Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted

Avdic je top talenat. Prije svega jer igra na bekovskoj poziciji, možda nepopularno mišljenje, očekujem da napravi bolju karijeru od Kostova. 

Svakako i jedan i drugi moraju ostati još bar jednu sezonu ovde da još nadodju. Ako ih klub proda na ljeto velike su šanse da će propasti, kao i njihovi prethodnici. Niko od ovih talenata što je prodat trenutno ne igra. 

Posted

Rutinski Avdic, i to desnom nogom. Ogroman napredak u odnosu na ono sto je pruzao kod Milojevica, sad je jasno zasto se odavno prica o njemu kao velikom talentu.

Kako smo ekspresno zivnuli izlaskom Kataija i Arnautovica.

• Like 1
Posted

Enem je trenutno za klasu bolji od Arnautovića… Potonji više za termin nije, ispunio je želju vreme je da se tornja nazad za Beč…

• Like 3
Posted (edited)

Avdicu se otvorilo jer igra vingbeka, sto je njegova prirodna pozicija. Nadam se da ce da ode u klub koji igra u takvom sistemu. Ipak, bojim se da ce i on kao i Milosavljevic, Maksimovic i Jovanovic da ode u klub koji ce mu biti preveliki zalogaj u datom trenutku.

Edited by Markoss
Posted
5 minutes ago, TB Told said:

Odmah brža igra čim su izašla dva spora igrača, koja u ovakvoj formaciji nemaju mesta.

Cak je kasnio Stankovic malo s izmenama njih dvojice. Enem ih razvaljuje bukvalno

• Like 1
Posted
Just now, Kosjan Willavić said:

Cak je kasnio Stankovic malo s izmenama njih dvojice. Enem ih razvaljuje bukvalno

Nisu njih dvojica trebalo da budu zajedno na terenu. Ovih par akcija pokazuje da ova formacija može da bude efikasna kad imaš brze igrače napred.

Posted
Just now, MrTripleDouble said:

Kakvu masinu je stvorio Deki5 🦾  Pumpaj!

Salimo se mi ali pogledaj kako smo izgledali kod Vladana a kako kod njega,pogledaj nacin igranja Stankovica i Milojevica i sta ti vise prija da vidis?

• Like 2
Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Salimo se mi ali pogledaj kako smo izgledali kod Vladana a kako kod njega,pogledaj nacin igranja Stankovica i Milojevica i sta ti vise prija da vidis?

Ko se to sali prijatelju?

Posted
1 minute ago, Nini3112 said:

Da je Milojević trener mi bi išli na zatvaranje drugom poluvremenu i nadali se da će da ostane 1:0.

Just now, Nikola said:

Dominacija! Ajmo sad igrači na sever bakljada mikrofon pevanje  pa kad krene proseravanje diretorea 😂 

Trebaju maramice?

• Like 3
Posted
2 minutes ago, MrTripleDouble said:

Ko se to sali prijatelju?

Ne mislim ovde na tebe,ni ja nesto ne gotivim Dekija ali ne mogu ni da uporedim njegov fudbal i Milojevica