Jump to content

FK Crvena zvezda 2025/2026 - Nepredvidiva epoha

Recommended Posts

Posted (edited)

Dajte nekog trenera sa vizijom i fudbalskim znanjem. 

Milojevic ce uvek biti prosecan trener za Ligu konferencije.

Bruka i sramota da ti ne napravis ni jednu jedinu sansu...  
Trebao je biti najuren posle Pafosa. 

Ako uzmemo 4 boda u LE da slavimo.

Edited by Saxon01
Posted

Očigledno je da je Braga sa takvim stilom igre, kontolisali sve od početka, pravili su nam problem, Nismo imali agresiju, nismo to ni mogli na malom prostoru. Probali smo da izađemo visoko, ali čim vrtimo lotpu nazad, oni imaju brze igrače. Donosili smo loše odluke, mislim da je to ključno. Gubili smo mnogo duela, ako želite nešto, morate da bude u egalu sa njima. prvili smo prvi gol iz gubljene lopte, kod drugog dve tri izgubljene, a Braga je ekipa koja to kažnjava."

Moraću da odslušam ovu izjavu u originalu kasnije. I od Milojevića je mnogo da priča ovakve nebuloze.

Posted

Taman lepo da Miloje ode za selektora, a Piksi da bude trener Zvezde. Da padne jos jedno istorijsko pomirenje, posle Dzaje da se i severnjaci izmire sa Piksijem.

Da cirkus bude baš kompletan.

Posted

Realno je vreme za promenu trenera, ova ekipa je zapravo tehnički prilično dobra i ima potencijal da igra sa više poseda i kontrole, al' Milojević očigledno ne ume da uspostavi takav sistem igre i nema taj mentalitet kao trener. Igramo fudbal kao da u špicu još uvek imamo Šerifa, a po krilima Bukarija i Radonjića iz prvog mandata, samo preskači sredinu i pokušavaj na kontre, kapiram da mu daš Barselonu da vodi igrao bi isto to.

Neophodan nam je mlađi strani trener iz neke Španije ili Italije koji ne jebe živu silu, koji će imati jasnu ideju i želju da igra moderan fudbal i kod koga će svi igrači početi od nule, znači i legende i zaslužni građani ako se ne uklapaju, ako recimo nemaju pluća, čvrstinu, agresivnost, fizičku spremu - žao mi je, ne možeš igrati.

• Like 10
Posted
1 minute ago, Guru said:

Realno je vreme za promenu trenera, ova ekipa je zapravo tehnički prilično dobra i ima potencijal da igra sa više poseda i kontrole, al' Milojević očigledno ne ume da uspostavi takav sistem igre i nema taj mentalitet kao trener. Igramo fudbal kao da u špicu još uvek imamo Šerifa, a po krilima Bukarija i Radonjića iz prvog mandata, samo preskači sredinu i pokušavaj na kontre, kapiram da mu daš Barselonu da vodi igrao bi isto to.

Neophodan nam je mlađi strani trener iz neke Španije ili Italije koji ne jebe živu silu, koji će imati jasnu ideju i želju da igra moderan fudbal i kod koga će svi igrači početi od nule, znači i legende i zaslužni građani ako se ne uklapaju, ako recimo nemaju pluća, čvrstinu, agresivnost, fizičku spremu - žao mi je, ne možeš igrati.

I da istrpimo takvog trenera u jednu ruku.

Posted

Miloje nece ostati trener, tj nece se produziti saradnja sa njim. Prvi pik za novog trenera jeste Riera iz Celja. Kada ce Miloje da ode ne zna se zavisi da li ce postati selektor ali i ako ode u Januaru to nece znaciti da cemo dobiti novog trenera u Januaru jer pitanje je da li cemo tada vec moci da dovedemo novog trenera. Moguce je da ce od Januara do Juna biti neko prelazno resenje tipa Milijas. Nadam se da se Dejanu Stankovicu ne vraca ovde posto Terza obozava da vraca trenere i igrace...

Posted

Najvece pojacanje za Zvezdu bi bilo ako se Arnautovic povredio, ili da odluci da isfolira i da se ne vraca na teren na duze staze. Ali svakako sta god tu bilo, Zvezda ne moze dalje u Evropi, previse je tu pranja novca preko stranaca koji kurcu ne vrede i mahinacija da bi se bio konkurentan u Evropi. Ovaj stoperski tandem veceras je nesto najsmesnije sto sam video u istoriji Zvezde, kao Harlemovci da su dosli da zabavljaju i zasmejavaju publiku i stali na stoperske pozicije.

