Problem sa licnim greskama Posted 16 hours ago Posted 16 hours ago Neozbiljan izvor a ako je tačno i izbor.
Darko Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago @Don Dusko, jel može se prebaci tema nazad na Košarka? 2
realno *w Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 10 hours ago, NMX said: Ćoki uvek ali uvek ispipava puls preko tih udbaških miki maus portala i ne bi me čudilo da je ovo istina. Nada umire poslednja Da, ovo je i meni bila pomisao. Uglavnom, smatram Alimpijevića velikim potencijalom, ali daleko je od onoga što nama treba u ovom trenutku. Neverovatno mi je da se pominje uopšte. 2
Losmi17 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago A Sale Djordjevic je bio prekaljen trener kad je preuzeo repku...
Stiletto87 Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Pa sad, da je ovo neka katastrofa, baš i nije. Alternativa je bila neko od dvojice Saša. Meni bi svakako Đorđević bio prvi izbor, a Alimpije možda i pre Obradovića.
Chaos Is Me Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 57 minutes ago, Losmi17 said: A Sale Djordjevic je bio prekaljen trener kad je preuzeo repku... Nije, ali je bio ogromno ime koje je kod igrača izazivalo poštovanje i autoritet. Npr sad bi mnogo veći autoritet imao Teodosić da postane selektor, nego Alimpijević, iako potonji ima mnogo više trenerskog iskustva. Tim pre što Alimpijević nije baš player's coach nego galamdžija. 6
Problem sa licnim greskama Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Sasa Obradovic je po meni mnogo logicnije resenje od Alimpijevica.
Princeton Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Kokoškov, Rajaković, Iisalo.. Taj smijer. Fuzija NBA i Euro&Balkanštine, to je potrebno Jokiću i ostalim našim po Amerikama. Oni su svakako kičma reprezentacije, i zahtijevaju slične principe, treninge, sisteme. Alimpije ne znam šta donosi, osim da nam Čovke svima pokaže kako je stvorio trenera. 4
Dzo23 Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago 14 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Sasa Obradovic je po meni mnogo logicnije resenje od Alimpijevica. Doktor robotike je svojevremeno izjavio da Obradović neće biti trener dok je on predsednik. Doduše tad je bio na čelu kkcz, ali mislim da je isti stav i sad kad je u kss. Đorđević vjerujem da neće zbog njega. Ostaje mu samo njegov pulen. Kokoškova smo prebrzo bacili pod voz. To je bila kardinalna greška. Kad se samo sjetim gnusnih komentara tipa "Šta glumi ova kokoška", "drži tajm aut na centru terena", ovde ne prolaze ti amerčki fazoni", itd... Rajaković je sad nemoguća misija. Čovjek je prvi trener nba ekipe. 1
Problem sa licnim greskama Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Kokoskov je krimialno vodio citavo takmicenje kvalifikacija za OI, umalo smo izgubili od Filipina. I u Feneru mi je delovao, blago receno, bezidejno. Kreativno out of bounds specijali na stranu nije pokazao nista sem da je planirao Bobijem Marjanovicem da dobije italijanske skracene centre koji su nam trpali 3 poena iz svakog napada. 3 2
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) I zvanično Alimpije. Ćokijeva udba mašina preko fejk portala nikad ne omane. Neka nam je bog u pomoći. Edited 2 hours ago by NMX 1 1
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago katastrofalan izbor nakurceni dripac bez pokrica sve suprotno od onoga sto nam je trebalo ocekujem da mu se pola ekipe ne odazove 1 1
Milko Miller Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Alimpijevic je dobar trener, ali za selektora moras da imas i neke druge karakteristike i tu je veliko pitanje da li Alimpijevic ima autoritet i harizmu da ubedi NBA i evroligaske igrace sa milionskim ugovorima da prate njegov program i njegove zelje u potpunosti.
NikadProtivKaline Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 2 minutes ago, Milko Miller said: veliko pitanje da li Alimpijevic ima autoritet i harizmu da ubedi NBA i evroligaske igrace sa milionskim ugovorima da prate njegov program i njegove zelje u potpunosti. da li covek koji se tukao sa lebrankom ima autoritet kod jednog jokica ili bogdana...sta ti mislis? 2
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Jedva cekam da vidim kad krene da se dere a ovi ga ne fermaju 5%... Uzasan potez.
MikiMilane Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 48 minutes ago, NikadProtivKaline said: katastrofalan izbor nakurceni dripac bez pokrica sve suprotno od onoga sto nam je trebalo ocekujem da mu se pola ekipe ne odazove I onako ne mogu se odavzati zbog kalendara kvalifikacija
cuftausosu_ Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago (edited) Mozda Alimpije nije kalibar za mesto selektora svetskog i olimpijskog vicesampiona, ali je svakako kalibar za reprezentaciju ranga izmedju 9. i 16. pozicije na evropskom nivou. Tako da bih rekao da je sve na svom mestu 😉 edit: kako vreme odmice, ono polufinale protiv USA mi se sve vise urezuje u secanje kao finale, logicno... pa otud i ovaj lapsus Edited 40 minutes ago by cuftausosu_
Molina23 Posted 15 minutes ago Posted 15 minutes ago (edited) Mene samo zanima šta o Alimpiju misle igrači i kako će reagovati na njega obzirom da nikad nije radio sa većim imenima i tolikim pritiskom koji će samo rasti ako ne krene kako treba u kvalifikacijama itd. Na kraju dana oni su najvažniji a ne mi puki posmatrači. Matoru udbašinu svakako zabole kurac šta bilo ko oko njega misli, on je svoj hir i sujetu zadovoljio i sutra može i da crkne. Taj je Dušana ugovorio i pre nego što je zaseo u fotelju, garantovano ni sa kim više nije ni pregovarao. Da imamo iole pismen savez, selektor bi bio neko profila Džikića ili Trinkijerija, harizmatični underdog kouč sa Fiba iskustvom kao prelaz do tog nekog top imena Karijevog renomea. Ovako u jednoj privatnoj i otetoj državi i selektor se privatno završava na jedan poziv. Ko jebe javnu i stručnu raspravu, nekakve institucije sistema itd. Završio sve čovek u svoje ime. Inače sve miriše na Kokoškov scenario, pogrešan tajming dolaska, prvi kiks, halabuka javnosti i ide seča. Sve već viđeno. Edited 13 minutes ago by Molina23
Problem sa licnim greskama Posted 12 minutes ago Posted 12 minutes ago (edited) Mislim da je ovo dosta veliki rizik. Dušanu sve najbolje. Skeptik sam. Edited 12 minutes ago by Problem sa licnim greskama
Henry Chinaski Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Ne mora da bude loš potez, naprotiv. Nije baš da bi i Saša Obradović bio autoritet kod Bogdana i Jokića, plus pitanje je da li će potonji i igrati. Ja ne sumnjam da će dobiti šut kartu ako zasere u kvalifikacijama, kao i Kokoškov. Da citiram meni ne baš omiljenog trenera Ako je ruža procvetaće. 🙂
Recommended Posts