Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Moglo je da bude i ubedljivoje. Zadovoljan sam pobedom, cestitke pre svega Zvezdinoj deci na golovima kao i na debiju mladog Sarica. Šampionski.
Manoly Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za one koji pisu da nije bilo fudbala i da nismo pokazali klasu u odnosu na Pfk, nisu gledali ovaj mec ocigledno il su slepi kod oka. Ogromna razlika u kvalitetu, prosto smo ih ubili na sredini terena, da je bilo koncentracije bilo bi ubedljivije. Avdic ozbiljan potencijal, narocito na prirodnoj poziciji koja mu itekako lezi. Ovakva liga ne donosi nam dobro, prelak zalogaj koji ne donosi nista dobro klubu tamo gde nam to treba. 10
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne sećam se da je ikada bilo derbija u kojem je jedan klub bio ovoliko bedan kao sad Partizan. Zvezda je ovo na 50% rutinirala. Zalosno za takvu svetkovinu. 2
СтелаРоса Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kaze Stankovic "cestitam Vladi Milojevicu, mom tati" Sad sam sve cuo
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 2 minutes ago, СтелаРоса said: Kaze Stankovic "cestitam Vladi Milojevicu, mom tati" Sad sam sve cuo Cuo si pogresno. Rekao je "tvom tati" ovom novinaru. Ne znam o kom je rec.
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Rutinski ...3 gola... još mnogo dobrih šansi stvorenih kroz igru ... Falilo je intenziteta, al za to moraš imati i jakog protivnika... Liga nam jeste plitak potok...al nije do nas... ligu ne možemo birati... Poenta je da ostali moraju napraviti jače j konkretnije timove...nije do nas..
Guru Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 3 minutes ago, СтелаРоса said: Kaze Stankovic "cestitam Vladi Milojevicu, mom tati" "Tvom tati", pošto je otac ovog reportera Nebojša Milošević, Milojev pomoćnik. I generalno baš smekerska izjava Dekija, svaka čast. 9 1
harmonajzer Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Dejan Stanković u ovoj "mark II" fazi uglavnom daje vrlo pristojne izjave posle meča. 1
Markoss Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) Podigao nas je Dejan u odnosu na Vladana, sto je i bilo ocekivano. Ipak, merna jedinica je Evropa. U Superligi smo zaista za klasu bolji od svih zajedno, i to bi i sa Negicem na klupi verovatno osvojili. I dalje mislim da nam je fizionomija tima za Evropu malo staromodna. Nadam se jednom zaista ozbiljnom stoperu sa kojim ne sme da se pogresi, jer su ova trojica bas prosecni. I krilu, mozda cak i dvojici. Marin za sada pokazuje da nije dorastao svom zadatku, ali hajde da vidimo. Mateus- Seol, DC, Ucena, Tiknizjan- Krunic, Elsnik, Duarte- AMR, AML, Arnautovic Meni je ovo sasvim okej za Evropu, ali zaista mora da se pogodi 3 od 3. Edited 2 hours ago by Markoss 1
JPM Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ne moze Arnautovic sam u spicu, Markose. Njegova zavrsnica nije sjajna ni za domacu ligu. 1
Dzo23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Kostov i Avdic moraju ostati još godinu dana i igrati standardno. Dva najbolja igrača. Ako terzicu treba lova jer "gori" neka proda Elsnika, Duartea, Seola... Odbrana mora na remont svakako. Erakovic, Učena i Veljkovic su tanki za Evropu. Arnautovic ni pod tačkom razno ne može biti prvi napadač. 1
dunaj95 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Za ozbiljniju priču u Evropi treba nam i bolji igrač od Elšnika i bolji igrač od Duartea ... Ja priželjkujem pravu 10ku, Markinjosa i i desno igrača izrazitih brzinskih sposobnosti (tipa Bukari) ... Umjesto Elšnika želja mi je klasični zadnji vezni koji će nam dati čvrstinu i sigurnost pozadi (tipa Sanogo)... 1
Markoss Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 46 minutes ago, JPM said: Ne moze Arnautovic sam u spicu, Markose. Njegova zavrsnica nije sjajna ni za domacu ligu. Arnautovic ume da se zagradi, odlozi loptu i proigra saigrace sposobne da utrce u prostor. Ako mozemo da nadjemo takvog, koji uz to ima i zavrsnicu, dizem obe ruke za. 3 1
JPM Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 minutes ago, Markoss said: Arnautovic ume da se zagradi, odlozi loptu i proigra saigrace sposobne da utrce u prostor. Ako mozemo da nadjemo takvog, koji uz to ima i zavrsnicu, dizem obe ruke za. Meni ova 3-5-2 nije losa formacija samo nam treba neko brzi od Kataia i desno malo ofanzivniji wing bek.
