Radalek Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) Malone je mozda ubo nesto, opet igrom slucaja. Nnaji, koji je bio izgubljen slucaj, je silom prilika zbog povreda i manje minutaze za Gordona koji se vraca iz povrede, igrao na cetvorci poslednjih par utakmica i izgledao je poprilicno korisno. Koliko sam ispratio nije igrao nijedan minut a da ga nije delio na terenu sa Jokicem, Gordonom ili Jordanom. Odbrana na Zionu i Franzu u poslednje 2 utakmice mu je bila vrhunska, manje je beskoristan u napadu jer ne igra toliko pod kosem tako da to sto ispusti svaki drugi pas u reketu nema toliko efekta a ume lepo da ubode trojku iz coska. Jednostavno Malone ne treba u zivotu vise da ga stavi na peticu i mozda ce Denver dobiti jos jednog igraca u rotaciji. S tim u vidu, potpis Sarica ima jos manje smisla. Danas su razbili Orlando i cela klupa je igrala malo vise minuta, Saric nije ni sekundu. Edited February 7 by Radalek 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Barkley#34 Posted February 7 Share Posted February 7 5 hours ago, Radalek said: Bice Dallas zanimljiva ekipa u playoffu ako budu skroz zdravi. AD ce im podici plafon dosta, balansirani su na obe strane. Nece ih niko lako dobiti u 7 utakmica. Ključno je da prvo prevaziđu šok, pa zatim da se mentalno i igrački pronađu kao novi tim. I da ostanu zdravi. Zbog istorijskog trejda i fokusa na Luki razumljivo je zanemarivanje ostalih učesnika ali se delom pojavilo i potcenjivanje, pre svega, AD. Ipak nisu dali Luku za džak krompira i kesicu čipsa, ima još dosta ozbiljne košarke u AD. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
doragan Posted February 7 Share Posted February 7 Zar je moguce da Denver nije mogao da utopi negde Saricev les,Washingron i Charlotte ih skupljaju kao lisce za herbarijum!😄 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 7 Share Posted February 7 Kari 37p ali 13-35 iz igre.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 7 Share Posted February 7 Voleo bih, iako nerealno ove sezone, seriju Dalas - Lejkers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miki28 Teoljub Posted February 7 Share Posted February 7 3 minutes ago, Problem sa licnim greskama said: Voleo bih, iako nerealno ove sezone, seriju Dalas - Lejkers. Da vidis tu odbranu Mark Williamsa? Ja ne bih volio da se sretnemo sa njima u PO. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 7 Share Posted February 7 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
realno *w Posted February 7 Share Posted February 7 Na ovom klipu naravno prvi utisak impresivni Džejms. Drugi utisak 3 poseda GSWa. Prvo 3 promašena zicera, onda Kari koji mora da vrati Lebronu trojku i primašuje i to. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Problem sa licnim greskama Posted February 7 Share Posted February 7 35 minutes ago, Miki28 Teoljub said: Da vidis tu odbranu Mark Williamsa? Ja ne bih volio da se sretnemo sa njima u PO. Pa ne. Uopste se ne obaziram na odbranu Marka Williamsa da budem iskren 😄 Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAMMER Posted February 7 Share Posted February 7 klac trica sa pola. pokajte se nevernici! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Is Me Posted February 7 Share Posted February 7 Jedan car je go statement: Steph Curry u ovom trenutku ne izgleda kao išta više nego solidni NBA starter. Ne sećam se neke utakmice ove sezone gde je baš izdominirao. 