Drug Crni Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago (edited) Ja sam pročitao oko 30% teksta, onda se traži pretplata Edited 3 hours ago by Drug Crni
Chaos Is Me Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ne, traži se samo registracija, 3 teksta mesečno su besplatna. Dobar tekst - loženje nivoa Danilo Anđušić kad veže 2 trojke protiv Karpoš Sokola. 1 10
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Evo ovde sumirano, Kari nam dao zeleno svetlo da se palimo 1 2
Poenter Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kari: Navijači mogu da se pale, ali novinari malo da spuste loptu i smire narod @Mairosu: 😂 15
Henry Chinaski Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Je li RD radi prenos i dalje? Ako ne ima li neki pouzdan link, supruga sumnjivo bukirala odmor u Tunisu od 27og do 3eg, pod izgovorom da je tad bilo najpovoljnije 🙂 Momak na recepciji me gledao blijedo kad sam pokušavao da objasnim da li ima prenos na TVu 🙂
СтелаРоса Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 8 minutes ago, Henry Chinaski said: Je li RD radi prenos i dalje? Ako ne ima li neki pouzdan link, supruga sumnjivo bukirala odmor u Tunisu od 27og do 3eg, pod izgovorom da je tad bilo najpovoljnije 🙂 Momak na recepciji me gledao blijedo kad sam pokušavao da objasnim da li ima prenos na TVu 🙂 namesorrel.com Ovo bi trebalo da je naslednik RD, gledao sam skoro neku utakmicu nije mi uopste seckalo 1
Recommended Posts