TB Told Posted May 9 Posted May 9 5 minutes ago, Perkos2 said: Lepa lova se okrenula Koliko si dobio?
Perkos2 Posted May 9 Posted May 9 50 minutes ago, TB Told said: Koliko si dobio? Siću, velike pare idu kod velikih igrača 1 1
Markoss Posted May 9 Posted May 9 Kako Badjo ono nije uspeo da blokira, ozbiljna misterija. Maltene je stajao ispred coveka.
Don Dusko Posted May 9 Posted May 9 Al brate ozbiljno komentarisati i analizirati ove utakmice koje se odradjuju...Jbt... 2
Sasha Posted May 10 Posted May 10 Jbg takva nam je liga od prvog derbija i ispadanja od Lila nijednom igraču više se nije igralo. Nije lako motivisati ni igrače da izađu i igraju redovno pred 500 do 2000 ljudi.
crni96 Posted May 10 Posted May 10 S Mijatom Gaćinović ćemo duže igrat evropu, pa će sezona imati više šmeka.
No name Posted May 10 Posted May 10 (edited) 2 hours ago, Sasha said: Jbg takva nam je liga od prvog derbija i ispadanja od Lila nijednom igraču više se nije igralo. Nije lako motivisati ni igrače da izađu i igraju redovno pred 500 do 2000 ljudi. Pa nije bas ta cifra od 500 do 2.000 ljudi. Zvezda Napredak 18.200 Zvezda -Radnicki Niš - 7.000 Zvezda Vojvodina- 10.500 Zvezda Partizan - 28.000 Zvezda Novi Pazar 11.200 Ovo je samo u poslednja 4-5 kola, kad je malte ne sve rešeno. Nisu ovo neke " vau" brojke...sto se tice Marakane. .Ali da li oni sa druge strane i zaslužuju igranje pred većim brojem ljudi? Kakva je igra,da li oni sa ovim sto prikazuju mogu da privuku još ljudi. Generalno otaljavamo posao i to ljudi jasno vide. Edited May 10 by No name 1
Sasha Posted May 10 Posted May 10 1 hour ago, No name said: Pa nije bas ta cifra od 500 do 2.000 ljudi. Zvezda Napredak 18.200 Zvezda -Radnicki Niš - 7.000 Zvezda Vojvodina- 10.500 Zvezda Partizan - 28.000 Zvezda Novi Pazar 11.200 Ovo je samo u poslednja 4-5 kola, kad je malte ne sve rešeno. Nisu ovo neke " vau" brojke...sto se tice Marakane. .Ali da li oni sa druge strane i zaslužuju igranje pred većim brojem ljudi? Kakva je igra,da li oni sa ovim sto prikazuju mogu da privuku još ljudi. Generalno otaljavamo posao i to ljudi jasno vide. Više sam mislio na gostovanja, na Marakani je uvek sigurnih 10-15k. Ima i do toga ali opet kada si 90% utakmica ogroman favorit nije lako igrati nešto drugo sem otaljavanja
crni96 Posted May 10 Posted May 10 Ajde kad bude liga od 12 klubova i kad ovi iz fkp izvrše pritisak na državu da se malo poguraju, plus Vojvodina najavljuje neki projekat. Tad će biti i bolja situacija. I ako glupo je da mi kao navijači Zvezde navijamo za konkurenciju da bi nam liga bila jača???? Komedija, nek misle o sebi. I ako kapiram brzo će neka lova ući u fkp. Nece oni ovako još dugo. Ne znam kakvo je stanje u TSC? al imamo potencijal za solidnu ligu. Koji im je kriv, naši nek gaze svako kolo po 5-0 a ostali nek se zapitaju. 1
Čočo Posted May 10 Posted May 10 Jebeš mi sve doveo bih Lalata na mesto trenera. Takvi ludaci prave čudne priče većinom uspešne.
