Issey Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Odbrana šuta za 3 nam je sa Pešićem kriminalna... To nas je puno koštalo ranije, a nismo popravili uopšte... 1
Saxon01 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago (edited) dobice nas sigurno, promasicemo Posle ovakve kriminalne odbrane za 3 poena, nismo ni zasluzili da dobijemo . Tesko cemo mi do medalje, moram da ponovim. Bogdan je bio mnogo vazan igrac, sad se vidi. Edited 10 hours ago by Saxon01
La mano de Dios Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kari brate mili Gudura i Vasa zajedno na kraju?!?!
Don Dusko Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Eh moj Gudura mada mi se ucinilo da je pre 2 sec Vas imao duplu...
Ludi za Poli Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vasilije i Gudura, ne znas koji se vise usro u ovom napadu.
Ječmendo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Zašto je Stef Jović izvađen iz igre za finale meča??????
Geronimo Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Jebo te vasa micic i svo davanje poverenja njemu i dizanje njegovog krhokog samopouzdanja mrs u pizdu materinu 2
Kosjan Willavić Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Kad sam video Vasu kako hobluje parket, videla se propast od napada. 1
Henry Chinaski Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Trebao je Jović do kraja. Ničim zaslužena minutaža Micića 5
Petkovic Miroslav97 Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago Vise je Vasa krivac nego Gudura. Dao mu je kad vise nije znao sta ce sa njom. Isto tako i napad pre toga.. Stef je morao da igra zavrsnicu 6
Borky Posted 10 hours ago Posted 10 hours ago +5 igras odbranu i uacujes Vasu umesto Jovica!!! Svaka cast Pesicu resio si utamicu!
Recommended Posts