• Like 2
Posted

Ova i prosla sezona Milojevica nula. Da je bio umesto njega Milijas ili Lukovic sve bi isto bilo. Gledati na duplu krunu kao neki ozbiljan rezultat je smesno, to bi osvojili i bez trenera. Pristao je da se od kluba napravi trgovinsko preduzece i u takvim okolnostima je pitanje koliko uopste moze bolje, ali sam je kriv sto nema onu stvar da se malo izbori za sebe i tim. Mi sad vec duze vreme stagniramo i cini mi se da je poslednja sezona gde se video neki napredak bila ona kada smo ispali od Rendzersa u LE. Od tada je svaka sezona dosadna i bezidejna. Igraci isto stagniraju ili nazaduju, stranci uglavnom budu promasaji, a i ovi klinci koje kao ubacimo da igraju odu iz kluba bez nekog vidljivog napretka, tj posle 20-30 utakmica izgledaju isto kao i kada su debitovali. Na sve to i Milojevic je kao trener nazadovao. Njega posle Zvezde sigurno ne cekaju neke ozbiljne sredine za rad, ako ga postave za selektora da se sutira u dupe. A steta, delovao je nakon prvog mandata kao da je najozbiljniji srpski trener kojeg cemo imati u buducnosti. Ako dodje do smene trenera onda bi novi trener morao da se izbori sa ovim idiotima iz uprave da mu ne rasprodaju sve sto valja i da ga puste da ima tim na okupu bar dve sezone. Mada bih se ja najvise obradovao i citavoj novoj upravi.

Posted
5 hours ago, Igor_ said:

Bas to. Pisali o Handelu kao o superstaru, realno on ne moze vodu da nosi Hwangu. 

To sa Hvangom je user bio, mintakvog igraca 20 godina vudeti nećemo.

I Handel nije toliko problem. Problem su ovi veseljaci u odbrani, 2 štopera i onaj levi nazovi bek, alex telles za sirotinju. Za onog se odmah videlonda ce da bude kratercina, i da izuzev mekog felsa i nekakve polu tehnike nema nista. A i to ce da mu nestaje iz meča u meč, jer to se dešava sa takvim bekovima kad zbog nedostatka samopouzdanja ne mogu da urade i to malo sto znaju...

Elsnik u nekim depresijama.

Krila ne postoje. Dovodili su tu igrače kao neko kad se napali na Percy Tau-a na FM jer mu tamo pokidao sa 16 pace u 16 acceleration, a sve ostalo ispod 12. I ajde sad teraj, to ce da prolazi. Levo krilo i nemamo, Juan Mata Ivanic je postao spor i za centralni deo terena, kamoli za krilo.

Arnautovicu se pokvario R1, ni da uhvati kontakt... Al zato ne odustaje od drndanja desnog analoga iako i on zajebava.

Mrtva ekipa do bola. Mrtvacka.

Zao mi onog golmana. Od prajm Borjana nismo imali takvog gošu (mada ovaj mozda i bolji). Zaglavio u ovoj mrtvackoj ekipi. Lik bolje pokriva deo koji.je 20 metra od naseg golmana nego ona 2 štopera.

Rodrigao je kao nekakav gladni Le Tallec. Lik ne moze da izbije loptu, kao da je doruckovao 35 grama prokivanih ovsenih pahuljica. Ovaj drugi, ne zna sta ce da mu se desi sa telom u narednoj sekundi, kamoli sta ce biti sa loptom...

Lepo ja dočekala karma ovu sns prćiju u klubu.

• Like 2
  • Ha-ha 1
Posted (edited)

Realno jeste vrijeme za Rijeru, ali i za novu upravu. Radonjića poslati u ofk, Ivanić ne može biti standardan pogotovo ne na krilu. Ne možeš svaku utakmicu mjenjati štoperski tandem. Duarte tanak igrač, jako tanak. Mi se najviše ložimo na ovaj sport kao nacija al realno ne znamo da ga igramo. Čak ni ne stagniramo, nego nazadujemo poslednjih 30 godina. Nije ovo za nas ruku na srce.

Edited by Dzo23
Posted

Ovakvi stranci kakve imamo još malo pa skoro da ne prave nikakvu razliku u odnosu na našu decu.

