Bogoljub Gagic Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 6 minutes ago, McLeod said: Ne znam kako od ocajnih Vukcevica, debila Petruseva, duha Gudure i spetljanog Jovica vi nadjete da kritikujete 5 minuta Micica u kojima smo btw napravili 7-0. Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno. +- плејмејкера на полувремену Мицић +9 Јовић +2 Алекса -1 Мицићева минутажа је најмања од њих тројице. 1 1
YAO Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 5 minutes ago, McLeod said: Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno. Moguce da ne razumemo kosarku pa kritikujemo Vasu,ali siguran sam da ovi u Izraelu znaju kosarku i da vide da su se zajebali
DameTime Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 37 minutes ago, Issey said: Ovi su kao neki evropski Južni Sudan, mučiće nas 15-20 minuta, pa ćemo da ih ugazimo... Malopre rekoh drugarici da imam flešbekove na Južni Sudan i te laktove u bubreZe. 1
Geronimo Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Ja samo ne razumem logiku - oni vuku, cupaju, provociraju - mi igramo bez faula skoro celi cetvrtinu. 2
Bad Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ma kakva bre povreda Bogdana. Izgubio je nekoliko glupih lopti koje su Portugalci kaznili i eto ga na klupi Ne lupetaj, držao se za zadnju ložu, otežano trčao i na kraju sam tražio izmenu. 2
McLeod Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Just now, Geronimo said: Ja samo ne razumem logiku - oni vuku, cupaju, provociraju - mi igramo bez faula skoro celi cetvrtinu. I to se videlo, napisao sam to u trecem minutu. Bilo je jasno. Dobro, Filip je odgovorio xexe 2
odupri se ludilu Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago Bogdan se u punom trku uhvatio za guz da se tako izrazim. U tunelu pre svlačionice držao za zadnju ložu. A u pm 1
realno *w Posted 4 hours ago Posted 4 hours ago 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: +- плејмејкера на полувремену Мицић +9 Јовић +2 Алекса -1 Мицићева минутажа је најмања од њих тројице. S tim što je Micić igrao sa baš jakom postavom, a Jović sa kompletno drugom. Aleksa isto sa startnom. I pored par slabih poteza Micića, nekako smo igrali u tom periodu.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Stvarno je bedno kolike batine treba da dobije Jokic da dunu jedan faul. Sad na skoku je bilo tri faula i nista 1
Čvarkov Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ili će nas mučiti i većim delom drugog poluvremena ili ćemo ih odučiti od košarke. Ja biram ovo drugo. 2
realno *w Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Gudura: sam sam na trojci na 6 sekundi do kraja napada, šta raditi? A da, finta šuta i spuštanje lopte na centra. 1 1
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago I Jokić je ispizdeo na suđenje... Stvarno nema smisla da se ne zaštiti najbolji igrač na svetu od ovih mesara...
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Vilijamsu svaka cast inace na brzim rukama, ali pola ovoga nije cisto, a i kad je cisto to se svira kao faul jako cesto. Zato se i ne radi. Da sudije sviraju kako treba ne bismo nista od ovoga pisali. Mada bolje sad da vidimo da je to moguce nego u eliminacijama 3
La mano de Dios Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Koliko nas je Jokic sada stavio na ledja kao Denver sa Rivsom i Kampacom, tako nekako izgleda.. 3
Smrtokapa Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Ubiće ih Jokić sad, još samo i ostali da podignu nivo. 2
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Jao jadan Brito nisu svirali jedan faul a vama ne sviraju 20. 4
Issey Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 1 minute ago, Урош19 said: Joj što volem kad debeli krene da se bije Iznervirali čoveka... I Portugalci a još više sudije... A taman mislio da izbleji... 3
Barkley#34 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 3 minutes ago, realno *w said: S tim što je Micić igrao sa baš jakom postavom, a Jović sa kompletno drugom. Aleksa isto sa startnom. I pored par slabih poteza Micića, nekako smo igrali u tom periodu. Jović je takođe počeo sa jakom postavom i imao 3 asista i +7 u tom periodu. Očigledno je problem u kompoziciji druge petorke.
McLeod Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Nikola Jovic igra kao da ima Bodirogin BBIQ do sad, da ga ne urekbem 1
Recommended Posts