Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vrhunska utakmica.

Slažem se sa Haosom za suđenje. I ja sam prvo popizdeo kad nisu svirali neke kontakte, pogotovo ono na Joviću na samom početku, ali drže kriterijum očigledno.

Mislim da će teško Turci izdržati ovaj ritam, ima da ih slomimo u drugom poluvremenu

• Like 2
Posted

Vratio sam snimak, posmatrao Aleksu, ne vidim nikakav (znacajan) udarac niti bilo kakav signal da ga nesto boli. Pokazao je da mora u svlacionicu. 

Ne znam da li mozda nosi sociva pa da je morao da ide da to sredi (a tipa ima rezervne u svlacionici).

Ili mozda ide po masku za lice jer je video da se bije pa da se zastiti... ali za to je mogao bas i da saceka pauzu.

• Thanks 1
Posted

Dobrić ako bude ulazio, nikako na Larkina, baš tip igrača koji mu ne odgovara (kao I bilo koji drugi brzi dribler). Vanju i Aleksu na njega. Dobro je da smo dobili nešto od Vase, mene strah od njega svaki put.

• Like 3
Posted
4 minutes ago, Bode said:

Jokara igra pametno i strpljivo, za tim.
Nema on kome da se dokazuje.

Nisam baš ljubitelj te teorije. Primili smo 15 poena direktno preko njega, mogao bi malo da potegne. Pri tome ne mislim ni na kakvo dokazivanje, nego jednostavno borbu za pobedu.

Posted

Odlična utakmica. 

Ako bih mogao da biram, tukao bih u drugom još više, pogotovo Larkina, takođe, nek šutira Šengun, bolje da je tu nego u reketu.

Naše povrede ne bih komentarisao, poterao maler, ajde više dođavola

Posted
1 minute ago, Kooineeperk said:

Evo na RTSu pokazali - isteze se, stopala... molio kamermana da ga ne snima. Jebemti!

To ništa bukvalno ne znači, možda se iznervirao i šutnuo u reklame pa je samo nabio nogu malo.

Posted

Vrlo je važno pobijediti i pobjeći od njemačkog dijela žrijeba. Igraju Švabe na nivou sa Svjetskog, finale bi bila odlična prilika za veliki revanš. Turska je realno treća ekipa po snazi, ostalo ispod tog nivoa, eventualno su Grci blizu Turaka, ali samo ako je Janis 100% spreman. 

• Like 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...