji (pogotovo ona neka turtle lineup bez pravog scorera u petorci koja nije poena dala a nista ni da odbrani nije mogla bez Giannisa u 2/4) i omogucilo im i da pomazu i da se vrate. U napadu je lopta dobro kruzila, napadali se closeouti i trazili otvoreni sutevi pa i procenti na kraju ne cude. Osmani ispade prince that was promised Atamanu al je i odlican mec odigrao. Dobili su neku produkciju maltene od svakog ko je usao. Bice muka od Atamana zivjeti sa onim rukama podignutim ako kojim slucajem osvoje, al bi gore bilo da je Spanulis nekako dosao do finala da se odma proglasi vrhunskim trenerom i igracem istovremeno, iako je sa ovim uspjehom Grcke on veze imao malo do nimalo. Edited 2 hours ago by MrTwister 3
Radovan III Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Turska zasluzeno.E sad,u kvalifikacijama smo s njima u grupi.Tu je jos i BiH.Poslije dolaze Litvanija i Italija.Samo tri idu na SP.Bice veselo.
MrTripleDouble Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 hours ago, dunaj95 said: Gdje si stručnjak, nisam te poznao... Ko sve navija za Zvezdu .... ?
Eddard Posted 40 minutes ago Posted 40 minutes ago (edited) Najbolje dve ekipe u finalu. Zasluženo. Edited 37 minutes ago by Eddard
diego Posted 32 minutes ago Posted 32 minutes ago Sve ispod 15 razlike za Nemacku bi me iznenadilo. Mislim da Turska nema nikakve sanse.
Darko Posted 11 minutes ago Posted 11 minutes ago 28 minutes ago, Eddard said: Najbolje dve ekipe u finalu. Zasluženo. Baš isto htedoh da napišem. Očekujem sjajnu košarku u finalu pa nek pobedi bolji. Po ovome što sam video, mislim da će Turci da osvoje ali biće gusto.
Recommended Posts