Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ovo mi deluje kao generalna proba za produženi vikend. Sjajna akcija, taman i malo da se ispipa puls "organa reda". Ovaj ulet žandara nije neočekivan, ali neće im biti svejedno kada bude 100x ovoliko ljudi.

Šteta što je Košutnjak teško blokirati.

25 minutes ago, 40Wins said:

Sta sam hteo da dodam, da, zanimljivo je da je poceo ovaj ''boljsevicki'' narativ, kada vecina SNS target grupe i nije culo za boljsevike, a i oni koji su culi i ne bi mogli da kazu vise od rec-dve o njima.

Ovo nije narativ, oni ne znaju šta će i lupetaju neke floskule koje vade iz malog mozga, ovaj put su eto izvadili komunjare bezbožnike, sledeći put to može biti i mongolska horda.

• Like 10
Posted

Nepomenik zna da će ovi da zauzimaju skupštinu je isto kao što je znao da će da lupaju gradsku kuću u NS pre 3 meseca. Dakle planira da on to organizuje i da onda zbog tog incidenta rasturi protest. Trebaju mu neredi na ulicama jer za one u skupštini niko ne mari. Studenti treba da postave kordon obezbeđenja ispred skupštine kako bi bilo što očiglednije ako neko pokuša namerno to da uradi uprkos njima.

Sad gledam ovo  slikanje one dve bitange  u bolnici i mislim se zamislite da imamo jednu TV sa nac. frek. ? Takve laži bi bile nemoguće da prođu nego bi se još obijale o glavu nepomeniku. Ništa čekamo subotu što se tiče RTS. Onaj sindikat je dao rok do subote da se RTS izvini svojim radnicima pa da vidimo da li će možda u subotu nešto da organizuju. Ako to ne urade ni u subotu sa protestima u BG onda ih sve treba najuriti sa RTS kada padne diktatura i praviti novi RTS, ako nam uopšte i treba.

• Like 10
Posted
44 minutes ago, 40Wins said:

Verovatno je RTS pod ogromnim pritiskom od strane Kurcica, ako su prosvetari ispusili za platu da vidimo od cega su oni. 

Sta sam hteo da dodam, da, zanimljivo je da je poceo ovaj ''boljsevicki'' narativ, kada vecina SNS target grupe i nije culo za boljsevike, a i oni koji su culi i ne bi mogli da kazu vise od rec-dve o njima.

Ono sto je zanimljivo da jedan od najvecih boljsevika zapravo sedi u Vladi Srbije - Aleksandar Vulin. 

Nisu boljševici zaslužili takvu uvredu. Klempavi julovac je samo običan klošar, dezerter i narkoman. 

• Like 10
  • Thanks 3
Posted

Jako, ali jako je bitno kako će se ovi orkovski govnari kaznjavati kad se sve završi.

Glavnog naterati da plače dok mu ne presuše suze. Ds na kolenima mole za milost, koju nece dobiti, a da usput pred kamerama priznaju svaku sitnicu.

I da svaki Srbin to vidi

• Like 6
Posted
7 hours ago, Helena said:

Da, povukli se

20250311-013453.jpg

Ovo je policajac, biće ok

To oko je moralo da bude dobro pregledano od strane specijaliste, doijagnostikovano, terapijski zbrinuto a pacijent podvrgnut preventivnom mirovanju, to je udarac u glavu. Tako bi reagovali normalni ljudi. Ova dvojica se u to ne racunaju. Prava slika siledzijskog, lazovskog  i nitkovskog dvojaca. 

• Like 5
Posted
11 minutes ago, Klotzen said:

Nepomenik zna da će ovi da zauzimaju skupštinu je isto kao što je znao da će da lupaju gradsku kuću u NS pre 3 meseca. Dakle planira da on to organizuje i da onda zbog tog incidenta rasturi protest. Trebaju mu neredi na ulicama jer za one u skupštini niko ne mari. Studenti treba da postave kordon obezbeđenja ispred skupštine kako bi bilo što očiglednije ako neko pokuša namerno to da uradi uprkos njima.

Sad gledam ovo  slikanje one dve bitange  u bolnici i mislim se zamislite da imamo jednu TV sa nac. frek. ? Takve laži bi bile nemoguće da prođu nego bi se još obijale o glavu nepomeniku. Ništa čekamo subotu što se tiče RTS. Onaj sindikat je dao rok do subote da se RTS izvini svojim radnicima pa da vidimo da li će možda u subotu nešto da organizuju. Ako to ne urade ni u subotu sa protestima u BG onda ih sve treba najuriti sa RTS kada padne diktatura i praviti novi RTS, ako nam uopšte i treba.

Ako krenu da izazivaju incidente dok je nekoliko stotina hiljada ljudi na ulici to ce im biti poslednje sto su uradili.