Petkovic Miroslav97 Posted May 10 Posted May 10 4 minutes ago, Čočo said: Jebeš mi sve doveo bih Lalata na mesto trenera. Takvi ludaci prave čudne priče većinom uspešne. Hvala bogu pa se ne pitaš. 😁 1
Čočo Posted May 10 Posted May 10 (edited) Šta fali Lalatu? Ima harizmu, voli Zvezdu iskreno dečački a ne zbog interesa a nije da nema znanja. Ako ništa drugo niko me ne može uveriti da je Stanković kvalitetniji trener od njega. Ni u jednom segmentu. Potpisujem da Stanković nikad ništa ne bi osvojio u Srbiji sa bilo kojom drugom ekipom da ne vodi Zvezdu. Edited May 10 by Čočo 1 1
dunaj95 Posted May 10 Posted May 10 Plzen daje 3.3m+1m bonusa za Ovusua. Ja bi ga lično istrpio još ... Od ovih vrteški sa igračima nema ništa...
fradler Posted May 10 Posted May 10 Lalatović je do juče imao 8 vezanih utakmica bez pobede (uz 5 poraza), a Pazar ima vrlo solidan tim za srpske uslove. Ekipe mu večito najbolje izgledaju u prvih mesec dana po njegovom dolasku, jer ume da podigne energiju na neku ciku, vrisku i ludilo. Čim prođe taj inicijalni period loženja, kreće potop, kukanje na konferencijama kako mu trebaju pojačanja i vidi se koliko veze sa životom nema. Nešto slično kao Stanković, samo na ipak dosta nižem nivou. 7
marko_pantelic Posted May 10 Posted May 10 Lalatovic je privodio "zenske" u svlacionicu. Njegovo izrazavanje ne prilikuje ni nekom drugoligaskom klubu, da ne pricamo o Zvezdi. Jedini "plus" mu je sto hvali predsenika Republike (naravno ironicno). Ne zelim da komentarisem fudbalsko znanje. Nije svako ko zna da bude trener za trenera Zvezde. 1
СтелаРоса Posted May 10 Posted May 10 Lalatovica treba za selektora reprezentacije. Mozda ne bi nista napravio rezultatski, ali bi bilo zanimljivo.
Milko Miller Posted May 10 Posted May 10 Stankovic je solidan trener, odradi ono sto bi trebao da uradi. Sa Zvezdom i Ferencvarosem titula i prolece u Evropi, ali nije uspeo da izbori Ligu Sampiona, nije uspeo da spasi Sampdoriju (niti je neko posle toga uspeo, sad su blize Serie C od Serie A) i nije uspeo da od Spartaka pravi tim koji se ravnopravo bori za sampionsku titulu (niko nije godinama pre toga, videcemo sta ce Karsedo da uradi sledece sezone). Sto znaci uradice ono sto mozes da ocekujes, ali nece napraviti neko cudo. Rekao bih da smo u ovom trenutku gde manje vise gledamo da nastavimo kako smo do sada (titula, veliki transfer plus, Liga Sampiona ili prolece u Ligi Evrope) dobar fit. A o Lalatovicu kao treneru za Zvezdu realno ne moramo da pricamo. Inace ako je verovati Terzi Lalat junior je veoma talentovan, tako da cemo za par godina mozda ipak opet imati jednog Lalatovica na Marakani. Sto se Ovusua tice, ja sam 100% ubedjen da smo mi klub na svetu sa najvise prodaja igraca koji su manje od godinu dana u klubu. Ako ponuda stvarno postoji, cak nije ni losa, jer se vidi da ima talenat, ali se isto tako vidi da je jos daleko od gotovog proizvoda, a nas ocigledno mrzi da radimo sa igracima.
Brajant Danston Posted May 10 Posted May 10 5 hours ago, Milko Miller said: Stankovic je solidan trener, odradi ono sto bi trebao da uradi. Sa Zvezdom i Ferencvarosem titula i prolece u Evropi, ali nije uspeo da izbori Ligu Sampiona, nije uspeo da spasi Sampdoriju (niti je neko posle toga uspeo, sad su blize Serie C od Serie A) i nije uspeo da od Spartaka pravi tim koji se ravnopravo bori za sampionsku titulu (niko nije godinama pre toga, videcemo sta ce Karsedo da uradi sledece sezone). Sto znaci uradice ono sto mozes da ocekujes, ali nece napraviti neko cudo. Rekao bih da smo u ovom trenutku gde manje vise gledamo da nastavimo kako smo do sada (titula, veliki transfer plus, Liga Sampiona ili prolece u Ligi Evrope) dobar fit. A o Lalatovicu kao treneru za Zvezdu realno ne moramo da pricamo. Inace ako je verovati Terzi Lalat junior je veoma talentovan, tako da cemo za par godina mozda ipak opet imati jednog Lalatovica na Marakani. Sto se Ovusua tice, ja sam 100% ubedjen da smo mi klub na svetu sa najvise prodaja igraca koji su manje od godinu dana u klubu. Ako ponuda stvarno postoji, cak nije ni losa, jer se vidi da ima talenat, ali se isto tako vidi da je jos daleko od gotovog proizvoda, a nas ocigledno mrzi da radimo sa igracima. Siguran sam da sam jedan od retkih koji misle da bi Ovusu morao da se sačeka malo. Druga je stvar što se to naravno neće desiti. Nemamo strpljenja, a liči mi da bi od mališe mogao da bude jednog dana veoma dobar fudbaler.
