quentin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 1 minute ago, diego said: Treba da postoji pravilo da ako igrac dozivi povredu u prvoj fazi takmicenja, da ekipa ima pravo da pozove zamenu za njega. Upravo sam to mislio da napišem. Je l' ono u fudbalu tako nešto postojalo ili još postoji?
Ledd Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 12 minutes ago, Smrtokapa said: - Gudura fintira vazduh, ne prenosi svoju igru iz Fenera i ne preuzima odgovornost sad kad Bogdana nema, Ovo je sigurica. Gledam ga na meču u grupi, sada ne mogu da se setim koji tačno, gde je fintirao vazduh i oklevao više puta da šutne. A onda sudije prekinu igru i on iste sekunde uzima loptu i šutira trojku bez oklevanja, uz radost deteta na licu. Gledam i pitam se u sebi šta je sa njim.
Smrtokapa Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 6 minutes ago, diego said: Treba da postoji pravilo da ako igrac dozivi povredu u prvoj fazi takmicenja, da ekipa ima pravo da pozove zamenu za njega. Možbiti, ali nama u ovom momentu to ništa ne bi značilo. Koga bismo sada mi ubacili u tim a da na bilo koji način može da nadomesti ono što smo od Bogdana dobijali? Isti nam đavo. 2
DameTime Posted 9 hours ago Author Posted 9 hours ago (edited) Bukvalno, veća je verovatnoća da Avram/Gudura/Vanja kombinovano nadoknade njegov doprinos, nego da to uradi neki 13. član rotacije. I baš mi nema smisla da se već opraštamo od Bogdana u repstaciji, može on još da igra jer lepo stari (i to ne mislim samo fizički hehe). Ne vidim ga da će doživeti nego naglo propadanje, ni igračko ni karakterno, a zna i sam kad da se skloni. Jokara je svakako glavni kad je tu, a on je taj socijalni vođa. Ili što bi sam Bogi rekao - pa meni je najlakše kad igram s Jokom. Edited 9 hours ago by DameTime
diego Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 13 minutes ago, quentin said: Upravo sam to mislio da napišem. Je l' ono u fudbalu tako nešto postojalo ili još postoji? Postoji za svetsko i evropsko prvenstvo, ali samo ako se povredi na treningu ili do prvog meca u grupi U tenisu, u Dejvis kupu mogu kad god da pozovu zamenu za povredu. Edited 9 hours ago by diego 1
diego Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) 12 minutes ago, Smrtokapa said: Možbiti, ali nama u ovom momentu to ništa ne bi značilo. Koga bismo sada mi ubacili u tim a da na bilo koji način može da nadomesti ono što smo od Bogdana dobijali? Isti nam đavo. Nedovic 😁 edit: i Teodosic 😆 Edited 9 hours ago by diego
quentin Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 16 minutes ago, Smrtokapa said: Možbiti, ali nama u ovom momentu to ništa ne bi značilo. Koga bismo sada mi ubacili u tim a da na bilo koji način može da nadomesti ono što smo od Bogdana dobijali? Isti nam đavo. Bar bi malog Topića mogli da dovedemo. Pošto, ako ovako nastavi, ni od Micića nema vajde, a S. Jović ne može mnogo minuta da izvuče.
Barkley#34 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 55 minutes ago, forumko topic said: Ja očekujem da se na centru smenjuju Milutinov i Petrušev. Apsolutno nema potrebe da se skida Jokić protiv Čeha. Ipak su oni zalutali na ovo EP. Igraće Jokić neki minut, biće više kao trening za njega. 1
Kenozoik Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Just now, Barkley#34 said: Igraće Jokić neki minut, biće više kao trening za njega. To. Ja očekujem da svi igraju, pa i Jokic 10-15 min, cisto da odrzi ritam. Naravno, da se da veca sansa Vasi i igracima kojima je potrebno da udju u kakvu takvu formu. 5
Problem sa licnim greskama Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago https://www.instagram.com/mozzartsport/reel/DOB5BitjGnE/
Урош19 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Uf kad bi Spasa proigrao, sutra mu je make it or break it
Molina23 Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Predobro i poetski bi ispalo da baš Vasa i Gudura donesu zlato, dva crna gavrana i dežurna krivca. Tačno bi imali legitimno pravo da dođu mortus pijani na balkon i izgoldenišu masu naizmenično. 3 3
Prijatelj Mitar Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 12 minutes ago, Molina23 said: Predobro i poetski bi ispalo da baš Vasa i Gudura donesu zlato, dva crna gavrana i dežurna krivca. Tačno bi imali legitimno pravo da dođu mortus pijani na balkon i izgoldenišu masu naizmenično. Za tako nesto je potrebna kosmicka intervencija biblijskih razmera, tipa Bog stvori nebo i zemlju za sest dana, a sedmog dana od odlaska u Letoniju On dade muda i mozak Vasi i Guduri. I bi dobro. 5
Laki1988 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ako je Gudura resio finale Evrolige, moze i ovde bar nesto da uradi…
Ledd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Micić i Marinković jedini na treningu Srbije https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti/159728/micic-i-marinkovic-jedini-na-treningu-srbije-video/vest
La mano de Dios Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ocekujem sutra otprilike slicnu utakmicu i minutazu kao protiv Estonije. Mozda Jokic bude imao par minuta manje a Marinkovic i Micic ce igrati vise sigurno.
