Jump to content

Recommended Posts

Posted
1 hour ago, Henry Chinaski said:

Presek stanja je da su sve parlamentarne opozicione, prave i falsh, prihvatile poziv studenata sem PSG, ZLF i male druzine Ludog Nestora? Ili sam propustio nekog?

• Like 1
Posted
8 minutes ago, Geronimo said:

Presek stanja je da su sve parlamentarne opozicione, prave i falsh, prihvatile poziv studenata sem PSG, ZLF i male druzine Ludog Nestora? Ili sam propustio nekog?

Vidim sad da se i ZLF oglasio: 

"Dok traje policijska represija i dok na ulicama gradova u Srbiji red zavode maskirane režimske falange, bez obzira na važnost tema koje će se naći na dnevnom redu naredne sednice Narodne skupštine, ne možemo na njoj učestvovati. U takvoj atmosferi nasilja, neophodno je koordinisati sve zajedničke napore studenata i političkih i društvenih aktera za smenu režima, kako u institucijama, tako i na ulicama...

...Svi narodni poslanici i poslanice Zeleno-levog fronta, kao i odbornici i odbornice u lokalnim skupštinama, članstvo i simpatizeri svakako su mesecima na protestima i blokadama, a naš pravni tim pomaže i brani građane nad kojima režim vrši represiju.

Zahtevamo oslobađanje svih uhapšenih, povlačenje policije sa ulica i zaustavljanje represije i progona nad građanima!"

• Like 4
Posted

Ali ovaj nesrecnik novi nacelnik policije u NS isterao sva vozila sto ima na ulice lbolkirao saobracaj😄

A mi stojimo na trotoaru i ponekad samo prelazimo preko pesackih prelaza.

• Ha-ha 4
  • Pumpaj! 1
Posted

Radio sam boks za lokalnim i sa lokalnim polukrimosima (dilanja po švicama i zajebancije po malti), sa likovima koji su bili poznati kao nekaki zajebani momci, neki koji su obezbedjenje...

Najveci debil i neoprezni retard je bio pandur. To je sve sto cu da kazem.

i bio jos jedan klinac, za kojeg bi.smeo da se zakunem da je pominjao upisivanje pok akademije. 

Jedini slucaj da poznajem (daleki poznanik) pandura koji nije kompleksas i smrdlja je jedan momak iz nekog sela, teška poz priča pa kao bolje to da radi nego da dila. Mada i za njega ne mogu da garantujem.

Likovi iz kraja, ekipa pandura sa kojima sam igrao fudbal... Smrdljivci najveci. Ništa me ovo ne čudi.

Mora da se iskoristi ova situacija da se osramote i oni. I da znaju da mora 20 god da se trude da vrate ugled tih zanimanja i jedinica. Oni koji tek treba da dodju, neduzni? Nek se zahvale obim prrthodnima sto mora da gule da povrate postovanje.

• Like 4
Posted

Dve tri o kerovima..prvo, koliko žandarmi zarađuju, zna li se? Ali da neko ponudi odgovor ako zaista zna. Čini mi se da je neko i pisao pre neki dan, možda rass kass?
Drugo, odakle mu ovoliko žandarma da pokrije sve lokacije..kornjače su i u fakin Somboru. Ja sumnjam da uvozi muriju iz jednog entiteta u komšiluku.

Posted
6 minutes ago, Drug Crni said:

Dve tri o kerovima..prvo, koliko žandarmi zarađuju, zna li se? Ali da neko ponudi odgovor ako zaista zna. Čini mi se da je neko i pisao pre neki dan, možda rass kass?
Drugo, odakle mu ovoliko žandarma da pokrije sve lokacije..kornjače su i u fakin Somboru. Ja sumnjam da uvozi muriju iz jednog entiteta u komšiluku.

Možda će ti neko reći platu, ali niko neće reći zaradu-pogotovo na ovakvim događanjima, koji sad traju sam znaš koliko, a uvek su tu neke utakmice visokog rizika i slično.

