nik_nurse Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Šta kaze forumski puk predikcije za finale ko uzima. Fener,dobar basket pika ekipa Sarunasa
Red Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago (edited) Овај Олимпијакос стално изгине у РС и онда пукну кад је најважније. Очигледно је то неки Барцокасов баг. Свака част за Монако, ово је ипак, на неки начин, изненађење. Спанулис добро познаје своје. Edited 23 hours ago by Red
Čvarkov Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago On 5/6/2025 at 11:22 PM, Čvarkov said: Iako svi očekuju grčko finale, ubeđen sam da će biti finale Fener - Monako. Da ne bude da vam nisam rekao, uplatite na vreme, mogu se uzeti fine parice. zapratite me za još prognoza 15 3 3 2
DameTime Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Kako bih ja rekla za Bartzokasa i Bugarina - nećete jebati. @kojihit mi je svedok da sam pre X meseci rekla kako neće uzeti EL... Nema precenjenije ekipe, trenera i igrača u celoj Evroligi. Na kraju se desio neki "preporod" Monaca u toku sezone, Spanulis se fino snašao da posloži ekipu, a i James deluje prilično uravnoteženo. Role playeri su večeras presudili u njihovu korist. Oly može da sagradi kuću od cigli koje su izbacili večeras, pa zajedno sa grčkim blizancem kući autobusom. 2 1 1
Sokmeniki Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Ne mogu da vjerujem da ovo izgovaram, ali... Janis Sferopulos je doktor za ovog Barcokasa 2
Molina23 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Fener i Monako se pojavili kao Cedevita i Cibona u Areni 2014. Tiho i gospodski se popišali po dva projekta koji divljaju vše nego ikad. Skroz zasluženo, alal vera. Šarasu i Vasilisu F4 kao jutarnja kafica. 4
Grobarcina1992 Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Fener ce imati siguno 99% hale na svojoj strani u finalu.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Bugarin je dobar i koristan igrac. No raspao se. Ko se uzda u Evana je u startu propao. Barcokas prerasta u najprecenjenijeg trenera u EL. 1
jedibojan Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Blamantna partija Oly-ja u odnosu na ono sto su igrali cele sezone. Monako suvise kvalitetan da to ne kupi. Top finale. Saras na Bilija... Ko bi reko 4
nik_nurse Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 2 minutes ago, Sokmeniki said: Ne mogu da vjerujem da ovo izgovaram, ali... Janis Sferopulos je doktor za ovog Barcokasa Isti,jedini grčki treneri koji vrede su Itudis i sada nadolazi Spanulis .
Smrtokapa Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 1 minute ago, Sokmeniki said: Janis Sferopulos je doktor za ovog Barcokasa Nije ga tek tako dobio oba puta u regularci. Što se Bvlgara tiče, verujem da će zatrpati zelene i neće mi biti žao. Vasilis je ispao ozbiljna faca. 1
Problem sa licnim greskama Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Realno, izduvao ga je smrdljivi Ataman, nek osvoji ko hoće. 1
BattleBender Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Rezultat i nije tragican koliko je Oli bio katastrofalan u odbrani, tokom celog meca. A bezidejan u napadu. Ja kajnda gotivim Barcokasa, ali je upravo sebi stavio sebi na glavu krunu za kralja luzerstva i pogubljenosti na F4 turnirima.
Don Dusko Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 4 minutes ago, Ječmendo said: Koliko je lijepo kad Grci ispuše. Jos u godini kad su ulozili bas bas dosta. Poetic justice!
Drug Crni Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Za mene je ovo f4 anti-klimaks. Neću ni gledati finale. Kakav raspad Vaska Žabate Čeka se Žeks Pantić da ga razapne na yt 2 2
Torresinho Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago Fenomenalno!! Mada, vreme je da se promeni sistem final 4, koliko god interesantno bilo, mora bar u 2 dobijene
JPM Posted 23 hours ago Posted 23 hours ago 11 minutes ago, Sokmeniki said: Ne mogu da vjerujem da ovo izgovaram, ali... Nemoj dalje...
Recommended Posts