Sector Posted Friday at 07:51 PM Posted Friday at 07:51 PM Mike James partija karijere, ko bi rekao. 6
nik_nurse Posted Friday at 07:51 PM Posted Friday at 07:51 PM 1 minute ago, Grobarcina1992 said: Šta kaze forumski puk predikcije za finale ko uzima. Fener,dobar basket pika ekipa Sarunasa
Red Posted Friday at 07:51 PM Posted Friday at 07:51 PM (edited) Овај Олимпијакос стално изгине у РС и онда пукну кад је најважније. Очигледно је то неки Барцокасов баг. Свака част за Монако, ово је ипак, на неки начин, изненађење. Спанулис добро познаје своје. Edited Friday at 07:52 PM by Red
Čvarkov Posted Friday at 07:52 PM Posted Friday at 07:52 PM On 5/6/2025 at 11:22 PM, Čvarkov said: Iako svi očekuju grčko finale, ubeđen sam da će biti finale Fener - Monako. Da ne bude da vam nisam rekao, uplatite na vreme, mogu se uzeti fine parice. zapratite me za još prognoza 16 3 3 2
JPM Posted Friday at 07:53 PM Posted Friday at 07:53 PM Jebote, nakon Cibone prodje i Cedevita u finale. 1 10
DameTime Posted Friday at 07:53 PM Posted Friday at 07:53 PM Kako bih ja rekla za Bartzokasa i Bugarina - nećete jebati. @kojihit mi je svedok da sam pre X meseci rekla kako neće uzeti EL... Nema precenjenije ekipe, trenera i igrača u celoj Evroligi. Na kraju se desio neki "preporod" Monaca u toku sezone, Spanulis se fino snašao da posloži ekipu, a i James deluje prilično uravnoteženo. Role playeri su večeras presudili u njihovu korist. Oly može da sagradi kuću od cigli koje su izbacili večeras, pa zajedno sa grčkim blizancem kući autobusom. 2 1 1
Sokmeniki Posted Friday at 07:53 PM Posted Friday at 07:53 PM Ne mogu da vjerujem da ovo izgovaram, ali... Janis Sferopulos je doktor za ovog Barcokasa 2
Molina23 Posted Friday at 07:53 PM Posted Friday at 07:53 PM Fener i Monako se pojavili kao Cedevita i Cibona u Areni 2014. Tiho i gospodski se popišali po dva projekta koji divljaju vše nego ikad. Skroz zasluženo, alal vera. Šarasu i Vasilisu F4 kao jutarnja kafica. 4
nik_nurse Posted Friday at 07:54 PM Posted Friday at 07:54 PM Luzeri bili,luzeri ostali ma koliko ulagali. 1
Grobarcina1992 Posted Friday at 07:55 PM Posted Friday at 07:55 PM Fener ce imati siguno 99% hale na svojoj strani u finalu.
Don Dusko Posted Friday at 07:55 PM Posted Friday at 07:55 PM Bugarin je dobar i koristan igrac. No raspao se. Ko se uzda u Evana je u startu propao. Barcokas prerasta u najprecenjenijeg trenera u EL. 1
jedibojan Posted Friday at 07:55 PM Posted Friday at 07:55 PM Blamantna partija Oly-ja u odnosu na ono sto su igrali cele sezone. Monako suvise kvalitetan da to ne kupi. Top finale. Saras na Bilija... Ko bi reko 4
Sector Posted Friday at 07:56 PM Posted Friday at 07:56 PM Na kraju ćemo ipak imati grčki derbi. 👋🤌 1
nik_nurse Posted Friday at 07:57 PM Posted Friday at 07:57 PM 2 minutes ago, Sokmeniki said: Ne mogu da vjerujem da ovo izgovaram, ali... Janis Sferopulos je doktor za ovog Barcokasa Isti,jedini grčki treneri koji vrede su Itudis i sada nadolazi Spanulis .
Smrtokapa Posted Friday at 07:58 PM Posted Friday at 07:58 PM 1 minute ago, Sokmeniki said: Janis Sferopulos je doktor za ovog Barcokasa Nije ga tek tako dobio oba puta u regularci. Što se Bvlgara tiče, verujem da će zatrpati zelene i neće mi biti žao. Vasilis je ispao ozbiljna faca. 1
Problem sa licnim greskama Posted Friday at 08:00 PM Posted Friday at 08:00 PM Realno, izduvao ga je smrdljivi Ataman, nek osvoji ko hoće. 1
BattleBender Posted Friday at 08:01 PM Posted Friday at 08:01 PM Rezultat i nije tragican koliko je Oli bio katastrofalan u odbrani, tokom celog meca. A bezidejan u napadu. Ja kajnda gotivim Barcokasa, ali je upravo sebi stavio sebi na glavu krunu za kralja luzerstva i pogubljenosti na F4 turnirima.
Don Dusko Posted Friday at 08:01 PM Posted Friday at 08:01 PM 4 minutes ago, Ječmendo said: Koliko je lijepo kad Grci ispuše. Jos u godini kad su ulozili bas bas dosta. Poetic justice!
Drug Crni Posted Friday at 08:02 PM Posted Friday at 08:02 PM Za mene je ovo f4 anti-klimaks. Neću ni gledati finale. Kakav raspad Vaska Žabate Čeka se Žeks Pantić da ga razapne na yt 2 2
Torresinho Posted Friday at 08:03 PM Posted Friday at 08:03 PM Fenomenalno!! Mada, vreme je da se promeni sistem final 4, koliko god interesantno bilo, mora bar u 2 dobijene
JPM Posted Friday at 08:04 PM Posted Friday at 08:04 PM 11 minutes ago, Sokmeniki said: Ne mogu da vjerujem da ovo izgovaram, ali... Nemoj dalje...
Recommended Posts