Nini3112 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Arnautovic nije mnogo zainteresovan za nasu ligu,bas se vidi to ali je u Evropi bio mnogo bolji. Stoper nam treba kao leba,Veljkovic nije taj igrac. Ucena sve bolji
Manoly Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Arnautovic jasno i nije doveden da igra svaki mec domace lige 90 min, a da je klasa jeste.
Teleći sač Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Partizan (nazalost) nije nikakvo merilo ali mi se nasi klinci bas svidjaju, Kostov i Avdic su suvo zlato... Imamo unazad 3-4 godine bas bas dobre klince, zamerka mi je sto ih prerano pustamo, ili odu u sredinu koja nije dobra za njihov napredak... Voleo bih da nam ova dvojica ostanu jos godinu dana, ne treba nama mnogo novih igraca za narednu sezonu, ali sa ta 3 ili 4 pojacanja treba bas da se pogodi... Mozda i da vratimo nekog. U svakom slucaju, jos jedan derbi pod Stankovicem u koji ulazimo da od prvog do poslednjeg minuta igramo fudbal.
Petkovic Miroslav97 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Treba reći i da ga je popriličio “dobio” Mitrović. Bas losa utakmica za njega, kao i ova sezona uostalom.
СтелаРоса Posted 51 minutes ago Posted 51 minutes ago 1 hour ago, Guru said: "Tvom tati", pošto je otac ovog reportera Nebojša Milošević, Milojev pomoćnik. I generalno baš smekerska izjava Dekija, svaka čast. Aaa sad ima smisla. Hvala na ispravci!
marko_pantelic Posted 44 minutes ago Posted 44 minutes ago (edited) Cestitke momcima. Ipak, pravo merilo je Evropa, gde nismo pokazali nista (skoro nista). Dosta para je potroseno na neke igrace (kao Babika, Handel...), a nikakav kvalitetni iskorak nije napravljen, jer dovedeni igrace ne mogu da se izbore ni da igraju za prvi tim. Da li je do struke koja dovodi losa pojacanja, ili je do politike (da se mora dovoditi sve i svasta zbog procenata), ja to ne znam. Znam samo da je ovo za Evropu tanko. Edited 43 minutes ago by marko_pantelic
marko_pantelic Posted 35 minutes ago Posted 35 minutes ago Gledam bas sad igrace Zvezde, prvi tim: Sredina terena: - Katai (bio nekad odlican, penzija) - Ivanic (upitnog zdravlja...) - Krunic (nije los, ali nije klasa koju ocekujemo) - Radonjic (bivsi) - Elsnik (spor, verovatno ide) - Handel (nedorecen, verovatno ide) - Kostov (dobar, ali ce ga verovatno prodati na prvu) - Badjo (nedorecen, nista posebno) - Ovusu (brz, ali realno nije neki kvalitet) - Lucic (nista posebno) - Zaric (pomalo zaboravljen) - Subotic (nemam ocenu). Sve u svemu 12 igraca. Da li ovde ima 3-4 igraca za sledecu sezonu? Tesko!
Guru Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago 20 minutes ago, marko_pantelic said: Cestitke momcima. Ipak, pravo merilo je Evropa, gde nismo pokazali nista (skoro nista). Kako misliš nismo pokazali (skoro) ništa? Sasvim solidna evropska sezona, 14 bodova u Ligi Evrope, pokazali smo da smo na tom nivou prilično konkurentni... 17 minutes ago, marko_pantelic said: - Krunic (nije los, ali nije klasa koju ocekujemo) Ne znam koja se to klasa očekuje ako Rade Krunić tek eto nije loš... Čovek je fenomenalan igrač za naše uslove, boljeg od njega teško da možemo dovesti.
Petkovic Miroslav97 Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Na stranu sad sve, ali prelelo je biti šampion evo već devetu godinu zaredom, pogotovo kad se osvoji ovako ubedljivo gde tri puta dobiješ večitog rivala od toga dva puta u roku od dva meseca rezultatom 3:0 a realno je moglo biti i 5,6:0.. Nadam se i osvajanju kupa, da se zaokruži rezultatski korektna sezona.
Recommended Posts