Perkos2 Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago Naravno da neće ostati ni jedan od tih klinaca, ono se i forsiraju na svim poljima samo zarad prodaje a kad ih prodaju bog ih zaboravi. Možda ih vidimo na areni ako ima prenos cvajte ili neke poljsle lige na primer.
Petkovic Miroslav97 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago @stelarosa Stela, šta tačno misliš da nedostaje, ili da će nedostajati Kostovu da postane igrač kakav se očekuje? Ne napadam te, samo bih voleo da čujem drugačije mišljenje od većine. :))
СтелаРоса Posted 47 minutes ago Posted 47 minutes ago 2 minutes ago, Petkovic Miroslav97 said: @stelarosa Stela, šta tačno misliš da nedostaje, ili da će nedostajati Kostovu da postane igrač kakav se očekuje? Ne napadam te, samo bih voleo da čujem drugačije mišljenje od većine. :)) Ma kakvo napadanje, diskutujemo, ako vecina ljudi vidi u njemu top potencijal verovatno je do mene onda, ali eto ja njega malo drugacije dozivljavam. Ono sto mi prvo bode oci je da mu je pozicija nedefinisana, da li je CM ili AM, a mi smo ga nekad cak i po boku koristili. Mislim da to moze da bude nezgodno za mladog igraca, pogotovo kako bude menjao klubove. E sad, za klasicnog CM ce mu verovatno faliti fizikalija plus defanzivnog doprinosa, a za AM ce mu faliti vise "vica" u igri, bolje resavanje 1 na 1 situacija, konkretnijih poteza u zavrsnici i bolji udarac. On se do sada odlicno pokazao kada ulece iz drugog plana u zavrsnici napada i postize golove nogom, a neretko i glavom, i to mu jeste plus za tu poziciju, ali ako pricamo o vrhunskom nivou fudbala morace jos nesto da ponudi kao prednji vezak. Opet kazem, 17 godina mu je i ko zna u kakvog ce se tacno igraca isprofilisati, ali eto moja procena za sada je da nece dobaciti do PL ili do najboljih klubova nemacke/spanske/italijanske lige. 1
Recommended Posts