Jump to content

Recommended Posts

Posted
24 minutes ago, Clash said:

Konacno da se tri nase svetski najpoznatije zene nadju na jednom mestu.

Karly, DameTime i Didi Janković.

Ja znam samo ko je Dame od te tri.

• Like 1
Posted
29 minutes ago, vilhelmina said:

Clanak na portalu svedskog javnog servisa, objavljen pre par sati, o studentskim protestima u Srbiji:

https://www.svt.se/nyheter/utrikes/demonstrationer-i-serbien-osannolikt-med-politisk-forandring

Nakon pocetne radosti sto su se konacno setili da napisu koju o tome - hladan tus. Glavni i jedini izvor informacija - Dejan Vuk Stankovic. Sve je objasnio svedjanima, iz poruku da je smrad toliko jak i omiljen od vecine naroda, da nikakva politicka promena u Srbiji nije izvesna.

Uhhhh….

Ako mozete organizujte se i pisite im

Objasnite ko je Dejan Vuk Stankovi, da je mouthpiece autokrate koji direktno koristi medije za targetiranje i ugrozavanje bezbednosti politickih protivnika

• Like 8
  • Pumpaj! 1
Posted
11 minutes ago, nemanjaol said:

Ako mozete organizujte se i pisite im

Objasnite ko je Dejan Vuk Stankovi, da je mouthpiece autokrate koji direktno koristi medije za targetiranje i ugrozavanje bezbednosti politickih protivnika

Naravno da sam im odmah napisala ko je taj covek; srecom pa ima link ispod svakog clanka gde moze da se reportuje. Obavestila sam i ostale iz viber grupe, pa ce sigurno biti jos reporta.

• Like 6
  • Thanks 5
  • Pumpaj! 2
Posted

Sad studenti treba da najave mesto odrzavanja protesta kod Palate Srbija (ex-Palata Federacije iliti Savezno Izvrsno Vece) na Novom Beogradu. 

Zasto? 

- Mnogo je veci prostor dostupan, mnogo dostupnije je doci, i nasi poljoprivrednici i bajkeri... mislim da logisticki moze to fino da se organizuje. 

- Tamo je Ministarstvo Unutrasnjih Poslova (koje je nadlezno za sve sto se desava ovih dana a ne cini gotovo nista)

- Tamo su jos neka ministarstva - izmedju ostalih i Min. Omladine

- FDU od koga je sve krenulo nije daleko, pa je i to neka simbolika

- Nedaleko od toga je i privatni stan nepomenika, pa eto cisto da mu igramo u komsiluku

- I konacno, da zajebu sve one sramne pripreme oko nenadleznog umobolnog nepomenika, i ostave majmune u logorskim kavezima da smrde nepomeniku pod prozorom... 

Posted
21 minutes ago, vilhelmina said:

Naravno da sam im odmah napisala ko je taj covek; srecom pa ima link ispod svakog clanka gde moze da se reportuje. Obavestila sam i ostale iz viber grupe, pa ce sigurno biti jos reporta.

Daj nam mail, meni ne da da napišem mail, traži da instaliram outlook. Vidim da je pisala neka Iva Horvatović, verovatno je dobro upućena u situaciju kod nas pošto verovatno zna jezik.

• Pumpaj! 2
Posted
8 minutes ago, Klotzen said:

Daj nam mail, meni ne da da napišem mail, traži da instaliram outlook. Vidim da je pisala neka Iva Horvatović, verovatno je dobro upućena u situaciju kod nas pošto verovatno zna jezik.

I ja sam morala s poslovnog mejla, nije islo s privatnog. Adresa je [email protected].

• Like 2
  • Pumpaj! 1
Posted (edited)

Kratko pitanje. Kad je posljednji put AV išao na psihijatrijsku kontrolu?

Edited by mrd
Posted
3 minutes ago, mrd said:

Kratko pitanje. Kad je posljednji put AV išao na psihijatrijsku kontrolu?

Bio je onomad, odmah posle te kontrole poludeo mu psihijatar.

• Like 3
  • Ha-ha 15
Posted
1 hour ago, Kooineeperk said:

Sad studenti treba da najave mesto odrzavanja protesta kod Palate Srbija (ex-Palata Federacije iliti Savezno Izvrsno Vece) na Novom Beogradu. 

Zasto? 

- Mnogo je veci prostor dostupan, mnogo dostupnije je doci, i nasi poljoprivrednici i bajkeri... mislim da logisticki moze to fino da se organizuje. 

- Tamo je Ministarstvo Unutrasnjih Poslova (koje je nadlezno za sve sto se desava ovih dana a ne cini gotovo nista)

- Tamo su jos neka ministarstva - izmedju ostalih i Min. Omladine

- FDU od koga je sve krenulo nije daleko, pa je i to neka simbolika

- Nedaleko od toga je i privatni stan nepomenika, pa eto cisto da mu igramo u komsiluku

- I konacno, da zajebu sve one sramne pripreme oko nenadleznog umobolnog nepomenika, i ostave majmune u logorskim kavezima da smrde nepomeniku pod prozorom... 

