Jump to content

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Eddard said:

Znam, to je problem, ceo dan gleda Pink/Happy/Informer i čita Kurir. Sinoć ućutkuje unuke jer ne čuje šta kaže Informer. Ispran mozak skroz. Ali do ove ne možeš da dopreš, kad joj pošaljemo neki link, kaže lažu. Njoj Vučić daje penziju i to ti je. Jutros se posvađala sa ćerkom (mojom suprugom) oko toga i rekla da je ne zove više, ona živi svoj život kako ona hoće i ne treba joj da joj neko soli pamet iz inostranstva, jer mi nismo tu, a tu je sve lepo.

Ne znam, meni je to jako tužno i tragično. Nadam se samo da će drugi da progledaju što pre. 

Tetka ipak nije toliko radikalna, pogotovo kad je videla da i bratanica koja je student stoji tamo sa svojom ekipom. Uglavnom bake reaguju na svoju unučad ali eto ima i zadrtih kojima je ovaj psiho oteo mozak.

• Like 5
Posted
31 minutes ago, Pletilja said:

Yes! Dolazi mi drustvo iz komsiluka koje nema N1, pishtaljka kao znak raspoznavanja i ulaznica, pravicemo buku da se cuje do Bg!

predlozio bih pevanje himne barem dve strofe kao znak raspoznavanja

Posted
25 minutes ago, Eddard said:

Znam, to je problem, ceo dan gleda Pink/Happy/Informer i čita Kurir. Sinoć ućutkuje unuke jer ne čuje šta kaže Informer. Ispran mozak skroz. Ali do ove ne možeš da dopreš, kad joj pošaljemo neki link, kaže lažu. Njoj Vučić daje penziju i to ti je. Jutros se posvađala sa ćerkom (mojom suprugom) oko toga i rekla da je ne zove više, ona živi svoj život kako ona hoće i ne treba joj da joj neko soli pamet iz inostranstva, jer mi nismo tu, a tu je sve lepo.

Ne znam, meni je to jako tužno i tragično. Nadam se samo da će drugi da progledaju što pre. 

Sto bi ti bilo tuzno? Ako vise voli Vucica od rodjenog deteta eto joj ga Vucic, neka okaci njegovu sliku.

A ocigledno je izgubljen slucaj kad joj Vucic daje penzije, ona je za radnog veka odvajala za tu penziju i davala drzavi da joj cuva te pare, a Vucic koji je uzurpirao drzavu joj je tu penziju smanjio. Ako ona tako nesto osnovno ne razume, nema sta da se prica sa njom.

• Like 6
Posted

RTS ceo dan emituje vesti iz studija u kome se snima Slagalica. Dacic u Jutarnjem programu - plavi takmicar 😀.

A ovaj sto cita vesti nema ”idiota” nego cita s papira, kao u dobra stara vremena. Jadno…

• Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1
Posted
9 minutes ago, L' Imperatore said:

On je dobio onu informaciju iz novembra, da su krenuli neki protesti. Na svu sreću, dobro potrajaše, pa nije zakasnio da se uključi 

Ito je bolje nego ako je pošao na protest protiv Miloševića. 

• Ha-ha 5
Posted

ljudi moojiii malopre ispred predsednistva ide

MAMA VISE VOLI ANDREJAAA, ANDREJAAAA, ANDREJAAAAAA

daajte ako je iko ovo snimio, ja dok sam se dovatio telefona prestalo

• Like 1
  • Ha-ha 12
  • Pumpaj! 8
Posted
52 minutes ago, Div said:

Koštunica na protestu u centru Beograda

E, to je snaga kad je i Koštunica čuo.

Nikad i nikog nisam pljunula ali njega bih sa zadovoljtvom pa makar mi to bilo poslednje. Verovatno da to ne bi ispalo dobro jer je nevaspitano i glupo a trapava sam po prirodi, gradjansko hapsenje mi je, ipak, milije. Mnogo mi je duzan taj, "neobvesteni'. Nije mu tu mesto.

• Like 2
  • Thanks 1
Posted
9 minutes ago, Smrtokapa said:

Mislim ds samo ova kolona sa Čukarice ima brat bratu 30000 ljudi.

Udružili se žarkovo i železnik,to nikad nije bilo. Čujem da se na N1 pojavio i veran matić, onda je psiho propao totalno.