Juče gledam završnicu, mislim da je na terenu bilo deset stranaca i mali Zarić.

Bolje da imamo tri stranca top kvaliteta, kad kažem top mislim da to bude za uslove Liga Evrope, a ovo ostalo da popuni ova mlađarija koja zna da igra lopte.

I da, mislim da ste videli na šta nam odbrana liči kada nema Veljkovića koji je dobrano popljuvan a uz Lekovića je ubedljivo naš najbolji štoper.

Posted
2 hours ago, Dzo23 said:

Realno jeste vrijeme za Rijeru, ali i za novu upravu. Radonjića poslati u ofk, Ivanić ne može biti standardan pogotovo ne na krilu. Ne možeš svaku utakmicu mjenjati štoperski tandem. Duarte tanak igrač, jako tanak. Mi se najviše ložimo na ovaj sport kao nacija al realno ne znamo da ga igramo. Čak ni ne stagniramo, nego nazadujemo poslednjih 30 godina. Nije ovo za nas ruku na srce.

Nije Duarte tanak igrac vec ga Miloje ne zna koristiti jbg.

2 hours ago, Brajant Danston said:

Ovakvi stranci kakve imamo još malo pa skoro da ne prave nikakvu razliku u odnosu na našu decu.

Juče gledam završnicu, mislim da je na terenu bilo deset stranaca i mali Zarić.

Bolje da imamo tri stranca top kvaliteta, kad kažem top mislim da to bude za uslove Liga Evrope, a ovo ostalo da popuni ova mlađarija koja zna da igra lopte.

I da, mislim da ste videli na šta nam odbrana liči kada nema Veljkovića koji je dobrano popljuvan a uz Lekovića je ubedljivo naš najbolji štoper.

Koja mladjarija kad su ti prvi prodati cim se izlegu

Posted (edited)

Ne treba mnogo trošiti reči na onu sramotu od sinoć.

Jedno je sigurno ,dok na klupi tavori ovaj trenerski duduk i neznalica gledaćemo ovo što smo sinoć gledali.

Jedan fudbalski čemer,jad i očaj,jalovi dekadentni fudbal bez bilo kakve ideje,plana u igri,trčanja,agresije,presinga,

pasova...bilo čega što se može nazvati savremenim fudbalom ili bar samo fudbalom.

Jer dok nam pedantni stručnjak prodaje muda za bubrege i demonstrira svoj negledljivi fudbal ,vreme prolazi,sezone prolaze,

bez bilo kakvog iskoraka u Evropi.

Daj da ga ispratimo u FSS i na selektorsko mesto jer baš jedno drugo i zaslužuju.Em nema pojma em je trenerska pudlica i čitač

ceduljica baš onokav kakav je trebao Terziću trebaće i lopovčinama u FSS.

Mislim da je vreme da na klupu sedne neki mladi stručnjak,savremen (španac,žabar...)koji ima viziju ,plan,koji teži savremenom fudbalu,

a nije da nemamo igrače za takvo nešto.Imamo igrače koji svojim znanjem,tehnikom mogu da odgovore da se igra i smislenije,kreativnije,bolje.

Jer ovaj nemačpojma na klupi bi i sa PSG i Barsom igrao isto ovo od sinoć.

Ali još se sećam ovde jednog upisa nekog od forumaša,kad je pisao kako Miloje i njegov tim prave vrhunski skauting protivnika,kako se to predano 

i profesionlano radi,do tančina vrhunski na nivou najvećih evropskih timova.Svaki put kad se toga setim i pogledam naše utakmice u Evropi 

ja se grohotom ismejem.

Edited by Zadnji vezni
Posted

Milojević je dostigao svoj plafon i vreme je da ode. Napretka sa njim nece biti .

I novi koji dodje imaće problem sa jajarama iz uprave koji će kao i milojevicu da kroje tim. 

Prodace mu sve što valja, a dovešće mu diskutabilne  strance preko kojih će pare da se peru. 

Sve u svemu dok se vlast ne promeni na nivou države, a onda I u FK bolje biti nece. Napravili su trgovinsko preduzeće i izvlače pare .

Masi se gura titula koja ničemu ne vredi, mazu se oči, a prosperiteta nikakvog nema.

Uopste me ne bi čudilo da postave Milijaša oličenje radnog coveka, ili vrate Stankovića. Jednostavno im treba klimoglavac koji će da klima glavom i sve aminuje, kome će glava služiti za šišanje.