Petkovic Miroslav97 Posted May 4 Posted May 4 1 hour ago, Molina23 said: Reveal hidden contents Imaš i dalje, samo ponovo uđeš u padajući meni - fudbal. Inače konačno da gledamo Gudelja, ali našeg Gudelja, kakav crni seviljiski. Mao, kako ti se čini Subotić?
Molina23 Posted May 4 Posted May 4 1 hour ago, Petkovic Miroslav97 said: Mao, kako ti se čini Subotić? Pravo da ti kažem nisam ga gledao previše. Ovo malo na prvu deluje da ima finu tehniku i građu, može još da nadođe i raskrupnja sa godinama što je prvi preduslov za ozbiljan fudbal. Videćemo, svakako će biti prostora obzirom koliko smo bedni na krilnim pozicijama. 1
Petkovic Miroslav97 Posted May 5 Posted May 5 Da, ali nije igrao mnogo ni za omladince pa mi nije baš jasno kako je dosao do prvog tima, ako već preskače razrede. 1
Guru Posted May 5 Posted May 5 Ova situacija na levom beku je maltene spektakularna za naše uslove, imati Tiknizijana i Avdića je u teoriji baš jaka priča, no nisam siguran koliko je u praksi održiva i kakav je tu plan za sledeću sezonu... Obojica su vrlo ofanzivni bekovi/ving bekovi sa defanzivnim nedostacima, ako ćemo da forsiramo Avdića Tiknizijan sigurno neće biti oduševljen idejom da bude druga opcija, a ne vidim da bilo ko od nih dvojice može da odigra na nekoj drugoj poziciji... Da li je možda rešenje prodati Jermena i dovesti umesto njega nekog defanzivnijeg levog beka koji po potrebi može odigrati i štopera, da li takvog uopšte možemo da nađemo?
JPM Posted May 5 Posted May 5 Prodamo obojicu, ne dovedemo nikog. Next question. Šalu na stranu, idealna prilika je da se Kostov i Avdić prikažu na velikoj sceni, Lige Šampiona i da se onda nakon sledeće sezone prodaju. Nažalost, bojim se da će Kostov već sad biti prodat a možda i Avdić. 1 2
Milko Miller Posted May 5 Posted May 5 3 hours ago, Guru said: Ova situacija na levom beku je maltene spektakularna za naše uslove, imati Tiknizijana i Avdića je u teoriji baš jaka priča, no nisam siguran koliko je u praksi održiva i kakav je tu plan za sledeću sezonu... Obojica su vrlo ofanzivni bekovi/ving bekovi sa defanzivnim nedostacima, ako ćemo da forsiramo Avdića Tiknizijan sigurno neće biti oduševljen idejom da bude druga opcija, a ne vidim da bilo ko od nih dvojice može da odigra na nekoj drugoj poziciji... Da li je možda rešenje prodati Jermena i dovesti umesto njega nekog defanzivnijeg levog beka koji po potrebi može odigrati i štopera, da li takvog uopšte možemo da nađemo? 2
Markoss Posted May 5 Posted May 5 4 hours ago, Guru said: Ova situacija na levom beku je maltene spektakularna za naše uslove, imati Tiknizijana i Avdića je u teoriji baš jaka priča, no nisam siguran koliko je u praksi održiva i kakav je tu plan za sledeću sezonu... Obojica su vrlo ofanzivni bekovi/ving bekovi sa defanzivnim nedostacima, ako ćemo da forsiramo Avdića Tiknizijan sigurno neće biti oduševljen idejom da bude druga opcija, a ne vidim da bilo ko od nih dvojice može da odigra na nekoj drugoj poziciji... Da li je možda rešenje prodati Jermena i dovesti umesto njega nekog defanzivnijeg levog beka koji po potrebi može odigrati i štopera, da li takvog uopšte možemo da nađemo? Avdic ide na leto. 2
Lucky 6 Posted May 5 Posted May 5 1 hour ago, Markoss said: Avdic ide na leto. Ko bi rekao Jel prebacuje i on 10 miliona
Drug Crni Posted May 6 Posted May 6 Baš tako ^ Hvala mu do neba i nazad što je učestvovao u stvaranju velike, evropske Zvezde. Imao je bitnu ulogu u tome. Nikad mu to neću zaboraviti. I slava mu kao takvom. 8
dunaj95 Posted May 6 Posted May 6 Koliko je samo čika Cvele volio našu Zvezdu, kako je biranim riječima govorio o njoj... "Zvezda je i život i prošlost i sećanja i snovi i ljepota" sve u jednom " Zvezda je život ostalo su sitnice "! Počivaju u miru legendo! Mi mlađi navijači imamo na koga da de ugledamo ...slušalo se dosta o Cvetkoviću od dede... istinski zvezdaš i gospodin! 6 2
