Kooineeperk Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nisam ocekivao da ce doci do promene u Kosjericu ali nisam ocekivao ni da ce hulja bas ovoliko da se upregne. +/-70 glasova u odnosu na prvi termin... na biracko mesto od manje od 500 biraca gde je izlaznost vec bila velika... Znaci da se znacajno prelilo. Nije to 70 ljudi za opoziciju da nije izaslo a 70 novih izaslo za SNS, vec je bilo prelivanja. E to je porazavajuce. Da je on od tih 70ak najmanje pola konvertovao i jos toliko novih nasao na vec cedjenu suvu drenovinu. 1
Leo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago U Kosjericu i Zajecaru su postignute ogromne pobede. Ko to ne vidi taj je slep kod ociju. Hulja svakodnevno ubrzava svoj padi zbog toga je sve besniji i skloniji greskama. 3
Perkos2 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago (edited) Ovih 153 glasača koji su danas glasali protiv sns su istinski heroji, a za ješto više treba mnogo toga da se pomogne sa svih strana Edited 9 hours ago by Perkos2 12
Leo Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Podrska mu je sve tanja, kako iznutra tako i spolja. Uopste nije zanemarljiv tekst Putinovog filozofa Dugina koji navodi da je Vucicu dosao kraj.
Clash Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Po twiteru ide prica da je glas bio soma jura. Velika je to para za Kosjeric. E sad to je tviter, tu se svasta lupeta
ras kass Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 500 eura da ne glasas i 1000 da glasas za sektu. Jos su zvali firme da govore zaposlenima da ne idu na glasanje.
SteveFrancis#3 Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 2 minutes ago, Leo said: Podrska mu je sve tanja, kako iznutra tako i spolja. Uopste nije zanemarljiv tekst Putinovog filozofa Dugina koji navodi da je Vucicu dosao kraj. Uradak nekog dvorskog filosofa iz poznate nam istocnjacke despotije tesko da moze imati ikakav uticaj. Oni ga sigurno rusiti nece jer nicim ne odudara od tog modela prosecnog modernog despota. Kljucni igrac je ovde i dalje tzv. Zapad i jedino relevantno jeste da mu se bas tamo definitivno odsvira kraj. 8
Čvarkov Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Nema potrebe uopšte analizirati izbore na ovom bm. Doveli su batinaše u različitim oblicima, čak su bili i bajkeri 2.0 i veterani 2.0. Mesto puno policije za bm od 500 birača. Nije bilo podrške sa strane, naplašili narod. Mogli su da glasaju sami umesto svih birača i uguraju listiće u kutije. Jebem im mater. 8
Klotzen Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Pre će biti da su ucenili/potplatili predstavnika opozicije i rutinski namestili ovakav rezultat da ponize drugu stranu.
Don Dusko Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago 4 minutes ago, Klotzen said: Pre će biti da su ucenili/potplatili predstavnika opozicije i rutinski namestili ovakav rezultat da ponize drugu stranu. Samo sto time dolivaju ulje na vatru. Mogu se razni informeri sad ovo nazivati cudom i kakvim sranjima al u dugom roku valjda ce da ih kosta....
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Je l' moguće ovo? 🤣🤣 Imamo i mi lažne policajce. https://www.facebook.com/share/v/19cpstTQhR/ 1
Stiletto Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Ja smem da se kladim da neko iza kordona drekne "IDE MURIJA!" da bi pola "pandura" krenulo da hvata maglu. Stare navike teško umiru 2 10
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago (edited) Edit: Nije moj brat daleko bilo, preuzeto sa neta. Edited 8 hours ago by Čvarkov 1
Volter Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Quote "Nećemo dozvoliti da se zaustavlja bilo šta od vitalnih objekata. Da ćete da blokirate Kostolac, aerodrom, Gazelu, nećete nikada više. Svi ćete biti pohapšeni, svi, dosta je bilo te vrste maltretiranja", rekao je Vučić. Usrali smo se. Inače, izjavio je da je spreman da pređe preko svojih reči i pomiluje neke studente, jer kako je rekao - ipak su to naša deca. 2
Čvarkov Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 51 minutes ago, Čvarkov said: Nema potrebe uopšte analizirati izbore na ovom bm. Doveli su batinaše u različitim oblicima, čak su bili i bajkeri 2.0 i veterani 2.0. Mesto puno policije za bm od 500 birača. Nije bilo podrške sa strane, naplašili narod. Mogli su da glasaju sami umesto svih birača i uguraju listiće u kutije. Jebem im mater. Šatro hoće da pokaže snagu, ali samo pokazuje koliko se usro.
diego Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago 2 hours ago, Barkley#34 said: Sa sajta Danasa Kako li su kupili ove glasove, zanima me.
