Don Dusko Posted 3 hours ago Posted 3 hours ago 20 minutes ago, NMX said: Dosta zanimljiv ovaj Peconijev privremeni prelet Izgleda da naknada nije proknjižena na vreme pa je u fazonu Kurira od pre par godina - Srbijo, izvini! Brzo će to da se vrati pod libelu. Ma da ali ovi ispljuvali zbog ovoga he he... Kao da ne znamo sta je Happy... Zamisljam sad scenu gde Maric izlazi i prica za studente(da nece se desiti)...
NMX Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Iiiiii eto pravio niotkud vojne parade zatvorenog tipa gde će u neki ograđeni deo da puštaju svoju doveženu stoku ili svoje sa propusnicama
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 30 minutes ago, srlepajce said: Ovo jeste strateški dobar potez, samo mene boli uvo da vojsci dajem podršku, o njima imam otprilike 15% bolje mišljenje nego o pandurima. 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Ako pusti studente bice pumpaj pumpaj a ako zatvori to ce biti fejl. Nema mu druge sah mat. :D 1
Molina23 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Odradimo lagani reboot Milomira za vrh studentske liste i jebemo ludaka na suvo dok ne lipše od pritiska. Edeeemo Pezzoni mađijo!!1 1 1
Don Dusko Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Just now, DameTime said: Ovo jeste strateški dobar potez, samo mene boli uvo da vojsci dajem podršku, o njima imam otprilike 15% bolje mišljenje nego o pandurima. Nije poenta u tome nego je poenta da hulja se hvali podrskom i prisustvom publike kod vojske a sad kad su studenti najavili da ce doci...Ostaje mu da ih pusti a ako ih pusti ne sme da ih bije. A ako zatvori bice mu pusto jer nema on toliko ljudi da placa da mu gleda(kontrolisano),,,, Znaci kako god da okrenes on se znoji.. ___________ Druga stvar sto se meni ova parada ic ne dopada. 1
Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 11 minutes ago, DameTime said: Ovo jeste strateški dobar potez, samo mene boli uvo da vojsci dajem podršku, o njima imam otprilike 15% bolje mišljenje nego o pandurima. Velika slika dejm, velika slika. Fly like a butterfly sting like a bee. Udri tamo gde boli. Valjda studenti vise ne moraju da se bore za podrsku normalnih, sad nam treba mnogo siri front. Hehe, front :) 3
srlepajce Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 19 minutes ago, DameTime said: Ovo jeste strateški dobar potez, samo mene boli uvo da vojsci dajem podršku, o njima imam otprilike 15% bolje mišljenje nego o pandurima. Mislim da je ovo pre svega radi podrske ratnih vojnih veterana
DameTime Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago 17 minutes ago, Don Dusko said: Nije poenta u tome nego je poenta da hulja se hvali podrskom i prisustvom publike kod vojske a sad kad su studenti najavili da ce doci...Ostaje mu da ih pusti a ako ih pusti ne sme da ih bije. A ako zatvori bice mu pusto jer nema on toliko ljudi da placa da mu gleda(kontrolisano),,,, Znaci kako god da okrenes on se znoji.. ___________ Druga stvar sto se meni ova parada ic ne dopada. 5 minutes ago, Geronimo said: Velika slika dejm, velika slika. Fly like a butterfly sting like a bee. Udri tamo gde boli. Valjda studenti vise ne moraju da se bore za podrsku normalnih, sad nam treba mnogo siri front. Hehe, front 🙂 20 minutes ago, DameTime said: Ovo jeste strateški dobar potez, ... Ja samo ne bih da u tome učestvujem.
Geronimo Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Btw, u jednog studentskoj viber grupi je pustena probna funkcija u vidu 'podrska LGBT+ zajednice, drn, drn'. Rezultat - eksplozija komentara tipa 'deco, zaveli su vas', 'mani se tih bolesnika' i slicne baljezgarije. I ne, nisu to spavaci. To su jebeni kretenski homofobi. I sa takvima moramo da rusimo Vucica. Ne da pijemo kafu, ali da da rusimo Vucica... Zeludac, zaba, visi cilj i ostale floskule... 2
berti Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Sta li mrcina sanja, da mi je znati. Da li kako ga Nepalci jure autobusima, da li kako se hvata za krilo aviona kao oni nesrecni Afganistanci, da li kako ga Sinisa Mali prejebe, mazne mu sve pare i posalje razglednicu...