N1 vesti u 16 h: masovno okupljanje pocinje sutra u 16 h ispred skupstine...

Iskreno se nadam da je ovo varka i da ce,u poslednjem trenutku pozvati na okupljanje na NBg.

• Like 1
Posted (edited)
2 hours ago, BattleBender said:

Ne mogu da vam opišem koliko mi je krivo i teško što sutra neću moći da idem.
Ne žellm ništa da guram u nekakvu patetiku, i pity party, ali zdravstvene okolonosti mi ne dozvoljavaju.
Krajem decembra mi se aktivirala aktivna epizoda, taj šugavi relapse, multiple skleroze. Za koju nisam ni znao da je imam do sada. Januar sam proveo u bolnici, gde sam i dobio dijagnozu.
Po prirodi stvari držim u sebi, (što je izuzetno loše i tako generišem stresove), savetovano mi je da bi trebalo da se učim da pričam o ovome, maltene svima. Jer će mi biti lakše u procesu prihvatanju svega. Whatever...
Sada mi je savetovano da ne idem, plus imam i neke zajebancije kod zubara...

Elem, odlazak do Kg-a mi je bio jedan od prvih izlaska iz kuće, to su bili prvi dana kada sam bio iole sposoban da izadjem iz kuće. I mnogo mi je značilo. Eto i sa Mc-om sam hteo da se vidim, ali su krenule neke glavobolje i taj indukovani umor.
Sve šetnje i u Nišu su mi jako značile, i fizički, ali pre svega psihički. Energjia koja postoji je stvarno tako predivna, i u mom slučaju mi i pomaže.
Bez preterivanja na neki svoj način leči. Krenuo sam da pravim i neki mali svoj film/video sa materijalam sa šetnji i protesta. I Bg je trebalo da bude lep deo toga.
Ali dobro...

Želim, pre svega, svima da sutra budu bezbedni. Vi i vaši najbliži, verujem da će vas biti puno.
Stvar koja se dešava je životno značajna.
Da budem iskren, ja i dalje ne verujem da smo bili spremni za ovakav nalet i energiju.
Svaka čast studentima. Drugačiji su. Shvatio sam da je glupo i da pokušavam da naslutim šta sve mogu da smisle i izguraju.

❤️

Energija, to je ono sto ne mogu da objasnim svojoj deci, oni to ne mogu da dozive jer nisu u zemlji a ja sam postala zavisna od te ogromne kolicine dobrote, lepote tih mladih lica, od suza radosnica. Ne moze da se poredi sa energijom velikih skupova iz 2000, ovo je nesto potpuno drugacije, etericno, mrve  tezine nema u toj energiji. A tek traktoristi, pa bajkeri, sve je to ozbiljno, uzemljeno, ne govore, ne smeskaju se ali znate da su odlucni i da su tu zbog vas kao ocevi, braca i sinovi svih nas. Nesto zdravo, dobro, veliko ko nebo.....nema tog zla koje moze ovo da ugusi, nema.

Sutra, duvajte u pistljke, skandirajte, grlite se, smesite se i za sve nas koji necemo biti u Bg, nasa srca ce biti sa vama.

\

Edited by Pletilja
  • Like 1
  • Love 3
  • Thanks 1
Posted

Pored ološa i kriminalaca, ne zaboravimo da se u Pionirskom parku nalaze ljudi čije životne nedaće nenadležni maksimalno zloupotrebljava. Ovaj dečko nije zaslužio da mu se bilo ko smeje... 

• Tuzno 4
Posted
5 hours ago, Klotzen said:

Ovaj je bolji video. zove pandure i prijavljuje ovu svinjariju sa traktorima. Ovo će biti dobar dokaz da je ovo bilo prijavljeno pa će da najebu svi ovi panduri što su u komandnoj liniji a ništa nisu uradili na uklanjanju trakora.

Ja sam danas prijavio komunalnoj. Kaže čovek "znamo, imamo već dosta prijava..."

• Like 3
Posted
2 hours ago, vilhelmina said:

Kvotujem samu sebe jer ima update!

Ne sumnjam da je zahvaljujuci svima koji smo pisali, promenjen naslov clanka, pa vise ne pise ono da politicke promene u Srbiji nisu verovatne, by Dejan Vuk Stankovic, nego pise nesto kao zbog ovog protestuju mladi u Srbiji, veliko nepoverenje u politicki sistem i u subotu se ocekuju najveci protesti do sada. Ali kad se klikne na link, isti clanak kao ranije 😕.

IMG-4096.jpg

Btw, mon sinu palo na pamet da je Brnabicka u poseti Svedskoj pre dva dana, neupucenoj novinarki javnog servisa preporucila sagovornika. Vrlo verovatno.

• Thanks 1
  • Pumpaj! 6