Problem sa licnim greskama Posted 11 hours ago Posted 11 hours ago Neozbiljan izvor a ako je tačno i izbor.
realno *w Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 10 hours ago, NMX said: Ćoki uvek ali uvek ispipava puls preko tih udbaških miki maus portala i ne bi me čudilo da je ovo istina. Nada umire poslednja Da, ovo je i meni bila pomisao. Uglavnom, smatram Alimpijevića velikim potencijalom, ali daleko je od onoga što nama treba u ovom trenutku. Neverovatno mi je da se pominje uopšte. 1
Losmi17 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A Sale Djordjevic je bio prekaljen trener kad je preuzeo repku...
Stiletto87 Posted 57 minutes ago Posted 57 minutes ago Pa sad, da je ovo neka katastrofa, baš i nije. Alternativa je bila neko od dvojice Saša. Meni bi svakako Đorđević bio prvi izbor, a Alimpije možda i pre Obradovića.
Chaos Is Me Posted 31 minutes ago Posted 31 minutes ago 57 minutes ago, Losmi17 said: A Sale Djordjevic je bio prekaljen trener kad je preuzeo repku... Nije, ali je bio ogromno ime koje je kod igrača izazivalo poštovanje i autoritet. Npr sad bi mnogo veći autoritet imao Teodosić da postane selektor, nego Alimpijević, iako potonji ima mnogo više trenerskog iskustva. Tim pre što Alimpijević nije baš player's coach nego galamdžija.
Recommended Posts