Barkley#34 Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Potrebna nam je masa da se pokaže kako vođino megalomansko ludilo ima dobar prijem ali se bojimo da mass ne počne da negoduje. Au, šta raditi...
Don Dusko Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 11 minutes ago, Barkley#34 said: Potrebna nam je masa da se pokaže kako vođino megalomansko ludilo ima dobar prijem ali se bojimo da mass ne počne da negoduje. Au, šta raditi... +ako negoduje ne sme da ih tuce jer ovo ce ipak da gledaju u Evropi...Mozda nece biti tu al ce da odjekne ako ih pocne tuci...
SteveFrancis#3 Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago Vojska kao takva (nazalost) mora da postoji. Paradiranje radi pokazivanja nepostojece vojne sile je petty, no i potpuno idiotski u modernoj drzavi 21. veka. Dakle, ovaj drugi deo recenice vazi jednako i za neku Francusku koliko i za Kinu ili ovaj nas vilajet. Ako mi je nesto bilo odvratno to je bilo ono sistemsko fetisiziranje 'sluzenja' i praznici i sportski dani posveceni vojsci u USA. Naravno, u uslovima globalnog ludila i terorizma, ne sporim da, narocito u njihovom slucaju, ta protektorska uloga nije zanemarljiva. Medjutim, dosta dobro psolednjih godina vidimo gde vodi normalizacija predmeta i naprava za ubijanje drugih ljudskih bica i fetisizacija vojske kao pojave, simbola. Cemu to uopste, zar nisu stopala sasvim dovoljna? 1
DJ_Vasa Posted 1 hour ago Posted 1 hour ago 3 hours ago, Perkos2 said: Čike i tete iz inostranstva su pragmatični i više veruju valuti nego programu neke stranke. Ako čekamo da nas oni izvuku iz ovog blata u kojem smo možda to stigne u nekoj generaciji naših unuka, do tad vladaće dinastija vučić sa svim svojim satelitima bez obzira na ideologiju. ja sam uveren da kad bi građani Srbije poterali ovu ološ sa vlasti da bi i čike i tete prihvatile novu realnost i pregovarale i sa njima kao što sad pregovaraju i dogovaraju sa huljom. Pazi, nisam mislio da program kao skup lepih želja, već malo konkretnije stvari. Ako u programu piše da je stranka X za evropske integracije, to se može potkrepiti predizbornom ponudom da se npr. za hitnu pomoć kupuju kombiji evropskog proizvođača koji bi mogao da malo pripomogne u lobiranju, pa onda da JAT kupi nekoliko Airbusa neo umesto ovih kanti u tinejdžerskom dobu, da se NIS otkači od Putlera i ponudi MOL-u (i onda Orban prvi povlači vodu) i tako to. U praksi, mogao bi tako da se otkači neki Putlerov ili kineski biznis, a to bi se ovima iz EU svidelo. 45 minutes ago, Geronimo said: Btw, u jednog studentskoj viber grupi je pustena probna funkcija u vidu 'podrska LGBT+ zajednice, drn, drn'. Rezultat - eksplozija komentara tipa 'deco, zaveli su vas', 'mani se tih bolesnika' i slicne baljezgarije. I ne, nisu to spavaci. To su jebeni kretenski homofobi. I sa takvima moramo da rusimo Vucica. Ne da pijemo kafu, ali da da rusimo Vucica... Zeludac, zaba, visi cilj i ostale floskule... Video sam da su neki fakulteti na IG otvoreno podržali gay paradu, valjda FDU i još neki, zaboravio sam koji.
