Dracarys Posted Friday at 10:16 AM Posted Friday at 10:16 AM Seća li se neko posprdavajućih postova o Gidiju prošle sezone? Ja se sećam, polupovređeni Karuzo sada ima 31 godinu, a pred Gidijem je karijera. 2
ljutikrilo Posted Friday at 10:18 AM Posted Friday at 10:18 AM 7 hours ago, Ječmendo said: Jbg. ja zaspah početkom posljednje četvrtine - toliko je bilo (ne)zanimljivo. Sad mi žao... otarasili se lavina i eto ti ga... sreća, sreća, radost nikad mi neće biti jasno to hajpovanje high volume skorera koji su rupetine u odbrani... meknir je tu kvalitetno zasrao, razmišljam o promeni avatara 2
Chaos Is Me Posted Friday at 10:33 AM Posted Friday at 10:33 AM 16 minutes ago, Dracarys said: Seća li se neko posprdavajućih postova o Gidiju prošle sezone? Ja se sećam, polupovređeni Karuzo sada ima 31 godinu, a pred Gidijem je karijera. Caruso će se ipak ove godine boriti za prsten, a Giddey za ulazak u PO kroz play in i to samo zato što je istok bedan.
realno *w Posted Friday at 10:51 AM Posted Friday at 10:51 AM (edited) Ok to, ali meni i dalje nije jasna želja OKCa da to uradi. Edited Friday at 10:58 AM by realno *w 2
bodo Posted Friday at 10:58 AM Posted Friday at 10:58 AM 4 minutes ago, realno *w said: Ok to, ali meni i dalje nije jasna želja OKCa da to uradi. Jedino ako ta odluka nije bila isprovocirana nekošarkaškim motivima. Inače niti meni nema baš nekog velikog smisla.
MrTripleDouble Posted Friday at 11:09 AM Posted Friday at 11:09 AM 8 hours ago, Ječmendo said: Jbg. ja zaspah početkom posljednje četvrtine - toliko je bilo (ne)zanimljivo. Sad mi žao... Jos jedan iconic moment Kinga, popio in your face game winner sa pola terena 8 1 1
Chaos Is Me Posted Friday at 11:20 AM Posted Friday at 11:20 AM 26 minutes ago, realno *w said: Ok to, ali meni i dalje nije jasna želja OKCa da to uradi. Trebao im je drugačiji tip igrača jednostavno, a Giddey se po kvalitetima suviše preklapa sa SGA i J-Dubom koji su obojica bolji igrači od njega (SGA i za 2 klase bolji) + treba tu da se napravi mesta i za Holmgrenovu produkciju. Bullsi su simpatični ali nalaze se na najgorem mestu za biti u NBA lige - u čistilištu, gde su nit dovoljno dobri da prođu makar prvu rundu PO kamoli nešto više, nit dovoljno loši da uzmu lutrijskog pika i krenu u rebuilding. Lepo je što su dobili Lakerse ali to je jedna od 82 utakmice, imaju debelo negativan skor, a Giddeyu je taman da bude nosilac u takvoj ekipi. Od sličnih igrača, radije bih imao Avdiju nego njega.
gggggggg Posted Friday at 11:56 AM Author Posted Friday at 11:56 AM radije bih imao i carusa nego njega. sad ce dobiti max i posle godinu dve ce se svi cesati i pitati se kako je chicago opet ovo dozvolio sebi. 1
Don Dusko Posted Friday at 02:10 PM Posted Friday at 02:10 PM Just now, Drug Crni said: Javi se @HAMMER A @delgado 1
realno *w Posted Friday at 02:38 PM Posted Friday at 02:38 PM 3 hours ago, Chaos Is Me said: Trebao im je drugačiji tip igrača jednostavno, a Giddey se po kvalitetima suviše preklapa sa SGA i J-Dubom koji su obojica bolji igrači od njega (SGA i za 2 klase bolji) + treba tu da se napravi mesta i za Holmgrenovu produkciju. Bullsi su simpatični ali nalaze se na najgorem mestu za biti u NBA lige - u čistilištu, gde su nit dovoljno dobri da prođu makar prvu rundu PO kamoli nešto više, nit dovoljno loši da uzmu lutrijskog pika i krenu u rebuilding. Lepo je što su dobili Lakerse ali to je jedna od 82 utakmice, imaju debelo negativan skor, a Giddeyu je taman da bude nosilac u takvoj ekipi Sve se slažem, ali opet, nije Gidi neki potrošač, recimo u u Čikagu, sa mnogo većom slobodom, uzima 0,6 šuteva iz igre više nego u OKC. Karuzo uzima 6 šuteva iz igre, mala razlika. Naravno, razlika je u vremenu provedenom u igri sa loptom. Mogće da je i SGA tražio da bude alfa mužjak. Kako god, mislim da su na gubitku. 3 hours ago, Chaos Is Me said: Od sličnih igrača, radije bih imao Avdiju nego njega. Avdija je legit, baš ubica. I biće još bolji.