dekifisher Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago Ako je ovo donelo nešto dobro, to je za psihičko zdravlje nas nekih ljubitelja lika i dela BB. Ja sam baš teško podnosio taj pritisak da moramo da osvojimo zlato baš zbog Bogdana. Sada gledam mnogo opuštenije... ako osvojmo super, ako ne, jbg, ne može bez njega. 2
Drug Crni Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 1 hour ago, Prijatelj Mitar said: Za tako nesto je potrebna kosmicka intervencija biblijskih razmera, tipa Bog stvori nebo i zemlju za sest dana, a sedmog dana od odlaska u Letoniju On dade muda i mozak Vasi i Guduri. I bi dobro. Amilj 1 minute ago, dekifisher said: ako osvojmo super, ako ne, jbg, ne može bez njega. Komentara bez 1
SuperTraktorko Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago (edited) 2 hours ago, DameTime said: baš mi nema smisla da se već opraštamo od Bogdana u repstaciji, može on još da igra jer lepo stari (i to ne mislim samo fizički hehe). Ne vidim ga da će doživeti nego naglo propadanje, ni igračko ni karakterno Pa, mislim da posle sledece godine vec cemo polako morati da se opraštamo od njega u smislu da je prvi bek reprezentacije i jedan od glavnih i najvaznijih igraca (ne od same reprezentacije, razume se). Vec je pocelo primetno fizicko nazadovanje u poslednjih godinu-dve. Jbg, Bogdan je '92, puni ili napunio je 33, a to su za beka pristojno pozne godine. E sad, slazem se da on nece karakterno propasti, i vidim ga kao socijalnog vodju reprezentacije sve dok se ne oprosti. Edited 6 hours ago by SuperTraktorko
Marko Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 hours ago, GameChanger said: Zato sto pederi organizatori gledaju da ustede svaku paru na bazi smestaja i opsluzivanja, a igraci su im poslednja rupa na svirali. Nema trenera koji nije prokomentarisao da bi mu znacio i taj jedan dodatni igrac. Osim pomenutog suđenja, ovo oko broja igrača, umeju lepo i rasporedom da useru stvar: Jer kao što treba svaku paru uštedeti organizatorima, tako treba i svaku paru iskamčiti od TV prava, pa tako umesto da se igraju svi 1/4 finalni mečevi istog dana, kad već imaju tolike domaćin gradove, igraće se opet kao na SP, dva u utorak a dva u sredu. Fiba debili ladno stavili da se svi eliminacioni mečevi igraju u Rigi (Arene u Tampereu i Katowicama su veće inače). Na stranu to što je poseban kretenizam imati uopšte Kipar kao domaćina na prvenstvu, ako si već odabrao tri zemlje u istočnoevropskoj-Baltik široj regiji... 2 hours ago, diego said: Treba da postoji pravilo da ako igrac dozivi povredu u prvoj fazi takmicenja, da ekipa ima pravo da pozove zamenu za njega. U principu se slažem ovde. Dozvolili su kupovinu igrača za reprezentaciju ko na stočnoj pijaci/naturalizaciju kao papire za boravišnu dozvolu, ali zato 12 igrača pravilo kao da je u kamenu urezano 1
Poenter Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Naturalizacija nema nijedan argument, pa kako se to može opravdati i čime? I što onda jedan, a ne i svih 12 ako treba. Tako da tražiti logiku u onome što FIBA radi... 1
Darko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 5 minutes ago, Poenter said: Naturalizacija nema nijedan argument, pa kako se to može opravdati i čime? I što onda jedan, a ne i svih 12 ako treba. Tako da tražiti logiku u onome što FIBA radi... Ima logike za dvojne državljanje ili one koje imaju veze sa zemljom. Problem je što obuhvata mnogo više od toga, na primer Bo McCaleb u Makedoniji u ono vreme. Možda ju je preleteo jednom i to je jedina veza koju ima sa zemljom.
Obi-Wan Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 4 hours ago, Molina23 said: Predobro i poetski bi ispalo da baš Vasa i Gudura donesu zlato, dva crna gavrana i dežurna krivca. Tačno bi imali legitimno pravo da dođu mortus pijani na balkon i izgoldenišu masu naizmenično. Vasa bi tačno na balkonu zapevao neku Tompsonovu pesmu...😂
Recommended Posts