Vucic samo preti i trudi se da izazove paniku

Videlo se i tokom ovoga sto se desavalo tokom noci da se oni uzasno boje da ce da izazovu jacu reakciju

Posted
37 minutes ago, BattleBender said:

Jako, ali jako je bitno kako će se ovi orkovski govnari kaznjavati kad se sve završi.

Glavnog naterati da plače dok mu ne presuše suze. Ds na kolenima mole za milost, koju nece dobiti, a da usput pred kamerama priznaju svaku sitnicu.

I da svaki Srbin to vidi

Ovo DS na kolemima mole za milost, mislis na Djilassolak ili na sadasnje rukovodstvo Demokrata?

😜

Posted

Ono što će najviše da razpizdi Firera iz našeg sokaka je težak fail DB-a da uopšte i nagovesti ovo od sinoć. Bukvalno ni mrvicu informacije nisu imali.

Ako obični studenti ovako naprave DB-ovce volovima, šta bi im tek uradila neka ozbiljna kontraobaveštajna služba? Da sam na njegovom mestu, ozbiljno bi mi bila frka. A verujem da je i njemu.

• Like 5
Posted

Nemaju ništa ljudsko u sebi, samo oblik, zato ih ne treba ni tretirati kao ljude. Kao što rekoh, zatvor je za glavne među njima epilog iz vlažnih snova.

Vrlo je važno da i ostala mesta u Srbiji pumpaju na najjače u subotu dok je Beograd u fokusu. 

• Like 7
Posted
1 hour ago, Geronimo said:

Jeste in general, ali meni ovo vise lici na pogled nezrelog deteta kome neko hoce da uzme igracku, na isfrustriranog wanna be huligana koji hoce da izgleda zajebano, a ustvari izgleda ko da ima opstipaciju... Uvek je bio bedan do prosecan glumac.

(mada mora se priznati da oratorsko-seratorska skola smradikala je i dalje kod nazalost neprevazidjena, kakve Bebe, kakve pi*de materine. Skola za zamagljivanje uma)

Sjajna akcija studenata. Dobra ideja, odlicna realizacija i jos bolje drzanje daleko od ociju.

A jajarski trik vlasti s pandurom mene cini mirnijim i potvrdjuje samo to - da su oni samo vreca jajarskih trikova i pizda. Nek ostane ovo svima na pravoj strani u glavi. Vucic laze i vara, samo to zna; Informer, Alo, Kurir ne gledati, toaletoidi; ako neko sa nase strane nesto ponekad zajebe - ne osudjivati, sirina radi glavnog cilja. I pumpaj! 

Hladna noc, a opet nekako vrela.

Nisu oni ovo namerno napravili. Nema tog kapaciteta da izreziraju. Samo eventualno da iskoriste već neki događaj. Nemaju pojma da im je ovo kolega, ispod šlema ni ne vidi koga bije, da li je kolega dete žena baba deda. 

Zato ako dodje do frke, obični prašinari treba da se sklone a ovi sa oklopima, pa kad ih bude 1000 na 300k ljudi na ulicama, videćemo kako će da se završi. 

• Like 5
Posted
16 minutes ago, Stiletto said:

Ono što će najviše da razpizdi Firera iz našeg sokaka je težak fail DB-a da uopšte i nagovesti ovo od sinoć. Bukvalno ni mrvicu informacije nisu imali.

Ako obični studenti ovako naprave DB-ovce volovima, šta bi im tek uradila neka ozbiljna kontraobaveštajna služba? Da sam na njegovom mestu, ozbiljno bi mi bila frka. A verujem da je i njemu.

Tako mu i treba kad i službu koristi samo za svoje i interese njegove ekipice.

Ja mislim da se i tim ljudima u službi okreće želudac kad ih je sveo na to da love po društvenim mrežama ko je napisao Vučiću pederu.

• Like 1
Posted (edited)

Zatekli su se nespremni i onda je žandarmerija morala kroz masu da se probija do zgrade pa je došlo do bliskog kontakta koji je pametnom reakcijom redarske službe ipak brzo završen.

Da li služba ne zna ili možda namerno "spava" saznaćemo nadam se vrlo brzo, narvno uz želju da ne stradaju nevini,

ovaj što je dobio od žandarma po glavudži je ipak na svom radnom zadatku, zato ima i benificiran staž, a za moranje da se  slika sa psihopatom nema nadoknade, to će ga pratiti dok je živ.

Edited by Perkos2
Posted

Meni na onoj slici deluje kao da Vucicu smeta sto se slika i sto je morao da bude tu zbog ovog "incidenta"

Govnar.

3 minutes ago, Nicklord said:

Umire tviter od juče. Pokario ga Mask

neko je napisao oni koji imaju nalog mogu(recimo meni radi prijavljen sam tamo).