Jump to content

Recommended Posts

Posted
7 hours ago, Ječmendo said:

Jbg. ja zaspah početkom posljednje četvrtine - toliko je bilo (ne)zanimljivo. Sad mi žao... :furious:

otarasili se lavina i eto ti ga... sreća, sreća, radost

nikad mi neće biti jasno to hajpovanje high volume skorera koji su rupetine u odbrani... 

meknir je tu kvalitetno zasrao, razmišljam o promeni avatara

• Like 2
Posted
16 minutes ago, Dracarys said:

Seća li se neko posprdavajućih postova o Gidiju prošle sezone? Ja se sećam, polupovređeni Karuzo sada ima 31 godinu, a pred Gidijem je karijera.

Caruso će se ipak ove godine boriti za prsten, a Giddey za ulazak u PO kroz play in i to samo zato što je istok bedan.

Posted
4 minutes ago, realno *w said:

Ok to, ali meni i dalje nije jasna želja OKCa da to uradi. 

Jedino ako ta odluka nije bila isprovocirana nekošarkaškim motivima. Inače niti meni nema baš nekog velikog smisla. 

Posted
8 hours ago, Ječmendo said:

Jbg. ja zaspah početkom posljednje četvrtine - toliko je bilo (ne)zanimljivo. Sad mi žao... :furious:

Jos jedan iconic moment Kinga, popio in your face game winner sa pola terena :default_coffee:

• Ha-ha 8
  • Pumpaj! 1
  • Ruke su vam krvave! 1
Posted
26 minutes ago, realno *w said:

Ok to, ali meni i dalje nije jasna želja OKCa da to uradi. 

Trebao im je drugačiji tip igrača jednostavno, a Giddey se po kvalitetima suviše preklapa sa SGA i J-Dubom koji su obojica bolji igrači od njega (SGA i za 2 klase bolji) + treba tu da se napravi mesta i za Holmgrenovu produkciju. Bullsi su simpatični ali nalaze se na najgorem mestu za biti u NBA lige - u čistilištu, gde su nit dovoljno dobri da prođu makar prvu rundu PO kamoli nešto više, nit dovoljno loši da uzmu lutrijskog pika i krenu u rebuilding. Lepo je što su dobili Lakerse ali to je jedna od 82 utakmice, imaju debelo negativan skor, a Giddeyu je taman da bude nosilac u takvoj ekipi. Od sličnih igrača, radije bih imao Avdiju nego njega.

Posted
3 hours ago, Chaos Is Me said:

Trebao im je drugačiji tip igrača jednostavno, a Giddey se po kvalitetima suviše preklapa sa SGA i J-Dubom koji su obojica bolji igrači od njega (SGA i za 2 klase bolji) + treba tu da se napravi mesta i za Holmgrenovu produkciju. Bullsi su simpatični ali nalaze se na najgorem mestu za biti u NBA lige - u čistilištu, gde su nit dovoljno dobri da prođu makar prvu rundu PO kamoli nešto više, nit dovoljno loši da uzmu lutrijskog pika i krenu u rebuilding. Lepo je što su dobili Lakerse ali to je jedna od 82 utakmice, imaju debelo negativan skor, a Giddeyu je taman da bude nosilac u takvoj ekipi

Sve se slažem, ali opet, nije Gidi neki potrošač, recimo u u Čikagu, sa mnogo većom slobodom, uzima 0,6 šuteva iz igre više nego u OKC.

Karuzo uzima 6 šuteva iz igre, mala razlika.

Naravno, razlika je u vremenu provedenom u igri sa loptom. Mogće da je i SGA tražio da bude alfa mužjak. 

Kako god, mislim da su na gubitku. 

3 hours ago, Chaos Is Me said:

Od sličnih igrača, radije bih imao Avdiju nego njega.

Avdija je legit, baš ubica. I biće još bolji.

Posted

Bas neobicno za Amere, oni retko kad daju otkaze u sred sezone. A da ne pricamo o otkazu za trenera jedne plejof ekipe dve nedelje pred pocetak plejofa. Ne znam jel vec imaju spremnog trenera, ali bilo bi interesatntno videti kako Isalo vodi NBA ekipu u plejofu.

Posted
1 hour ago, Milko Miller said:

Bas neobicno za Amere, oni retko kad daju otkaze u sred sezone. A da ne pricamo o otkazu za trenera jedne plejof ekipe dve nedelje pred pocetak plejofa. Ne znam jel vec imaju spremnog trenera, ali bilo bi interesatntno videti kako Isalo vodi NBA ekipu u plejofu.

david blatt sa 30-11 :whistling:

• Like 1
  • Thanks 1
Posted
On 3/28/2025 at 5:00 AM, Radalek said:

Ima jos jednu godinu ugovora samo, UFA je posle toga. Ako ode, skinuli su se sa MPJ ugovora i imaju prostora da potpisu i Brauna i Watsona i jos da im ostane da popune klupu. Ako ostane na boljem ugovoru, jos bolje.

On 3/28/2025 at 5:09 AM, gggggggg said:

jasno je to meni, samo kazem da je bilo najava da ce durant direktno birati svoju ekipu gde zeli biti trejdovan sa planom da odmah potpise duzi ugovor.

Ne znam zašto bi Sansi to uradili, nema Denver toliko pikova niti je MPJ All Star kalibar, a i on treba da produži ugovor. Ovo što sledi ne bi voleo da vidim iz očiglednih razloga, ali mogu da zamislim kako se KD vraća u OKC, makar i na sezonu/dve. Tu je počeo karijeru a OKC ima mnoštvo pikova koje Sansi mogu da iskoriste.

Posted
4 hours ago, Ječmendo said:

Zaslužio Jokara još jedan uspješan heave, :shake: šutnuo ih je već 20 u sezoni - ubjedljivo najviše. 

Jedina trojka koju je ubacio.

Voli, preferira, uživa.

Posted
7 hours ago, Ječmendo said:

Zaslužio Jokara još jedan uspješan heave, :shake: šutnuo ih je već 20 u sezoni - ubjedljivo najviše. 

Kakav lik, kako to sve lagano odradjuje.

Bas frustrirajuce za protivnika