Bugl Khan Posted Friday at 03:32 PM Posted Friday at 03:32 PM 4 hours ago, MrTripleDouble said: Jos jedan iconic moment Kinga, popio in your face game winner sa pola terena Zašto taj koji je trebao nije bio na Giddeyu?
Drug Crni Posted Friday at 04:06 PM Posted Friday at 04:06 PM 1 hour ago, Don Dusko said: A @delgado Delgiša je prokomentarisao meč. I Delgiša je korektan lik. I Hammer je, ali voli da podjebava 1
drperce Posted Friday at 04:52 PM Posted Friday at 04:52 PM Jedino ako je Morantu ukrao ulje za ciscenje utoke 14
Milko Miller Posted Friday at 05:24 PM Posted Friday at 05:24 PM Bas neobicno za Amere, oni retko kad daju otkaze u sred sezone. A da ne pricamo o otkazu za trenera jedne plejof ekipe dve nedelje pred pocetak plejofa. Ne znam jel vec imaju spremnog trenera, ali bilo bi interesatntno videti kako Isalo vodi NBA ekipu u plejofu.
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 05:36 PM Posted Friday at 05:36 PM 1 hour ago, Miki28 Teoljub said: Ovdje se nesto zestoko izdesavalo Neverovatno.
40Wins Posted Friday at 05:54 PM Posted Friday at 05:54 PM Ovo je 10x cudnije nego kad je krompirko dobio otkaz.
gggggggg Posted Friday at 06:20 PM Author Posted Friday at 06:20 PM cenim da ce uskoro izlaziti hitpieceovi na racun jenkinsa.
gggggggg Posted Friday at 06:28 PM Author Posted Friday at 06:28 PM 1 hour ago, Milko Miller said: Bas neobicno za Amere, oni retko kad daju otkaze u sred sezone. A da ne pricamo o otkazu za trenera jedne plejof ekipe dve nedelje pred pocetak plejofa. Ne znam jel vec imaju spremnog trenera, ali bilo bi interesatntno videti kako Isalo vodi NBA ekipu u plejofu. david blatt sa 30-11 1 1
Ječmendo Posted Saturday at 02:11 AM Posted Saturday at 02:11 AM (edited) Zaslužio Jokara još jedan uspješan heave, šutnuo ih je već 20 u sezoni - ubjedljivo najviše. Edited Saturday at 02:17 AM by Ječmendo 1 2 1
Darko Posted Saturday at 02:23 AM Posted Saturday at 02:23 AM On 3/28/2025 at 5:00 AM, Radalek said: Ima jos jednu godinu ugovora samo, UFA je posle toga. Ako ode, skinuli su se sa MPJ ugovora i imaju prostora da potpisu i Brauna i Watsona i jos da im ostane da popune klupu. Ako ostane na boljem ugovoru, jos bolje. On 3/28/2025 at 5:09 AM, gggggggg said: jasno je to meni, samo kazem da je bilo najava da ce durant direktno birati svoju ekipu gde zeli biti trejdovan sa planom da odmah potpise duzi ugovor. Ne znam zašto bi Sansi to uradili, nema Denver toliko pikova niti je MPJ All Star kalibar, a i on treba da produži ugovor. Ovo što sledi ne bi voleo da vidim iz očiglednih razloga, ali mogu da zamislim kako se KD vraća u OKC, makar i na sezonu/dve. Tu je počeo karijeru a OKC ima mnoštvo pikova koje Sansi mogu da iskoriste.
Урош19 Posted Saturday at 06:36 AM Posted Saturday at 06:36 AM 4 hours ago, Ječmendo said: Zaslužio Jokara još jedan uspješan heave, šutnuo ih je već 20 u sezoni - ubjedljivo najviše. Jedina trojka koju je ubacio. Voli, preferira, uživa.
Miki28 Teoljub Posted Saturday at 09:14 AM Posted Saturday at 09:14 AM 7 hours ago, Ječmendo said: Zaslužio Jokara još jedan uspješan heave, šutnuo ih je već 20 u sezoni - ubjedljivo najviše. Kakav lik, kako to sve lagano odradjuje. Bas frustrirajuce za protivnika
Recommended Posts