Dzo23 Posted May 11 Posted May 11 Ako stvarno postoji ponuda od Plzenja od 3.3 + 1 milion za Ovusua to je no-brainer. Naravno, to neće sprečiti upravu da dovede nove Babike, Milsone, Handele, Badjoe. Prosto ne znaju da dovedu dobrog igrača.
СтелаРоса Posted May 11 Posted May 11 Ne znam kojom magijom (jedino Terzinom) mu je cena skocila toliko s obzirom da je pre 5 meseci doveden za 2.5 miliona i u medjuvremenu je odigrao 10-ak utakmica u nasoj bednoj ligi i to bez da je nesto mnogo skrenuo paznju na sebe, cak ni nije standardan u 11.
Milko Miller Posted May 11 Posted May 11 1 hour ago, СтелаРоса said: Ne znam kojom magijom (jedino Terzinom) mu je cena skocila toliko s obzirom da je pre 5 meseci doveden za 2.5 miliona i u medjuvremenu je odigrao 10-ak utakmica u nasoj bednoj ligi i to bez da je nesto mnogo skrenuo paznju na sebe, cak ni nije standardan u 11. Pilzen je vec pre transfera bio zainteresovan i nisu doveli drugo krilo u medjuvremenu. Možda nisu zadovoljni tržištem i hoće da rese transfer brzo da igrač bude već u potpunosti integrisan za pocetak evropskih kvalifikacija.
Petkovic Miroslav97 Posted May 11 Posted May 11 Vasilije Kostov proslavio 18. Rodjendan sa sve Zvezdinim šalom i Zvezdinim pesmama, lepo za videti.
No name Posted May 11 Posted May 11 (edited) Ovako na prvu , momentalno bez ikakvog razmisljanja treba se odreci/raskinuti ugovor sa Lucicem, Rodrigaom, Hendelom, Badjom, Ovusom... Ako moze da se proda ( Ovusu) tim bolje...Džaba radiš dobru prodaju ( Maksimovic) ako ces dovoditi i plaćati obeštećenja za gore nabrojane igrače. Ja ne znam sta su oni videli u Ovusu? Covek ima 52 kg...i on da igra fudbal, da se fizički nosi sa bekovima? Kojom magijom? Ovo je fizička igra, moraš imati čvrstinu i snagu uz brzinu. On ima tu brzinu,ali apsolutno ne zna da je koristi. Non stop se uvlači sa loptom i bez nje u sredinu terena, gde je najgušća odbrana, umesto da se izvuče do aut linije,da traži loptu u prostor izmedju linija odbrane, da pokuša da igra licem 1vs1 sa bekom ,da ga pretrci, da nadje pukotinu kod protivnika kad se odbrana razvuce. Momak to i ne pokušava, već se na desnom krilu konstantno namešta na levu nogu da bi dodao saigracu. Dok on primi loptu, dok je obradi, digne glavu, prebaci sa desne noge na levu, ode voz. Iz Aviona se vidi da ne može da uspe i da to nije što nama treba, jos se plaća 2.5 mil obestecenje. Isto važi i za Lucica. I on se tu nešto smuca, mota se, i ako se vidi da nema kvalitet za ono što nama treba, ali menadžment kao da to ne vidi i svaki put mu se daje nekakva šansa, pa se poziva na pripreme, I tako u krug. Takodje treba videti šta i kako sa Elsnikom . Deluje mi da se zasitio, a i nama treba saigrac Krunicu drugačijih karakteristika. Nema potrebe za dva slična igrača. Na sredini nedostaje brzina, mobilnost, žustrina. Sve je nekako klaj-klaj. Nadam se da je Stanković uvideo gde i šta škripi, I da će to korigovati. Edited May 11 by No name
Recommended Posts