Iz moje opštine su išli panduri u Beograd, a plata, pardon, zarada lekara opšte prakse u domu zdravlja je oko 130.000 sa jednom punom radnom nedeljom.

Ovi imaju više.

• Like 2
Posted

Dobili su razni krimosi i kvazinavijači uniforme, to je sigurno ali ima i nekoliko hiljada žandara, brigade, ovog-onog a to se može rasporediti. Stotinjak njih po mestu u masi deluje puno zato se čudimo otkud ih svuda. Međutim, izvukao ih je sve, još od subote, nemaju rotacije, odmor, svi su stalno angažovani. 

• Like 1
Posted (edited)

Podigli su i rezervni sastav i ove iz akademije, verovatno među ovima nose maske ima i ubačenih kikboksera i krimosa. Poznati su obi iz Pančeva na primer iz nekog borilačkog kluba. U nekim opštinama imaju "odbore za bezbednost" odakle isto regrutuju

Edited by Perkos2
Posted
11 minutes ago, Perkos2 said:

Podigli su i rezervni sastav i ove iz akademije, verovatno među ovima nose maske ima i ubačenih kikboksera i krimosa. Poznati su obi iz Pančeva na primer iz nekog borilačkog kluba. U nekim opštinama imaju "odbore za bezbednost" odakle isto regrutuju

Iz Panceva su iz tzv 'Srpske Sparte', a koliko cujem ima i clanova navijackih grupa.

• Like 1
  • Tuzno 1
Posted

Ovo je sve sto ima, salje i iz drugih mesta. Kod nas se blokira kod parka sad. Mislim da ovde nemaju dovoljno i pustaju nas, pa ce verovatno ujutru da razbijaju ponovo kad bude ostalo 50-100 ljudi.

Posted
47 minutes ago, Drug Crni said:

Posle Kosjerica i onih tetoviranih u uniformama je sve bilo jasno ko je iza njih. Evo i od danas.

Screenshot-2025-06-30-22-40-06-375-com-t

• Like 7
  • Thanks 1
Posted

Jbg, svakom može da se omakne greška, pa i meni. Postavio sam pogrešno pitanje očito, pa da ispravim. Dakle, onda je pitanje: koliko je gram kod žandarmerije?

Posted (edited)
39 minutes ago, Perkos2 said:

Podigli su i rezervni sastav i ove iz akademije, verovatno među ovima nose maske ima i ubačenih kikboksera i krimosa.

Danas njih tridesetorica staju sa obe strane ulice da ne bismo blokirali. Drugarici i meni prilazi neki stariji, malo ćaknut čovek koji tvrdi kako je vidovit i da je Lavrov zvao nenadležnog iz Rusije da mu traži da "popusti" studentima, te da će pasti uskoro... Ona ga sluša uz povremenu reakciju, ja za to vreme motrim ove policajce s naše strane, držim ih u perifernom polju. Kako sam preletela pogledom, svi osim jednog, koji i deluje najmlađi, imaju na grudima pored prezimena i identifikacioni broj. Kontam da je povučen s Akademije. On sve vreme gleda u nas dve, još smo i mi bile najmlađe među tim ljudima na raskrsnici. Pogledi nam se sretnu i ja mu zadržim pogled, nemam šta da se trzam jer ništa i ne krijem. Posle 2-3 minuta on prilazi, sklanja ovog čoveka i obraća se mojoj drugarici sa daj ličnu kartu. Ona mrtva-ladna kaže neću i okrene se, on ostade zabezeknut, kaže pa kako ne 😅Na kraju je njegov stariji kolega bio u fazonu da je sve u redu i da nas pusti, nema potrebe za tim. 

Edited by DameTime
  • Like 1
Posted

Pošto su već svi tu treba im donositi hranu za kerove. Taman mogu da se skupe i jadne lutalice i počaste malo sa zlim i nepismenim kolegama. Pamtiti i nikad ne zaboraviti. A onda spiskovi i na deponije i kamenolome, da se čiste sva naprednjačka govna koja su izasVali. 

• Like 3