quentin Posted Thursday at 09:33 AM Posted Thursday at 09:33 AM Zašto mislite da bar neki komentatori sa SK neće preći na Arenu? Plavšić je kod Luke i Kuzme onaj put u suštini ostavio prostor za tu mogućnost.
MrTwister Posted Thursday at 09:37 AM Posted Thursday at 09:37 AM (edited) 28 minutes ago, Knipex said: Mislim da tu nema nedoumica, prenosiće ih Radojević. Veći problem su naše utakmice jer sve se crta da nama upadnu Karović i Caković... Kad krene BENGOVANJE od naredne nedjelje, to treba da dolazi uz disclaimer kad se prebaci kanal dje prenose 😄 Inace ne znam jel bilo price, ali kao najozbiljniji "kandidati" za prelazak iz EL u ovu novu NBA Europe pricu se navode Real, Barsa, Asvel i Fener. Ako slusamo TheAthletic. Citava prica je zamisljena da kao ide da se finansira od privatnog kapitala i raznih fondova koji nisu ukljuceni vec u NBA, podjela fransiza po vecim trzistima koja uglavnom ukljucuju zapadno-evropska trzista i velike kosarkaske centre poput Amsterdama i Manchestera. Ukratko dobijes trajnu fransizu, brand new tim, dje ti pola drzi NBA, pola ti a sve to uz podrsku FIBA koja ce vjerujem da daje logisticku podrsku tu, pa zamisljam da ce to da izgleda nesto poput jos jedne G lige u Evropi samo sa evropskim sudijama da dodaju poseban flavor 😄 Sad da me neko pita kakvu infrastrukturu ta "kosarkaska trzista" koja su namjerili imaju, sto u vidu dvorana, sto u pogledu talenta i interesovanja za iste - iskreno ne bi znao reci nista konkretno. Edited Thursday at 09:43 AM by MrTwister 2
Nikom nista Posted Thursday at 09:42 AM Posted Thursday at 09:42 AM 7 minutes ago, quentin said: Zašto mislite da bar neki komentatori sa SK neće preći na Arenu? Plavšić je kod Luke i Kuzme onaj put u suštini ostavio prostor za tu mogućnost. Verovatno ce se i desiti, ali ne odmah... ovu sezonu smo zaglavili sa tim sto Arena ima... Ja samo ne znam da li ce SBB odmah poceti sa Arenom ili cemo morati da se snalazimo neko vreme...
Smrtokapa Posted Thursday at 09:42 AM Posted Thursday at 09:42 AM 2 hours ago, NMX said: Duško je svoje tamo završio, to je jasno. Nažalost i meni se čini, mada nije on kriv, nije nekromanser pa da od onih leševa pravi ekipu koja će da igra u ovom delu sezone. Voleo bih da mu daju Želimir carte blanche da pošalje sve ovo u starački dom na Dalekom istoku, a on da pravi tim od nule. Jedino je problem to što Željko ima reputaciju takvu da mnogi žele kod njega da dođu, a Duško ima reputaciju... pa... 7
MV91 Posted Thursday at 09:51 AM Posted Thursday at 09:51 AM Искрено говорећи ни Душку не иду на руку последње епизоде у каријери где после почетних бљескова није успео да се стабилизује и пусти корење ни у једном клубу. Мада је Виртус стварно лешина од екипе, подсећа на прошлогодишњу Звезду само са још већим потенцијалом да пробије дно. 2
kendrick duckworth Posted Thursday at 10:29 AM Posted Thursday at 10:29 AM Moraće ELTV od 1. Aprila, domaće utakmice Partizana u ABA su na rubu gledljivosti, zvuk iz hale je na 5%, čuješ samo komentatora. Videćemo na šta će ličiti od sledeće sezone glede najava, specijala i sl., svakako sam slan kao i svaki normalan čovek zbog ovog o-ruk tejkovera.
