Bogoljub Gagic Posted August 29 Posted August 29 6 minutes ago, McLeod said: Ne znam kako od ocajnih Vukcevica, debila Petruseva, duha Gudure i spetljanog Jovica vi nadjete da kritikujete 5 minuta Micica u kojima smo btw napravili 7-0. Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno. +- плејмејкера на полувремену Мицић +9 Јовић +2 Алекса -1 Мицићева минутажа је најмања од њих тројице. 1 1
YAO Posted August 29 Posted August 29 5 minutes ago, McLeod said: Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno. Moguce da ne razumemo kosarku pa kritikujemo Vasu,ali siguran sam da ovi u Izraelu znaju kosarku i da vide da su se zajebali
DameTime Posted August 29 Posted August 29 37 minutes ago, Issey said: Ovi su kao neki evropski Južni Sudan, mučiće nas 15-20 minuta, pa ćemo da ih ugazimo... Malopre rekoh drugarici da imam flešbekove na Južni Sudan i te laktove u bubreZe. 1
Geronimo Posted August 29 Posted August 29 Ja samo ne razumem logiku - oni vuku, cupaju, provociraju - mi igramo bez faula skoro celi cetvrtinu. 2
Bad Posted August 29 Posted August 29 3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said: Ma kakva bre povreda Bogdana. Izgubio je nekoliko glupih lopti koje su Portugalci kaznili i eto ga na klupi Ne lupetaj, držao se za zadnju ložu, otežano trčao i na kraju sam tražio izmenu. 2
McLeod Posted August 29 Posted August 29 Just now, Geronimo said: Ja samo ne razumem logiku - oni vuku, cupaju, provociraju - mi igramo bez faula skoro celi cetvrtinu. I to se videlo, napisao sam to u trecem minutu. Bilo je jasno. Dobro, Filip je odgovorio xexe 2
odupri se ludilu Posted August 29 Posted August 29 Bogdan se u punom trku uhvatio za guz da se tako izrazim. U tunelu pre svlačionice držao za zadnju ložu. A u pm 1
realno *w Posted August 29 Posted August 29 4 minutes ago, Bogoljub Gagic said: +- плејмејкера на полувремену Мицић +9 Јовић +2 Алекса -1 Мицићева минутажа је најмања од њих тројице. S tim što je Micić igrao sa baš jakom postavom, a Jović sa kompletno drugom. Aleksa isto sa startnom. I pored par slabih poteza Micića, nekako smo igrali u tom periodu.
McLeod Posted August 29 Posted August 29 Stvarno je bedno kolike batine treba da dobije Jokic da dunu jedan faul. Sad na skoku je bilo tri faula i nista 1
Čvarkov Posted August 29 Posted August 29 Ili će nas mučiti i većim delom drugog poluvremena ili ćemo ih odučiti od košarke. Ja biram ovo drugo. 2
realno *w Posted August 29 Posted August 29 Gudura: sam sam na trojci na 6 sekundi do kraja napada, šta raditi? A da, finta šuta i spuštanje lopte na centra. 1 1
Issey Posted August 29 Posted August 29 I Jokić je ispizdeo na suđenje... Stvarno nema smisla da se ne zaštiti najbolji igrač na svetu od ovih mesara...
McLeod Posted August 29 Posted August 29 Vilijamsu svaka cast inace na brzim rukama, ali pola ovoga nije cisto, a i kad je cisto to se svira kao faul jako cesto. Zato se i ne radi. Da sudije sviraju kako treba ne bismo nista od ovoga pisali. Mada bolje sad da vidimo da je to moguce nego u eliminacijama 3
La mano de Dios Posted August 29 Posted August 29 Koliko nas je Jokic sada stavio na ledja kao Denver sa Rivsom i Kampacom, tako nekako izgleda.. 3
McLeod Posted August 29 Posted August 29 Jao jadan Brito nisu svirali jedan faul a vama ne sviraju 20. 4
Issey Posted August 29 Posted August 29 1 minute ago, Урош19 said: Joj što volem kad debeli krene da se bije Iznervirali čoveka... I Portugalci a još više sudije... A taman mislio da izbleji... 3
Barkley#34 Posted August 29 Posted August 29 3 minutes ago, realno *w said: S tim što je Micić igrao sa baš jakom postavom, a Jović sa kompletno drugom. Aleksa isto sa startnom. I pored par slabih poteza Micića, nekako smo igrali u tom periodu. Jović je takođe počeo sa jakom postavom i imao 3 asista i +7 u tom periodu. Očigledno je problem u kompoziciji druge petorke.
McLeod Posted August 29 Posted August 29 Nikola Jovic igra kao da ima Bodirogin BBIQ do sad, da ga ne urekbem 1
Recommended Posts