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marko Posted February 7 Share Posted February 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Skyglider Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) On 2/5/2025 at 4:07 AM, Bugl Khan said: Ne, ali da je nazvao 10-ak timova i ponudio im Luku na isti način, dobio bi bolji paket. Od Bostona Tatuma i Pritcharda na prvu, od Kingsa Sabonisa i Foxa, Od Brooklyna Claxtona I Cama Johnsona i hrpu pickova, od Toronta Scottieja Barnesa, Poeltla, Gradeya...., od Clevelanda Garlanda i Allena, od Orlanda Banchera, Suggsa, Bitadzea, od Houstona Jalena Greena, Reeda Shepperda, Stevena Adamsa, Dillona Brooksa....Od Indiane Siakama i TJ. McConnela, Od Pistonsa Cadea, Durena, Harrisa... itd. Svako bi mu ponudio bolji paket od ovog što je dobio. Samo 3 igrača 100% ne bi dobio. Wembanyamu, Jokića, i Shaia. Za Giannisa bi Bucksi pregovarali, 5 godina je razlike. Mogao si na veliko tržište dovesti Giannisa. Ti si dobio AD-a. Pa izlaze reakcije vlasnika i GM-ova. Mogao je dobiti 3x to što je dobio. Zbog čega misliš da bi dobio bolji paket ? Boston nema šanse da bi dao Tatuma, zašto bi rušili pobedničku ekipu ? AD je bolji od Sabonisa a Fox je već otvoreno rekao da želi da bude trejdovan samo u San Antonio. Ove ostale koje si nabrojao, Bitatdze, Dick, Suggs , Brooks , Sheeperd... šta će to uopšte Dallasu ? Njima je bio potreban igrač kalibra Davisa i zato su ciljano išli kod Lakersa po njega. Razni škartovi i nedokazani igrači to im definitivno nije potrebno u ovom momentu. Ali pazi, bolji paket: Dončić u Houston za Brooksa i Reeda Shepperda Edited February 7 by Skyglider Link to comment Share on other sites More sharing options...
BattleBender Posted February 7 Share Posted February 7 40 minutes ago, Chaos Is Me said: Jedan car je go statement: Steph Curry u ovom trenutku ne izgleda kao išta više nego solidni NBA starter. Ne sećam se neke utakmice ove sezone gde je baš izdominirao. Pa vec mozda druga sezona da je tako. Neka bude da mi je utisak umrljan cinjenicom da je poceo da me nervira kao lik, a bio sam fan. Infantilan mi je mnogo. Ne volim kad se zreli sportisti ponasaju kao balavurdani, i pride se slihtaju balavurdiji... Van onog svog ludog prime-a, Curry nije toliko mnogo mnogo konstruktivan igrac. Ukoliko se ne zapali na max, i ukoliko nema savrsen timski setup oko sebe, on i nije mnogo koristan igrac. Ne svidja mi se ni njegovo kosarkasko sazrevanje. Toliko iskusan igrac, sa toliko iskustva na najvise nivou, maltene da nista nije unapredio decision making u ovim kasnijim godinama. I dalje mi je nepojmivo da kosarkas sa takvom tehnikom, driblingom i mekom rukom, ima toliko los passing skills. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ludi za Poli Posted February 7 Share Posted February 7 1 hour ago, Chaos Is Me said: Jedan car je go statement: Steph Curry u ovom trenutku ne izgleda kao išta više nego solidni NBA starter. Ne sećam se neke utakmice ove sezone gde je baš izdominirao. A Kralj je tata hehe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dracarys Posted February 7 Share Posted February 7 Je li moguće da je najbolji igrač u poslednjih 10 godina opet dobio po tintari od Brona. Karim nikad nije imao ovakvu partiju sa 40+ godina, igra se tata, pogađa sa loga. Brone šta im radiš. 2 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Dusko Posted February 7 Share Posted February 7 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 7 Share Posted February 7 (edited) 15 hours ago, Zli Gli said: Ma da, tu su negde po snazi u rangu Porzingisa i Vembija, to je to. Priznacu jedno, medju najboljim je igracima ikad u kategoriji "nema s kim da igra", ni u Nagetsima ni za Srbiju. One Bodiroge, Djordjevici i ostali Divci i Danilovici su samo imali vise srece, jace saigrace i slabiju konkurenciju a njemu se bas ne da ni pisljivo EP da uzme. Maler. Jebo trejd dedlajn, sto neko rece opet su Seltiksi i Oklahoma ostali daleko iznad svih po kvalitetu (a Nagetsi jednako nebitni). Ko je spomenuo Porzingisa? Wemby? Wemby ne b mogao igrati tada? Vjerojatno bi ga Shawn Bradley zaustavio. Embiid, Bam, Jokić, Sengun, Sabonis, Wemby, Zubac, Vučević, Nurkić, JJJ, KAT, Kessler...Svi mogu igrati tada. Ko od ovih iz 90ih može igrati danas, i možeš li navesti jednog centra iz 90ih osim ovih 6 koje sam nabrojao? I kakve veze ima EuroBasket sa NBA ligom? Kakve Bodiroge, Đorđevići i sl. Kakve to veze ima s ičim? Koji aktivni srpski košarkaš ima zlato? Svi ne valjaju znači? Edited February 7 by Bugl Khan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kronostime Posted February 7 Share Posted February 7 31 minutes ago, Don Dusko said: There`s no Magic... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 7 Share Posted February 7 2 hours ago, Chaos Is Me said: Jedan car je go statement: Steph Curry u ovom trenutku ne izgleda kao išta više nego solidni NBA starter. Ne sećam se neke utakmice ove sezone gde je baš izdominirao. Phila doma: 30/6/10. 8/8 za 3 (100%) OKC vani: 36/5/7. 7/13 za 3 (54%) Dallas doma: 37/6/9. 5/12 za 3 (42%) Boston vani: 27/7/9. 4/9 za 3 (44%) Minesotta doma: 30/4/8. 5/11 za 3 (46%) Minesotta vani: 31/3/10. 7/16 za 3 (44%) Minesotta vani: 31/1/8. 7/12 za 3 (58%) To su pobjede naravno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
propolis Posted February 7 Share Posted February 7 14 hours ago, mr clutch said: Imo Hunter>Wade Bolji defanzivac je Hunter. Ume bas da muci napadace Nisam gledao Huntera niti tvrdim da je Wade bolji, nego mi deluje da Cavsima treba bolja produkcija sa klupe i da bi Hunter mogao, kao u Hawksima, da bude 6th man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 7 Share Posted February 7 3 hours ago, Skyglider said: Zbog čega misliš da bi dobio bolji paket ? Boston nema šanse da bi dao Tatuma, zašto bi rušili pobedničku ekipu ? AD je bolji od Sabonisa a Fox je već otvoreno rekao da želi da bude trejdovan samo u San Antonio. Ove ostale koje si nabrojao, Bitatdze, Dick, Suggs , Brooks , Sheeperd... šta će to uopšte Dallasu ? Njima je bio potreban igrač kalibra Davisa i zato su ciljano išli kod Lakersa po njega. Razni škartovi i nedokazani igrači to im definitivno nije potrebno u ovom momentu. Ali pazi, bolji paket: Dončić u Houston za Brooksa i Reeda Shepperda Zašto? Zato jer su veće šanse da ćeš dobiti više za TOP 3 igrača lige ako se za njega natječe 10 momčadi, nego ako ga nudiš jednoj koja te skrati za pick 🤣 Zašto bi Boston dao Tatuma za Luku Dončića? Eto tako. Možda zato jer je bolji igrač, globalna superzvijezda, i govorimo o Bostonu. Jesi sve doslovno shvatio? A Sengun i Amen Thompson? Njih si zaboravio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr clutch Posted February 7 Share Posted February 7 Just now, propolis said: Nisam gledao Huntera niti tvrdim da je Wade bolji, nego mi deluje da Cavsima treba bolja produkcija sa klupe i da bi Hunter mogao, kao u Hawksima, da bude 6th man. Videcemo kako ce ga koristiti Snajder. Kao sto rekoh, po mom misljenju je kvalitetniji od Wadea i trebalo bi da ima vecu minutazu. Mozda ga American Psycho bude koristio kao 6th man. I u toj situaciji bi ocekivao da igra kljucne sekvence na tekmi i da bude u petorci kad se neizvesna tekma zavrsava aka Manu. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan81888 Posted February 7 Share Posted February 7 Ma je l se to još uvek traže košarkaški razlozi za Lukin trejd? 😄 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bugl Khan Posted February 7 Share Posted February 7 9 minutes ago, stefan81888 said: Ma je l se to još uvek traže košarkaški razlozi za Lukin trejd? 😄 Košarkaki razlozi su jasni. Dallas želi pobjeđivati sada i u budućnosti. Pa su doveli Anhonya Davisa od 32 godine, da se pridruži Kyrieu od 32 i Klayu od 34. Ta tri Robina će sada i budućnosti uzeti naslov. Ako je sada ova sezona, a budućnost do 2027. godine. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts