Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 15 minutes ago, DameTime said: Klasičan millenial, mi smo nekad pisali ono wtp (wolim te puno prim.prev) jedni drugima 😁 Vidi ovu, nafurana mawa. 1
Kenozoik Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Može li neko da se seti kad smo poslednji put imali ovako neefikasnu drugu petorku? Ovo je užas. 4 igrača će da rilja 35+ min celo prvenstvo..
Ječmendo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ova petorka sa Milutinovim i Jokićem ne valja ništa, svaki protivnički napad trojka visi u vazduhu.
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Daj bre majmuni, gubite stoka razlike ne tucite toliko samo nam jos neka povreda fali
Maksim Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Svaki napad u 3/4 su iskreirali otvoren sut gdje nikoga nema 3 metra od sutera.Valjda cemo popraviti to u nastavku prvenstva
aleksandar2806 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 59 minutes ago, Ječmendo said: Ova petorka sa Milutinovim i Jokićem ne valja ništa, svaki protivnički napad trojka visi u vazduhu. Zato sto cesi igraju sa krilima jer nemaju centre pa je normalnonds imaju otvorene trojke
SteveFrancis#3 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, realno *w said: Meni je ovo očaj od igre. Očaj. Ja sam bukvalno ocajan. Necu spavati nocas.
La mano de Dios Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Setio se Pesic Vanje u 25.minutu ove revijalne utakmice. 1
Problem sa licnim greskama Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, Ječmendo said: Ova petorka sa Milutinovim i Jokićem ne valja ništa, svaki protivnički napad trojka visi u vazduhu. Nadam se da ovo nije neki plan. Baš brine taj flashback na Kinu 2019 😄 1
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago PROKINULI SMO! Ajde sad još neka trojčica, da se opusti ručica!
Stiletto Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sad Vasa i Aleksa zajedno. Da vidimo na šta će to da liči.
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Bas je lepo videti da je second unit egal sa Cesima bas ohrabrujuce.
Miki28 Lakers in 5 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Koliko promasenih bacanja jujuju. Odigrali 1/4 dok su starteri bili i posle nista
ljutikrilo Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Nadam se da ovo nije neki plan. Baš brine taj flashback na Kinu 2019 😄 spremamo se za turke, oni imaju običaj da igraju sa dve petice 2
Prijatelj Mitar Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Okej je ovo, probamo neke setove koje do sad nismo imali prilike da probamo. Setovi koje do sad nismo imali prilike da probamo: virtually nonexistent.
fradler Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Ja sam ocekivao da je Vasa ubrzao svoju igru u NBA-u, a on kao usporen snimak...
Ludi za Poli Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Drugi il treci put da Vasi Cesi cupaju loptu iz ruku?
La mano de Dios Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Kad bi postojala opcija da izbrisemo ovu utakmicu iz secanja cim se zavrsi.
Shunsuke Nakamura Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Micic kao penzioner. Svaki ulazak u reket mu uzmu živu loptu.
realno *w Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago A u jednom trenutku sam pomislio - evo da i mi pokažemo da možemo d unakazimo nekoga, da svi odigraju... 1
Recommended Posts