Jump to content

Message added by Guru,

- Na temi o prelaznom roku se komentarišu dolasci i odlasci igrača, potencijalna pojačanja koja su pomenuta od strane relevantnih izvora i prave realne projekcije tima uz nekakvu analizu/propratni tekst. Tema je isključivo vezana za KKCZ, na njoj se ne komentarišu random igrači i transferi drugih klubova, osim ako se ti transferi direktno ne tiču Zvezdinih potencijalnih pojačanja (po prethodno navedenim kriterijumima).

- Lista relevantnih izvora je sledeća: Donatas Urbonas (Basket News), Aris Barkas (Eurohoops), Encestado.es, Sportando (ne kada samo prenose šta naši clickbait portali objavljuju), Đorđe Matić i Meridian bet, Stefan Lazarević (Telegraf), Tviter/X profili Andrea Calzoni, Nolan is Back (ex Nolan sa parkinga), Večiti abrovi i KKCZ Insajder (isključivo u vezi transfera, ne i prenošenje propagandno-trovačkog sadržaja), Instagram stranica Tips'n'Slips, naši forumaši Markoss i Mile1, uz podrazumeva se - zvanične objave kluba. Prilikom prenošenja informacija obavezno je navesti ko je izvor/ostaviti link. Bacanje infantilnih zagonetki i kriptičnih poruka je zabranjeno. Lista je podložna promenama, predlozi i sugestije forumaša u vezi iste su dobrodošli i biće razmotreni od strane moderacije.

- Tema nije fontana želja, svaštara, chit chat, niti šalter sala - odlasci u pekaru, grejalice, šlemovi, one liner-i, šta mislite o/ja bih voleo/moj predlog je ________, kačenje klipova random igrača uz kako vam se čini ovaj, "goli" depth charts bez ikakvog dodatnog teksta i slični oblici ispraznog štancovanja strana će se tretirati kao spam/trolovanje i svaki put kada forumaši preteraju moderacija će to sankcionisati.

- Svi postovi kojima se krše navedena pravila će biti brisani. Forumaši koji i nakon brisanja postova nastave sa kršenjem pravila će dobijati vremenske zabrane pisanja, koje u slučaju ponavljanja prekršaja mogu biti i duplirane. 

Recommended Posts

Posted
2 hours ago, Cavani said:

Mislim da je ovakvim razvojem situacije i rastankom sa Petrusevim, Nedom i Yagom najsrecniji Kalina.

Videlo se i okom da nije navikao da rilja dok drugi lelemude, a i davao je izjave u smislu ne mogu igraci da igraju samo za sebe i statistiku. Otprilike je na njih i mislio.

Ne zaboravimo i čika Mišu, mislim da je njegovom "odbranom" bio najviše frustriran, naravno posle Yagovih plejmejkerskih rešenja i Filipove igre za ličnu statistiku.

Posted
34 minutes ago, fradler said:

Pa i nismo bog zna kako visoki, ako ne racunamo blentavog Plavsu.

Zapravo imamo dosta igraca ispodprosecne visine za svoju poziciju. Graham, Carter, Canaan, Ojeleye, Moneke...

I Bolomboj (204) je relativno nizak za svoju poziciju. Recimo za samo 1 cm je viši on Nwore, doduše pitanje je da li Jordanu i kosu računaju u visinu.

• Ha-ha 1
Posted
4 hours ago, Sector said:

Nadam se da će rastanak sa Yagom proći fer i korektno. Ne znam kako su to zamislili jer ima jak važeći ugovor, pretpostavljam da je u igri neki klub koji bi preuzeo dio obaveza prema njemu. Koliko god da sam priželjkivao njegov odlazak, nije sam sebi dao novi ugovor i ne možemo se ponašati kao da isti ne postoji.

Svakako mora u dogovoru sa njim. Ne mozemo tek tako da mu saopstimo "na tebe se vise ne racuna, nemoj da dolazis", to bi bilo krsenje prava na rad. Kapiram da cemo da mu isplatimo barem pola para za raskid, ali isto vazi i za Nedovica, Lazica, Mitrovica, Ilica... valjda ce u buducnosti ti ugovori da se potpisuju sa malo vise pameti.

• Like 1
Posted

od ove uprave...''kako sam se nadala...''

brat - bratu, priličan fizikalni apgrejd tima.

Ovaj je i po talentu jači i zasigurno bi prebio onaj od lane.

godspeed ciganijo...💣

• Like 2
Posted

Sutra će prvi put medijima biti omogućen ulazak u nove, renovirane prostorije kluba u hali “Aleksandar Nikolić” – nova teretana, novi mediko blok i sala za sastanke i odmor 

• Like 3
Posted (edited)

Realno, stavljam sve pare na 15 razlike makar da bi Karter, Grejem, Nwora, Moneke, Rivero petorka istamburala petorku Kodi, Neda, Gidra, Daum, Mitrovic na primer.

Pa cak i Kalina umesto Gidre, opet bi ih pljasnula ova ekipa tj. ovih novih najboljih 5 pojacanja.

Inače, kada će startovati nova tema Zvezde za novu sezonu i eventualno kada, ili uskoro ova tema zaključati?

Edited by Zvezdaš96
Posted
38 minutes ago, Haggard said:

Svakako mora u dogovoru sa njim. Ne mozemo tek tako da mu saopstimo "na tebe se vise ne racuna, nemoj da dolazis", to bi bilo krsenje prava na rad. Kapiram da cemo da mu isplatimo barem pola para za raskid, ali isto vazi i za Nedovica, Lazica, Mitrovica, Ilica... valjda ce u buducnosti ti ugovori da se potpisuju sa malo vise pameti.

Mitroviću je valjda istekao ugovor dok za Nedovića nikad nije objavljen produžetak saradnje.

