Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, McLeod said:

Ne znam kako od ocajnih Vukcevica, debila Petruseva, duha Gudure i spetljanog Jovica vi nadjete da kritikujete 5 minuta Micica u kojima smo btw napravili 7-0. 

Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno.

+- плејмејкера на полувремену

Мицић +9

Јовић +2

Алекса -1

Мицићева минутажа је најмања од њих тројице.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, McLeod said:

Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno.

Moguce da ne razumemo kosarku pa kritikujemo Vasu,ali siguran sam da ovi u Izraelu znaju kosarku i da vide da su se zajebali

Posted
37 minutes ago, Issey said:

Ovi su kao neki evropski Južni Sudan, mučiće nas 15-20 minuta, pa ćemo da ih ugazimo... 

Malopre rekoh drugarici da imam flešbekove na Južni Sudan i te laktove u bubreZe.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ma kakva bre povreda Bogdana. Izgubio je nekoliko glupih lopti koje su Portugalci kaznili i eto ga na klupi

Ne lupetaj, držao se za zadnju ložu, otežano trčao i na kraju sam tražio izmenu.

• Like 2
Posted
Just now, Geronimo said:

Ja samo ne razumem logiku - oni vuku, cupaju, provociraju - mi igramo bez faula skoro celi cetvrtinu.

I to se videlo, napisao sam to u trecem minutu. Bilo je jasno.

Dobro, Filip je odgovorio xexe

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

+- плејмејкера на полувремену

Мицић +9

Јовић +2

Алекса -1

Мицићева минутажа је најмања од њих тројице.

S tim što je Micić igrao sa baš jakom postavom, a Jović sa kompletno drugom. Aleksa isto sa startnom.

I pored par slabih poteza Micića, nekako smo igrali u tom periodu.

Posted

Vilijamsu svaka cast inace na brzim rukama, ali pola ovoga nije cisto, a i kad je cisto to se svira kao faul jako cesto.

Zato se i ne radi. Da sudije sviraju kako treba ne bismo nista od ovoga pisali. Mada bolje sad da vidimo da je to moguce nego u eliminacijama

• Like 3
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Joj što volem kad debeli krene da se bije

Iznervirali čoveka... I Portugalci a još više sudije... A taman mislio da izbleji... 

• Like 3
Posted
3 minutes ago, realno *w said:

S tim što je Micić igrao sa baš jakom postavom, a Jović sa kompletno drugom. Aleksa isto sa startnom.

I pored par slabih poteza Micića, nekako smo igrali u tom periodu.

Jović je takođe počeo sa jakom postavom i imao 3 asista i +7 u tom periodu. Očigledno je problem u kompoziciji druge petorke.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...