Problem sa licnim greskama Posted 12 hours ago Posted 12 hours ago Neozbiljan izvor a ako je tačno i izbor.
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 10 hours ago, NMX said: Ćoki uvek ali uvek ispipava puls preko tih udbaških miki maus portala i ne bi me čudilo da je ovo istina. Nada umire poslednja Da, ovo je i meni bila pomisao. Uglavnom, smatram Alimpijevića velikim potencijalom, ali daleko je od onoga što nama treba u ovom trenutku. Neverovatno mi je da se pominje uopšte. 2
Losmi17 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago A Sale Djordjevic je bio prekaljen trener kad je preuzeo repku...
Stiletto87 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Pa sad, da je ovo neka katastrofa, baš i nije. Alternativa je bila neko od dvojice Saša. Meni bi svakako Đorđević bio prvi izbor, a Alimpije možda i pre Obradovića.
Chaos Is Me Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 57 minutes ago, Losmi17 said: A Sale Djordjevic je bio prekaljen trener kad je preuzeo repku... Nije, ali je bio ogromno ime koje je kod igrača izazivalo poštovanje i autoritet. Npr sad bi mnogo veći autoritet imao Teodosić da postane selektor, nego Alimpijević, iako potonji ima mnogo više trenerskog iskustva. Tim pre što Alimpijević nije baš player's coach nego galamdžija. 2
Problem sa licnim greskama Posted 41 minutes ago Posted 41 minutes ago Sasa Obradovic je po meni mnogo logicnije resenje od Alimpijevica.
Princeton Posted 30 minutes ago Posted 30 minutes ago Kokoškov, Rajaković, Iisalo.. Taj smijer. Fuzija NBA i Euro&Balkanštine, to je potrebno Jokiću i ostalim našim po Amerikama. Oni su svakako kičma reprezentacije, i zahtijevaju slične principe, treninge, sisteme. Alimpije ne znam šta donosi, osim da nam Čovke svima pokaže kako je stvorio trenera.
Dzo23 Posted 20 minutes ago Posted 20 minutes ago 14 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Sasa Obradovic je po meni mnogo logicnije resenje od Alimpijevica. Doktor robotike je svojevremeno izjavio da Obradović neće biti trener dok je on predsednik. Doduše tad je bio na čelu kkcz, ali mislim da je isti stav i sad kad je u kss. Đorđević vjerujem da neće zbog njega. Ostaje mu samo njegov pulen. Kokoškova smo prebrzo bacili pod voz. To je bila kardinalna greška. Kad se samo sjetim gnusnih komentara tipa "Šta glumi ova kokoška", "drži tajm aut na centru terena", ovde ne prolaze ti amerčki fazoni", itd... Rajaković je sad nemoguća misija. Čovjek je prvi trener nba ekipe.
Recommended Posts