Ali svakako da su ti višegodišnji ugovori za domaću osovinu ludost. Kao da će pokidati sezonu u EL pa će nam ih neki Real preoteti, niđe logike. 

Posted
1 hour ago, Gilmour said:

Nwora nije dva i ne moze igrati tu poziciju sa svojim karakteristikama i gabaritima. 

Moze da igra srednju liniju u 1-3-1 zoni, u trojci igraca relativno slicnih dimenzija (Kalinic, Odzeleje, Moneke i on), sa Riverom na sidru i Grejemom/Karterom kao zujalicom i to bi bilo najblize dvojci. 

U napadu nema sta da trazi na poziciji dva sa visokim driblingom i dominantno spot-ap suterskim profilom.

Nedostaje mi zona 1-3-1, kao da je nestala. Od Duleta Vujosevica se nije pojavio trener koji zna da je koristi u potpunosti. Zeljko tu i tamo pokusa nesto, ali nije to-to.

Nwora nikad nije bio,nije,i nece biti 2.Nadam se da ce biti barem toliko pameti,da ga ne guraju na poziciju koja mu ne odgovara,i da se posle cude "sto se nije snasao"...Nwora bi,kao "zakrpa" pre mogao na 4 nego na 2.Ako ne dodje jos jedan bek,ostaje nam da molimo Boga za zdravlje ove cetvorice igraca koji mogu da pokriju pozicije jedan i dva...

• Like 2
Posted (edited)
18 minutes ago, liv7 said:

Nwora nikad nije bio,nije,i nece biti 2.Nadam se da ce biti barem toliko pameti,da ga ne guraju na poziciju koja mu ne odgovara,i da se posle cude "sto se nije snasao"...Nwora bi,kao "zakrpa" pre mogao na 4 nego na 2.Ako ne dodje jos jedan bek,ostaje nam da molimo Boga za zdravlje ove cetvorice igraca koji mogu da pokriju pozicije jedan i dva...

Koje četvorice druže, uz Grejema, Kodija, Kartera i Kenana legit bekovi su i Miljenović i Radošić. To je 6, dakle više neko dovoljno za sve frontove. Ne vidim razlog zašto se stalno precrtavaju u fazonu nebitni su ko ih jebe, neka igraju Aba. Nisu juniori bokte. 

U slučaju ispadanja nekog od projektovanog kvarteta, a biće toga, treba im dati šansu i u EL svakako. Ako su mogli Lazić, Dobrić bez ikakvog iskustva, mogu i oni ugrabe koji minut. Kako drugačije i da se pravi nova domaća osnova. 

Edited by Molina23
  • Like 2
Posted (edited)

Ova tema bi trebala da se zaključa s obzirom da je roster zatvoren. A nova tema za 2025/2026 sezonu da se otvori. Ja glasam za @NMX da otvori novu temu. 

Edited by Čočo
Posted
8 hours ago, JPM said:

I kako vi, dežurni psihoanalitičari foruma, to tumačite?

Psihoanalitički, više govori o onima koji na to reaguju nego o njemu 🙄

• Ha-ha 1
Posted
6 minutes ago, Molina23 said:

Koje četvorice druže, uz Grejema, Kodija, Kartera i Kenana legit bekovi su i Miljenović i Radošić. To je 6, dakle više neko dovoljno za sve frontove. Ne vidim razlog zašto se stalno precrtavaju u fazonu nebitni su ko ih jebe, neka igraju Aba. Nisu juniori bokte. 

U slučaju ispadanja nekog od projektovanog kvarteta, a biće toga, treba im dati šansu i u EL svakako. Ako su mogli Lazić, Dobrić bez ikakvog iskustva, mogu i oni ugrabe koji minut. Kako drugačije i da se pravi nova domaća osnova. 

Miljenovic i Radosic su legit bekovi za ABA,ne i za Evroligu.Ako cemo da ih razigravamo u takmicenju koje je iznad njihovih trenutnih mogucnosti,ok,ali onda da se ne ljutimo ako ekipa ne isporuci rezultate.Dobric vec godinama pokazuje da ne moze da igra 2 u Evroligi.

Posted
11 minutes ago, Čočo said:

Ova tema bi trebala da se zaključa s obzirom da je roster zatvoren. A nova tema za 2025/2026 sezonu da se otvori. Ja glasam za @NMX da otvori temu. 

Neeeeeeeee 😂

• Ha-ha 1
Posted
13 minutes ago, Čočo said:

Ova tema bi trebala da se zaključa s obzirom da je roster zatvoren. A nova tema za 2025/2026 sezonu da se otvori. Ja glasam za @NMX da otvori novu temu. 

Cigani ispred cocove kuce:

image.png.7be257a72f43a956ff8f719bef2b1b55.png

A na braniku @Guru i @Don Dusko:

b0aa566d3456253c15893ed95c267218.gif

• Ha-ha 2
Posted
38 minutes ago, Čočo said:

Brat je u pravu , jedino sto moze da se promijeni je trener u slucaju da krenemo lose , jer je na tankom ledu . 🙂 I u Decembru ce se vratiti nas brat Bolomboj vrlo vjerovatno . Tako da zakljucavaj .🤣

Posted

Treba ovo sve uigrati i povezati. Bice dosta razocarenja dok se ovo neiskristalise ko sta igra. Ocekujem promjenu trenera do nnove godine, mada se ne radujem takvom scenariju. Volio bi da ne budem upravu.

Posted
4 minutes ago, Čvarkov said:

Ja predlažem @Voltera, ali da otvori našu temu.

On je rizičan. Dao bih mu još koju godinu fore da izađe iz ormara kao neki. Ako ne izađe onda može. Što je sigurno, sigurno je. 😅