Clash Posted July 3 Posted July 3 9 minutes ago, akholic said: Prema nekim izvorima izdata je privremena (jednogodišnja)upotrebna dozvola.Sve drugo pa i to treba da se rasvetli u sudskom postupku. A ti neki izvori su Informer &co koji je preneo Vucicevo lupetanje. Ne postoji privremena upotrebna dozvola. Postoji privremena građevinska dozvola koja se izdaje kada napravite gradilište. Ona traje dok traju radovi, ali ne postoji kod nas privremena upotrebna dozvola" 7
mrd Posted July 3 Posted July 3 (edited) 3 minutes ago, Čočo said: Nije u pitanju Luka nego student Filip Petronijević sa ETF. Za njega kruži priča da je preminuo. Bio je hospitalizovan u KCS. Ništa zvanično još. Nadamo se da je lažna vest. U suprotnom...nekome se crno piše. Pise se nekome crno kako god. Samo da ne bude više žrtava. Edited July 3 by mrd
Geronimo Posted July 3 Posted July 3 Pobunjeni uni kaze da je patka. I oni se na istu upecali jutros. Iz sveg srca se nadam da je tako...
McLeod Posted July 3 Posted July 3 2 minutes ago, Čočo said: Nije u pitanju Luka nego student Filip Petronijević sa ETF. Za njega kruži priča da je preminuo. Bio je hospitalizovan u KCS. Ništa zvanično još. Nadamo se da je lažna vest. U suprotnom...nekome se crno piše. Za njega je objasnjenje trenutno da postoje dva Filipa Petronijevica, ali da je umro stariji covek koji veze nema sa ovim. Sve su spekulacije trenutno. 1
DJ_Vasa Posted July 3 Posted July 3 Ljudi, a šta je ovo: https://beograd.vjt.rs/aktuelnosti/saopstenje-1054/ САОПШТЕЊЕ 3. јула 2025. Поводом ширења лажне вести на друштвеним мрежама у вези са смрћу двадесетдвоогодишњег младића, Више јавно тужилаштво у Београду прави изузетак у свом поступању и обавештава јавност да је узрок смрти овог младића самоубиство. ПС Вождовац је синоћ (2. јула) око 20:20 часова обавестила дежурног јавног тужиоца ВЈТ у Београду о смрти која је наступила на Ургентном центру, након што је 29. јуна 2025. године поменути младић скочио кроз прозор стана на 5. спрату у којем живи. Лице је, према добијеним информацијама, најављивало да ће извршити овај чин. Одлуком дежурног јавног тужиоца лице је ослобођено од вршења обдукције јер није постојала сумња у вези са околностима наступања смрти, а обдукцију није захтевала ни његова мајка. Више јавно тужилаштво у Београду изражава најдубље жаљење због трагедије која је задесила породицу двадесетдвоогодишњег младића уз искрено саучешће. Лица која су ширила лажне вести о смрти овог младића биће идентификована у правцу процесуирања због кривичног дела Изазивање панике и нереда. Апелујемо на грађане да се уздрже од ширења непроверених и нетачних информација.
Barkley#34 Posted July 3 Posted July 3 Nadam se da će ekipa iz VJT zaglaviti najdužu robiju od svih, jednog dana. 4 8 1
Don Dusko Posted July 3 Posted July 3 4 minutes ago, DJ_Vasa said: Ljudi, a šta je ovo: https://beograd.vjt.rs/aktuelnosti/saopstenje-1054/ САОПШТЕЊЕ 3. јула 2025. Поводом ширења лажне вести на друштвеним мрежама у вези са смрћу двадесетдвоогодишњег младића, Више јавно тужилаштво у Београду прави изузетак у свом поступању и обавештава јавност да је узрок смрти овог младића самоубиство. ПС Вождовац је синоћ (2. јула) око 20:20 часова обавестила дежурног јавног тужиоца ВЈТ у Београду о смрти која је наступила на Ургентном центру, након што је 29. јуна 2025. године поменути младић скочио кроз прозор стана на 5. спрату у којем живи. Лице је, према добијеним информацијама, најављивало да ће извршити овај чин. Одлуком дежурног јавног тужиоца лице је ослобођено од вршења обдукције јер није постојала сумња у вези са околностима наступања смрти, а обдукцију није захтевала ни његова мајка. Више јавно тужилаштво у Београду изражава најдубље жаљење због трагедије која је задесила породицу двадесетдвоогодишњег младића уз искрено саучешће. Лица која су ширила лажне вести о смрти овог младића биће идентификована у правцу процесуирања због кривичног дела Изазивање панике и нереда. Апелујемо на грађане да се уздрже од ширења непроверених и нетачних информација. Kakva gadost.Novo dno.