Clash Posted 55 minutes ago Posted 55 minutes ago 11 minutes ago, DJ_Vasa said: Pazi, nisam mislio da program kao skup lepih želja, već malo konkretnije stvari. Ako u programu piše da je stranka X za evropske integracije, to se može potkrepiti predizbornom ponudom da se npr. za hitnu pomoć kupuju kombiji evropskog proizvođača koji bi mogao da malo pripomogne u lobiranju, pa onda da JAT kupi nekoliko Airbusa neo umesto ovih kanti u tinejdžerskom dobu, da se NIS otkači od Putlera i ponudi MOL-u (i onda Orban prvi povlači vodu) i tako to. U praksi, mogao bi tako da se otkači neki Putlerov ili kineski biznis, a to bi se ovima iz EU svidelo. Video sam da su neki fakulteti na IG otvoreno podržali gay paradu, valjda FDU i još neki, zaboravio sam koji. Zvalavi se jednom sedmicno zakune u evropski put i EU integracije, kupili smo Rafale, znaci SNS je kul sa programom i pogodan za glas. 1
Nicklord Posted 53 minutes ago Posted 53 minutes ago 2 minutes ago, Clash said: Zvalavi se jednom sedmicno zakune u evropski put i EU integracije, kupili smo Rafale, znaci SNS je kul sa programom i pogodan za glas. Ja se sećam da je bilo dosta ljudi koji su to neironično pričali tamo do 2019-2020 4
DJ_Vasa Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 47 minutes ago, Clash said: Zvalavi se jednom sedmicno zakune u evropski put i EU integracije, kupili smo Rafale, znaci SNS je kul sa programom i pogodan za glas. Pročitaj malo koga bi trebalo skrajnuti. Jasno sam napisao.
Barkley#34 Posted 7 minutes ago Posted 7 minutes ago 51 minutes ago, DJ_Vasa said: Pazi, nisam mislio da program kao skup lepih želja, već malo konkretnije stvari. Ako u programu piše da je stranka X za evropske integracije, to se može potkrepiti predizbornom ponudom da se npr. za hitnu pomoć kupuju kombiji evropskog proizvođača koji bi mogao da malo pripomogne u lobiranju, pa onda da JAT kupi nekoliko Airbusa neo umesto ovih kanti u tinejdžerskom dobu, da se NIS otkači od Putlera i ponudi MOL-u (i onda Orban prvi povlači vodu) i tako to. U praksi, mogao bi tako da se otkači neki Putlerov ili kineski biznis, a to bi se ovima iz EU svidelo Jbt, Vaso, pa nisu izbori u vrtiću. Bukvalno kao kada je Toma rekao da treba da budemo ruska gubernija. Program u fazonu "hoćemo da budemo kolonija" samo eto, ne ruska nego francuska ili mađarska. Zemlje koje primaju u EU treba da pokažu da su sposobne da upravljaju delom suvereniteta koji nisu prenele na Uniju a ne da se predstave kao sponzoruše. 1
Volter Posted 6 minutes ago Posted 6 minutes ago (edited) Dovešće on sendvičare na paradu u subotu. Biće tu i batinaša raspoređenih po grupama koji će biti prisutni samo da bi ljude plašili. Spreman je ludak i da blokira ulicu gde će proći studenti i građani i sve pod izgovorom da je to urađeno jer su imali informacije da pripremaju haos na paradi. Edited 6 minutes ago by Volter
DJ_Vasa Posted 5 minutes ago Posted 5 minutes ago Just now, Barkley#34 said: Jbt, Vaso, pa nisu izbori u vrtiću. Bukvalno kao kada je Toma rekao da treba da budemo ruska gubernija. Program u fazonu "hoćemo da budemo kolonija" samo eto, ne ruska nego francuska ili mađarska. Zemlje koje primaju u EU treba da pokažu da su sposobne da upravljaju delom suvereniteta koji nisu prenele na Uniju a ne da se predstave kao sponzoruše. Ja bih da budemo kolonija kao npr. Česi. Oni prodaše Škodu mrskim Nemcima, a mogli su lepo da nastave sa petogodišnjim planovima.
Smrtokapa Posted 3 minutes ago Posted 3 minutes ago Najava "podrške" vojsci je ozbiljno uznemirila vlast, BIA već radi punom parom.
Recommended Posts