Janne240 Posted May 18 Posted May 18 On 5/16/2026 at 10:36 PM, crni96 said: Nije u Lpool sve trulo samo zbog Slota. Jednostavno ove stare vođe ekipe i nosioci nisu na nivou kao prije, dok su ova pojačanja podbacila. Naravno ima i do trenera al su generalno kriminal svi u ekipi kad podvučeš crtu. 6 hours ago, DJORDJE said: Isti ljudi koji su glorifikovali Slota prosle sezone ove godine ga porede sa Krstajicem. Tim je manje vise isti kao prosle godine , minus Henderson i Arnold, ali to i nije katastrofalni gubitak. Salah je na zalasku karijere, mislim da nema vise ni motivaciju da igra , a Gakpo panj bio panj ostao. Podbacili su i novi igraci pre svega Wirtz i Isak. Imali su i peh sa povredama , ali u sustini tim je zreo za ozbiljnu rekonstrukciju. Nije samo to dosta toga se nije uklopilo a Slot je uporan s tim da tretira ekipu kao grupu entuzijasta koju pokrece jedan igrac. Nije tim ni blizu isti, dosta igraca je otislo >Keleher, Kvansa, Cimikas, Arnold, Harvi Eliot, Luiz Dijaz, ozbiljan manjak, pa i nesrecni Darvin Nunjez. Premda su u predsampionskoj sezoni otisli i Hendrikson, Milner, Vajnaldum, Matip, Alkantara..., otprilike kad i Cemberlejn, Karvaljo, Firmino. Bice potrebno dosta da se tim stabilizuje a zadrze upravo Virc, Isak i pronadju u igri.
NikolaTest Posted May 18 Posted May 18 Ako naidjete na neki snimak penala nad Sakom koji nije dosudjen posaljite ovde. Deluje mi da igrac Barnlija nije pipnuo loptu a jeste zakacio Saku pri pokusaju suta.
Miki28 Lakers in 5 Posted May 18 Posted May 18 Ovo vrlo vrvt znaci da je City dobio po usima za sve prevare
diego Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ovo vrlo vrvt znaci da je City dobio po usima za sve prevare A ima i nesto do toga da nije uzeo Premijer Ligu drugu sezonu za redom + zasicenost.
Polivalentni Stevica Posted May 18 Posted May 18 10 godina u klubu koji konstatno mora da osvaja trofeje,mora se čovek zasititi.Osvojio je sve u Sitiju,nema verovatno motiv da nastavi dalje. Mareska preuzima umesto njega. Živo me zanima koga će Pep preuzeti posle odmora.
Miki28 Lakers in 5 Posted May 18 Posted May 18 1 minute ago, Polivalentni Stevica said: 10 godina u klubu koji konstatno mora da osvaja trofeje,mora se čovek zasititi.Osvojio je sve u Sitiju,nema verovatno motiv da nastavi dalje. Mareska preuzima umesto njega. Živo me zanima koga će Pep preuzeti posle odmora. Otkud ti to? Pep>City
Don Dusko Posted May 18 Author Posted May 18 Just now, McLeod said: Rutinski Mece slazes li se da te banujem do kraja sledeceg kola? :P
diego Posted May 18 Posted May 18 14 minutes ago, Polivalentni Stevica said: Osvojio je sve u Sitiju Samo jedna liga sampiona je verovatno jedina mrlja, Real skupio 5 za isto vreme
Barkley#34 Posted May 19 Posted May 19 9 hours ago, Don Dusko said: Mece slazes li se da te banujem do kraja sledeceg kola? :P Mi ostali se slažemo.
СтелаРоса Posted May 19 Posted May 19 Izvinjavam se sto kvarim atmosferu, ali propustena je prilika da se nabije gol razlika protiv najgore ekipe u ligi. Osim ako Bormut ne zavrsi posao veceras, u poslednjem kolu X nece biti dovoljno nego ce se morati uzeti 3 boda sto nece biti uopste lako protiv Palasa koji ima ukupno 5 poraza ove sezone na svom terenu. 2
Chaos Is Me Posted May 19 Posted May 19 Mogao je Havertz lagano da fasuje crveni za onaj start. Murinjovska pobeda nad skromnim Barnlijem. 1
McLeod Posted May 19 Posted May 19 Od sinoc i danas svi kace te slike, prvo slika je gora nego sto je bilo uzivo, drugo, bas me zanima da mi pokazete neki slican direktan crveni u PL. Ono je cist zuti, to je i dobio. Nije bio preterano opasan start, mada jeste bio ostar i uzasno neoprezan, promasio je loptu i nije stigao da skloni nogu a poceo je i to se vidi na snimku. Da je izvrsio ekstenziju i podigao nogu, ili startovao sa dve noge, onda bi bilo za direktan crveni. 1
Chaos Is Me Posted May 19 Posted May 19 Ne kažem da je 1/1 crveni ali je lako mogao da mu ga da i ne bi se niko uzbudio. Start na ahilovu protivnika sa leđa, bez da je lopta i blizu. Pričam na osnovu snimka, a ne slike ili frejma.
NikolaTest Posted May 19 Posted May 19 4 hours ago, СтелаРоса said: Izvinjavam se sto kvarim atmosferu, ali propustena je prilika da se nabije gol razlika protiv najgore ekipe u ligi. Osim ako Bormut ne zavrsi posao veceras, u poslednjem kolu X nece biti dovoljno nego ce se morati uzeti 3 boda sto nece biti uopste lako protiv Palasa koji ima ukupno 5 poraza ove sezone na svom terenu. Slazem se sa svim, ali Palas 3 dana nakon tog meca igra finale LK i ima priliku za evropski trofej (msm da je prvi). Na stranu sto se pominju i bonusi u slucaju nase titule na racun transfera Eze-a, ne ocekujem tu neki veci otpor.
Chaos Is Me Posted May 19 Posted May 19 Dok Arsenal ne podigne trofej neću verovati da će biti šampion. Jeste pritisak ogroman i praktično je svaka utakmica finale za Arsenal ali ja kao navijač Arsenala uopšte nisam spokojan onim što sam sinoć video, na jedvite jade, iz kornera a kako drugačije na svom terenu protiv fenjeraša i budućeg učesnika čempionšipa. Bukvalno ona čuvena - pišu se 3 boda, sve ostalo je za zaborav. Palas je kudikamo bolja ekipa od Barnlija plus će igrati na svom terenu, a Arsenal uopšte ne deluje kao sigurica pobednik već sve nešto na guzove. 2
diego Posted May 19 Posted May 19 (edited) Dobice Arsenal Palasa tri razlike, zato sto je mala verovatnoca da vezu dve lose partije, uostalom zato i jesu prvi zato sto su uvek dobijali i odigrali dobro onda kad se nesto lomi. Mada mislim da ce Siti da se zagrcne veceras, jos Pep najavio da odlazi i snima filmove a sezona nije ni zavrsena... bela zastavica Edited May 19 by diego
Petkovic Miroslav97 Posted May 19 Posted May 19 Ala su napujdani ovi iz Bormuta..City sa druge strane bas mrtav, cak mislim da nemaju veci ni posed lopte.
MrTripleDouble Posted May 19 Posted May 19 3 minutes ago, Milaraki said: Iraola mora da bude menadzer sezone. Nakon Artepitine, da
Recommended Posts