Issey Posted September 3 Posted September 3 Odbrana šuta za 3 nam je sa Pešićem kriminalna... To nas je puno koštalo ranije, a nismo popravili uopšte... 1
Saxon01 Posted September 3 Posted September 3 (edited) dobice nas sigurno, promasicemo Posle ovakve kriminalne odbrane za 3 poena, nismo ni zasluzili da dobijemo . Tesko cemo mi do medalje, moram da ponovim. Bogdan je bio mnogo vazan igrac, sad se vidi. Edited September 3 by Saxon01
La mano de Dios Posted September 3 Posted September 3 Kari brate mili Gudura i Vasa zajedno na kraju?!?!
Don Dusko Posted September 3 Posted September 3 Eh moj Gudura mada mi se ucinilo da je pre 2 sec Vas imao duplu...
Ludi za Poli Posted September 3 Posted September 3 Vasilije i Gudura, ne znas koji se vise usro u ovom napadu.
Ječmendo Posted September 3 Posted September 3 Zašto je Stef Jović izvađen iz igre za finale meča??????
Geronimo Posted September 3 Posted September 3 Jebo te vasa micic i svo davanje poverenja njemu i dizanje njegovog krhokog samopouzdanja mrs u pizdu materinu 2
Kosjan Willavić Posted September 3 Posted September 3 Kad sam video Vasu kako hobluje parket, videla se propast od napada. 1
Henry Chinaski Posted September 3 Posted September 3 Trebao je Jović do kraja. Ničim zaslužena minutaža Micića 5
Petkovic Miroslav97 Posted September 3 Posted September 3 Vise je Vasa krivac nego Gudura. Dao mu je kad vise nije znao sta ce sa njom. Isto tako i napad pre toga.. Stef je morao da igra zavrsnicu 6
Borky Posted September 3 Posted September 3 +5 igras odbranu i uacujes Vasu umesto Jovica!!! Svaka cast Pesicu resio si utamicu!
Recommended Posts