Drug Crni Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Ja sam pročitao oko 30% teksta, onda se traži pretplata Edited 8 hours ago by Drug Crni
Chaos Is Me Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ne, traži se samo registracija, 3 teksta mesečno su besplatna. Dobar tekst - loženje nivoa Danilo Anđušić kad veže 2 trojke protiv Karpoš Sokola. 1 13
Poenter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Evo ovde sumirano, Kari nam dao zeleno svetlo da se palimo 1 5
Poenter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Kari: Navijači mogu da se pale, ali novinari malo da spuste loptu i smire narod @Mairosu: 😂 21
Henry Chinaski Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Je li RD radi prenos i dalje? Ako ne ima li neki pouzdan link, supruga sumnjivo bukirala odmor u Tunisu od 27og do 3eg, pod izgovorom da je tad bilo najpovoljnije 🙂 Momak na recepciji me gledao blijedo kad sam pokušavao da objasnim da li ima prenos na TVu 🙂
СтелаРоса Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 8 minutes ago, Henry Chinaski said: Je li RD radi prenos i dalje? Ako ne ima li neki pouzdan link, supruga sumnjivo bukirala odmor u Tunisu od 27og do 3eg, pod izgovorom da je tad bilo najpovoljnije 🙂 Momak na recepciji me gledao blijedo kad sam pokušavao da objasnim da li ima prenos na TVu 🙂 namesorrel.com Ovo bi trebalo da je naslednik RD, gledao sam skoro neku utakmicu nije mi uopste seckalo 1
Урош19 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rekao i Kalina da osvajamo, najbolje da će se profi košarkaš ložiti a mi smrtnici ne 1
Stiletto87 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago “Toliko smo dobri u napadu, da ne moramo previše da se trudimo u odbrani” Vlade Đurović leta gospodnjeg 2025.😆 6 1
odupri se ludilu Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Igrali su konji vrani kakvi su to bili dani hronicno ubijanje svakodnevnim brijanjem Pevali su konji vrani konji vrani okupani ocesljani, nasmejani usred polja raspevani Svirali su konji vrani konji ritmom zatrovani svirali su neparno zvucalo je nestvarno Konji ritma Ajmooooooooo 2
Recommended Posts