fillam Posted July 3 Posted July 3 14 minutes ago, DJ_Vasa said: Ljudi, a šta je ovo: https://beograd.vjt.rs/aktuelnosti/saopstenje-1054/ САОПШТЕЊЕ 3. јула 2025. Поводом ширења лажне вести на друштвеним мрежама у вези са смрћу двадесетдвоогодишњег младића, Више јавно тужилаштво у Београду прави изузетак у свом поступању и обавештава јавност да је узрок смрти овог младића самоубиство. ПС Вождовац је синоћ (2. јула) око 20:20 часова обавестила дежурног јавног тужиоца ВЈТ у Београду о смрти која је наступила на Ургентном центру, након што је 29. јуна 2025. године поменути младић скочио кроз прозор стана на 5. спрату у којем живи. Лице је, према добијеним информацијама, најављивало да ће извршити овај чин. Одлуком дежурног јавног тужиоца лице је ослобођено од вршења обдукције јер није постојала сумња у вези са околностима наступања смрти, а обдукцију није захтевала ни његова мајка. Више јавно тужилаштво у Београду изражава најдубље жаљење због трагедије која је задесила породицу двадесетдвоогодишњег младића уз искрено саучешће. Лица која су ширила лажне вести о смрти овог младића биће идентификована у правцу процесуирања због кривичног дела Изазивање панике и нереда. Апелујемо на грађане да се уздрже од ширења непроверених и нетачних информација. Puko link u medjuvremenu...
Issey Posted July 3 Posted July 3 3 hours ago, JPM said: Moramo da čekamo izbore, onda da izađemo svi na izbore i da pobedimo Čaušeskua, i onda da budemo spremni na nasilje ako pokrade, a hoće. To je jedino rešenje. Nasilna smena vlasti u ovom momentu nije moguća, a ne bi bila ni odobrena od spoljnjeg faktora. Tako da ja ne vidim ni jednu drugu pobedu sad već samo da se izborimo za izbore. Ovo ja pišem već godinama. Izbori, pa kad pokrade, da vidimo koliko nam je stalo da branimo demokratiju... tad, uz dokaze o krađi, na ulice... a pre toga i kuso i repato na jednu listu, pa posle na ulicu... od maturanta do penzionera, od levičara do desničara koji su protiv mafije... pa šta nam bude... godine i godine smo gubili na neke kolone, programe, spavače, dok je mafija otimala državu i institucije, gradila strukturu (i mobilisala sve krimose) da kad dođe dan da budu pod pritiskom, kao ovih 7 meseci, to rešavaju relativno lako... Dao bi on izbore odmah, ali čeka da se ovih 10-15% koji su bili njegovi, a koje su studenti mobilisali, vrate tamo gde im je srce... zato ove blokade i nasilje više odgovaraju njemu, jer može da predstavi pokušaje "nasilnog rušenja ustavnog poretka"... Da se cela država ovako mobilisala posle poplava, helikoptera, Hercegovačke, nameit... dok još nisu bili ovako organizovani, druga bi se pesma pevala... 3
Mina D. Harker Posted July 3 Posted July 3 33 minutes ago, NMX said: A Sloba Georgijev da pusi kurcinu i zbog tvita a i inace Them's fighting words
DameTime Posted July 3 Posted July 3 29 minutes ago, DameTime said: U 16h studenti ETF-a će se oglasiti saopštenjem. Ispravka, u 16h je počeo Plenum, nakon toga izlaze sa saopštenjem. Rifrešujem kao luda.... 1 1
SteveFrancis#3 Posted July 3 Posted July 3 Ovo pomilovanje je ljudima samo novi poziv na mobilizaciju. Najveci pumpadzija je on sam. 9
Azazelkg Posted July 3 Posted July 3 https://radar.nova.rs/drustvo/sinisa-kovacevic-otvoreno-pismo-policija/ 3
JPM Posted July 3 Posted July 3 Pišu ljudi na redditu o nekom kolegi sa ETF koji je pretučen 28.06 i od tada u bolnici, da je preminuo juče oko 16h. Ja se stvarno nadam da nije tačno.