Klotzen Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jel ovo Đoković pumpao danas ili ima neko drugo objašnjenje ? 3 3
Knipex Posted 8 hours ago Posted 8 hours ago Jel dobio neko kaznu za blokiranje raskrsnice? Šta pišu uopšte, po kom osnovu? Klinca i njegovu devojku su legitimisali i upisali u neki notes, ja sam otišao ranije.
Molina23 Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 16 minutes ago, Klotzen said: Jel ovo Đoković pumpao danas ili ima neko drugo objašnjenje ? A no što je. Predsednik 2027 u epizodi : Da mu jebemo mir & stabilnost 3
mrd Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago (edited) 52 minutes ago, Volter said: Usrali smo se. Inače, izjavio je da je spreman da pređe preko svojih reči i pomiluje neke studente, jer kako je rekao - ipak su to naša deca. Nije se još vratio u zemlju. Za svaki slučaj. Isporučiće njega Španija! Smrad kukavički. 43 minutes ago, Knipex said: Jel dobio neko kaznu za blokiranje raskrsnice? Šta pišu uopšte, po kom osnovu? Klinca i njegovu devojku su legitimisali i upisali u neki notes, ja sam otišao ranije. Nema te kazne za blokiranje raskrsnice. 😂😂😂 Mada, mogu oni sve. Edited 7 hours ago by mrd Vratio se ipak iz Španije. Pogrešio sam, ipak je smrad.
Milutinov Tata Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago 1 hour ago, Knipex said: Jel dobio neko kaznu za blokiranje raskrsnice? Šta pišu uopšte, po kom osnovu? Klinca i njegovu devojku su legitimisali i upisali u neki notes, ja sam otišao ranije. 1
DJORDJE Posted 6 hours ago Posted 6 hours ago 4 hours ago, Perkos2 said: E baš smo dobili exluzivu za ove likove koje možete videti svako veče po bg diskotekama i klubovima.Oni nisu u ilegali pa se kao naprasno pojavili u ćacilendu.Poodavno vode firme za obezbeđenje po BG i NS. Posteni momci, uglavnom sportisti, a razvlace ih po portalima jer su Srbi.
СтелаРоса Posted 21 minutes ago Posted 21 minutes ago Moram priznati da sam se sinoc pomalo razocaran vracao sa blokade. Ne vidim kako se ova gradjanska neposlusnost razlikuje od prethodnih blokada. Posebna je tema da nisu blokirane drzavne institucije niti snsovci, nego ljudi koji se vracaju iz druge smene ili koji su u prolazu. Ono sto mi se nije svidelo - na jednoj raskrsnici se pika fudbal, na drugoj baca frizbi, na trecoj pusta muzika i djuska. Kao da se pomalo zaboravilo zasto smo na ulici. Jedino ispred sns prostorija se moglo videti nesto sto lici na demonstracije, ali i tamo desetak zandara stiti prostorije, pojedini podboceni na stiteve kao da su u kafani, i neobavezno caskaju sa nekim curicama ili momcima sa pivom u ruci. Povremeno se moze cuti zvizdanje u pistaljku koje traje par sekundi i to je to. Iskreno, osecao sam se kao da sam prosetao kejom gde se studenti i srednjoskolci na raspustu zabavljaju u kasne sate. Ne vidim bes i revolt. Mislim da ovakav nacin blokada ima mnogo vise smisla ukoliko bi se raskrsnice blokirale ujutru. Na taj nacin bi se oni koji idu na posao pridruzili blokadi, a sigurno bi bilo i izrevoltiranih sto na neki nacin i jeste cilj ovoga. Da se stvaraju tenzije i nervoza na svakom koraku, da poslodavci pizde sto im radnici kasne na posao ili uopste ne dodju i da svima bude u cilju da se ovo sto pre zavrsi - izborima... Idealno bi bilo da se i svaki dan blokira neka drzavna institucija.
berti Posted 19 minutes ago Posted 19 minutes ago Kakav viner poen Novaka, mrcinu je snašla noćas serija nervnih slomova. Sad ce mašinerija krenuti sa blaćenjem. Afere, doping, porezi, petljanje u porodične stvari... A mi? Hocemo li i mi da kazemo da nam ne treba njegova podrška jer stalno pominje Kosovo, nato bombe...
Recommended Posts