Jump to content

Recommended Posts

Posted
6 minutes ago, McLeod said:

Ne znam kako od ocajnih Vukcevica, debila Petruseva, duha Gudure i spetljanog Jovica vi nadjete da kritikujete 5 minuta Micica u kojima smo btw napravili 7-0. 

Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno.

+- плејмејкера на полувремену

Мицић +9

Јовић +2

Алекса -1

Мицићева минутажа је најмања од њих тројице.

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
5 minutes ago, McLeod said:

Stvarno ili imate agendu neku ili ste klubasi ili veze nemate sa kosarkom ili mozda sve zajedno.

Moguce da ne razumemo kosarku pa kritikujemo Vasu,ali siguran sam da ovi u Izraelu znaju kosarku i da vide da su se zajebali

Posted
37 minutes ago, Issey said:

Ovi su kao neki evropski Južni Sudan, mučiće nas 15-20 minuta, pa ćemo da ih ugazimo... 

Malopre rekoh drugarici da imam flešbekove na Južni Sudan i te laktove u bubreZe.

• Like 1
Posted
3 minutes ago, Miki28 Lakers in 5 said:

Ma kakva bre povreda Bogdana. Izgubio je nekoliko glupih lopti koje su Portugalci kaznili i eto ga na klupi

Ne lupetaj, držao se za zadnju ložu, otežano trčao i na kraju sam tražio izmenu.

• Like 2
Posted
Just now, Geronimo said:

Ja samo ne razumem logiku - oni vuku, cupaju, provociraju - mi igramo bez faula skoro celi cetvrtinu.

I to se videlo, napisao sam to u trecem minutu. Bilo je jasno.

Dobro, Filip je odgovorio xexe

• Like 2
Posted
4 minutes ago, Bogoljub Gagic said:

+- плејмејкера на полувремену

Мицић +9

Јовић +2

Алекса -1

Мицићева минутажа је најмања од њих тројице.

S tim što je Micić igrao sa baš jakom postavom, a Jović sa kompletno drugom. Aleksa isto sa startnom.

I pored par slabih poteza Micića, nekako smo igrali u tom periodu.

Posted

I Jokić je ispizdeo na suđenje... Stvarno nema smisla da se ne zaštiti najbolji igrač na svetu od ovih mesara... 

Posted

Vilijamsu svaka cast inace na brzim rukama, ali pola ovoga nije cisto, a i kad je cisto to se svira kao faul jako cesto.

Zato se i ne radi. Da sudije sviraju kako treba ne bismo nista od ovoga pisali. Mada bolje sad da vidimo da je to moguce nego u eliminacijama

• Like 3
Posted
1 minute ago, Урош19 said:

Joj što volem kad debeli krene da se bije

Iznervirali čoveka... I Portugalci a još više sudije... A taman mislio da izbleji... 

• Like 3
Posted
3 minutes ago, realno *w said:

S tim što je Micić igrao sa baš jakom postavom, a Jović sa kompletno drugom. Aleksa isto sa startnom.

I pored par slabih poteza Micića, nekako smo igrali u tom periodu.

Jović je takođe počeo sa jakom postavom i imao 3 asista i +7 u tom periodu. Očigledno je problem u kompoziciji druge petorke.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...