Malkolm Brogdon Posted July 3 Posted July 3 1 minute ago, Azazelkg said: https://radar.nova.rs/drustvo/sinisa-kovacevic-otvoreno-pismo-policija/ 2 1
mrd Posted July 3 Posted July 3 21 minutes ago, DameTime said: Rifrešujem kao luda.... I ja teran moju omladinu da refrešuju. Naterali me da se vratimo u bg i ne idemo sada na more. Svaka vam čast omladini. 1
Čočo Posted July 3 Posted July 3 (edited) 24 minutes ago, JPM said: Pišu ljudi na redditu o nekom kolegi sa ETF koji je pretučen 28.06 i od tada u bolnici, da je preminuo juče oko 16h. Ja se stvarno nadam da nije tačno. Student Filip Petronijević sa ETF. Juče je bio poslat hitan poziv da se da dobrovoljno krv za njega. Edited July 3 by Čočo
NMX Posted July 3 Posted July 3 Ako dobro razumem ceo ovaj sled nesrecnih dogadjaja i poluinformacija... Student ETFa F.P. se nalazio u bolnici od 28.06. ETFovci su pozivali da se da krv za njega. Momak je preminuo 02.07. VJT kaze od posledica pokusaja samoubistva. Nema potvrde da je bio pretucen od strane kerina. Sloba Georgijev tvituje o nekom drugom studentu i kaze, onako tabloidno usta mu se poserem, da vesti nisu dobre. Opcija jedan, neko se zaleteo i neproverene informacije turio kao tacne pa dao zicer bandi da hapsi za izazivanje panike (mada kao da im treba zicer) Opcija dva, zataskavanje neceg strasnijeg u toku
nemanjaol Posted July 3 Posted July 3 15 minutes ago, NMX said: Ako dobro razumem ceo ovaj sled nesrecnih dogadjaja i poluinformacija... Student ETFa F.P. se nalazio u bolnici od 28.06. ETFovci su pozivali da se da krv za njega. Momak je preminuo 02.07. VJT kaze od posledica pokusaja samoubistva. Nema potvrde da je bio pretucen od strane kerina. Sloba Georgijev tvituje o nekom drugom studentu i kaze, onako tabloidno usta mu se poserem, da vesti nisu dobre. Opcija jedan, neko se zaleteo i neproverene informacije turio kao tacne pa dao zicer bandi da hapsi za izazivanje panike (mada kao da im treba zicer) Opcija dva, zataskavanje neceg strasnijeg u toku Mislim da je opcija 1 u pitanju. Količina lažnih informacija i sa naše strane je u poslednjih 8 meseci otišla na max. Ja nekad nisam mogao da verujem kakve su sve ljudi stvari kačili na redditu kao proverene informacije, a ostali verovali. Koliko sam ja skontao, ovde su ljudi pomešali tri različita slučaja, prvo to da se tražila krv za ovog dečka koji je nažalost preminuo, pa onda vest o studentu koga su pred operaciju hteli da iz KBC Zemun prebace u zatvrorsku bolnicu i na kraju studente koji su sinoć pretučeni kod Pravnog i završili u VMA. Kada je stigla informacija da je F.P. preminuo ljudi su krenuli da spajaju sve i onda je došlo do ovoga. Meni su prvo javili da je student iz KBC Zemun preminuo. Ono što je zanimljivo je da nema Informera još da se javlja oko ovoga, videćemo da li će se javiti ili će jedino Vučić govoriti o svemu. Možda postoji i mala mogućnost da će ih ovo malo opametiti. Potrebno je jako malo da ovo sve eksplodira. Mislim da bi izbili masovni i ozbiljni neredi u Beogradu da se vest ispostavila kao tačna. A smrda Georgiev je obrisao tvit. Kakva je to majmunčina, trebalo bi ga našamarati zbog ovoga. 4 2
Perkos2 Posted July 3 Posted July 3 (edited) Ja priznajem da mi ništa i dalje nije jasno, molim boga samo da niko nije stradao. Njima ništa ne verujem a naši treba da budu precizni sa objavama. Edited July 3 by Perkos2
berti Posted July 3 Posted July 3 Botovi pustaju lazne informacija da bi posle mrcina mogla da se oglasi i u vlastitoj sumanutoj glavi poentira.
DameTime Posted July 3 Posted July 3 Oglasio se prvi fikus Srbije - FDU, Filozofski i Fakultet primenjenih umetnosti nisu dobili upisne kvote, jer nisu započeli nadoknadu nastave.
Recommended Posts