Valensija Posted May 6 Posted May 6 (edited) Direktor nas, najveci! Nas Cvele. Pocivaj u miru i neka ti je laka zemlja. Edited May 6 by Valensija 5 1
Molina23 Posted May 6 Posted May 6 (edited) Malo ljudi na ovoj planeti je više uradilo za klub i svetsku slavu od Vladimira Cvetkovića. Malo ljudi je uopšte volelo Zvezdu kao on. Sve što može da se dobije od nagrada, filmova sve do spomenika zaslužuje naš Cvele. Odmaraj legendo i hvala za sve. Tvoji cigani te zaboraviti neće. Edited May 6 by Molina23 18
Petkovic Miroslav97 Posted May 6 Posted May 6 (edited) 1991.. “ I uz popa, Cveleta zovite “ Cvele u večnost! Edited May 6 by Petkovic Miroslav97 4
Manoly Posted May 6 Posted May 6 Neka mu je laka zemlja, veliki gospodin i covek koji zlatnim slovima mora biti upisan u istoriju Crvene zvezde. 8
Perkos2 Posted May 6 Posted May 6 2 hours ago, srlepajce said: Uz Boricica najveci gospodin u celom SD Njegovim odlaskom iz kluba otišlo je i gospodstvo. Hvala mu za sve što je dao Zvezdi i kao igrač i kao rukovodilac. 6
Kosjan Willavić Posted May 6 Posted May 6 Danas se u sportu olako poteze rec legenda kluba i pripisuje svakakvima. Zato je Cvele bio istinska legenda KKCZ kao igrac a FKCZ kao funkcioner. 1 hour ago, Drug Crni said: Sta ti je sudbina, i ode na Djurdjevdan. 5 1 1
Milko Miller Posted May 7 Posted May 7 Terza standardno skroman u svojim izjavama: - odbijena ponuda od 7 miliona za Enema, uskoro ce stici jos jedna od 10 miliona koja ce isto biti odbijena, ocekuje da cena ide na preko 15 - Kostov ne moze da ide ispod 20 miliona, sad da li ce biti cena na kraju 22 ili 28 zavisi od trzista - Ognjen Matanovic je najveci talenat omladinske skole - videce u klubu oko Kostica i Gudelja, ali misli da staracka struktura tima ne bi bila dobra - Tiknizjan nije na prodaji - najveci prioritet u letnjem prelaznom roku krilo, desetka i stoper - Gudelj je morao vise da igra, Badjo se popravio u zadnje vreme - Mateus ostaje do kraja ugovora
СтелаРоса Posted May 7 Posted May 7 Znaci: - Enem ide za manje od 7 miliona - Kostove ide za manje od 20 miliona - Matanovica sledeceg prodaju - Kostic i Gudelj idu u OFK - Tiknizjan je prodat - Dovodimo sve osim krila, desetke i stopera - Badja prodajemo - Mateus ide 4
NMX Posted May 7 Posted May 7 Quote I onda smo, praveći taj veliki tim Crvene zvezde, u pravom trenutku reagovali, tačno je falio igrač kao Miha. Mi smo u delegaciji predsednik Miša Sljepčević, tehnički direktor Džaja (Dragan Džajić) i ja generalni sekretar otišli na sastanak u Novi Sad da razgovaramo s Vojvodinom. Bili smo na ručku, mislim da je bio Petrovaradin. Miha je već bio dogovorio s Partizanom, odnosno Vojvodina se dogovorila. Trebali su da dobiju nekih 600-700.000 maraka. Praktično su se dogovorili, ali je Vojvodina nas primila iz kurtoazije i dobrih odnosa. U toku razgovora meni je stvarno palo na pamet nešto, bez konsultacije s Mišom i Džajom. Ja sam u klubu vodio sve finansije, pa i kasnije kad je došlo do nekih nesporazuma ja sam rekao da sam u klubu odlučivao od kafe do aviona. Pa palo mi je na pamet, bez konsultacije sa dvojicom vrlo bitnih ljudi, da im kažem „znate šta, mi vam sutra plaćamo milion maraka“. Oni se pogledaše, ovo-ono, kažu „pristajemo“. Kad se završio sastanak, Miša i Džaja me gledaju i kad smo krenuli za Beograd pitaju „Cvele, o čemu se radi“. Rekoh, sad ću da vam kažem. Mi smo tada ušli u četvrtfinale Kupa evropskih šampiona, čekao nas je Dinamo Drezden. Sa Mihom su velike šanse da prođemo, jer je on tačno taj igrač koji nam je falio. Pa im kažem „ako prođemo Drezden, Miha se već isplatio. Ako ne prođemo Drezden, Miha se opet isplatio, a dobili smo savršenog igrača“. Oni se nasmejaše. I došao je čovek koji je stvarno postao lider, i igrački, i ljudski, i po ponašanju. ❤️ 2 9 1
Recommended Posts