Nenadd Posted Thursday at 10:41 AM Posted Thursday at 10:41 AM 11 minutes ago, kendrick duckworth said: Moraće ELTV od 1. Aprila, domaće utakmice Partizana u ABA su na rubu gledljivosti, zvuk iz hale je na 5%, čuješ samo komentatora. Videćemo na šta će ličiti od sledeće sezone glede najava, specijala i sl., svakako sam slan kao i svaki normalan čovek zbog ovog o-ruk tejkovera. Valjda je prica da ce veciti ici na rts kad je EL u pitanju. Nije da je to garancija ikakve vece profesionalnosti al aj 1
Del Piero Posted Thursday at 10:50 AM Posted Thursday at 10:50 AM Ostaje li SK kao portal i ostaje li EON aplikacija? Igrom slucaja imam kod kuce i mts, ne mogu da opisem koliko je to njihovo govno sporije i losije od EON aplikacije.
Marvin Posted Thursday at 10:54 AM Posted Thursday at 10:54 AM SK portal se verovatno gasi. Za EON ja nisam cuo nista jos, ali koliko kapiram ta platforma tehnicki pripada United Media grupi pa ce verovatno SBB korisnici u nekom momentu morati da predju na nesto drugo? Ovo je samo moja pretpostavka, nemam pojma 1
DameTime Posted Thursday at 10:57 AM Posted Thursday at 10:57 AM 12 minutes ago, Nenadd said: Valjda je prica da ce veciti ici na rts kad je EL u pitanju. Oho ho ho, kakva trojka DavidOvca! Uručenje Nedovića za Bolomboja... Zvezda ima još jedan mali faul... Kao da nije dovoljno što slušamo Šarenca & Kuzmu jednom godišnje kad igra reprezentacija (ne znam ko drugi bi prenosio na RTS-u) 😂 7
Knipex Posted Thursday at 10:58 AM Posted Thursday at 10:58 AM Amaterizam na delu. Imamo samo informaciju da se od 01.04. gasi SK i da prenosi prelaze na Arenu i koliko sam ispratio to nije zvanična informacija. Niko ništa nije objavio i uputio korisnike šta se dešava i šta da očekuju. 1 minute ago, DameTime said: (ne znam ko drugi bi prenosio na RTS- Samo jako i do samo kraja... Petar Denda rides again! 1
СтелаРоса Posted Thursday at 11:00 AM Posted Thursday at 11:00 AM 1 minute ago, Knipex said: Amaterizam na delu. Imamo samo informaciju da se od 01.04. gasi SK i da prenosi prelaze na Arenu i koliko sam ispratio to nije zvanična informacija. Niko ništa nije objavio i uputio korisnike šta se dešava i šta da očekuju. Samo jako i do samo kraja... Petar Denda rides again! Sto se tice korisnika SBB-a, njihov support nalog na tviteru je juce pisao da ce od sledece nedelje sav sadrzaj biti na SBB (EL, Nba, Premijer Liga, Bundes, itd...). To valjda znaci da SBB dobija Arena Sport kanale.
Grobarcina1992 Posted Thursday at 11:10 AM Posted Thursday at 11:10 AM Ja sam baš sad ulazio na portal SK i ušao u programsku šemu gde piše samo do nedelje prenosi verovatno je istina da se od ponedeljka SK gasi.
Barkley#34 Posted Thursday at 11:11 AM Posted Thursday at 11:11 AM Sk portal ostaje, tako sam par puta pročitao. 28 minutes ago, Nenadd said: Valjda je prica da ce veciti ici na rts kad je EL u pitanju. Nije da je to garancija ikakve vece profesionalnosti al aj Da vidimo tonce i reglere RTS-a, kakvi su na delu. 2 1
kendrick duckworth Posted Thursday at 11:14 AM Posted Thursday at 11:14 AM 2 minutes ago, Barkley#34 said: Da vidimo tonce i reglere RTS-a, kakvi su na delu. Imaju istorijat lošeg tretmana ljudi iz vlasti, reglerovanja Vesića... možda je tako i fer, Arena regleriše i maltretmaniše nas, RTS komšije. 1
Grobarcina1992 Posted Thursday at 11:18 AM Posted Thursday at 11:18 AM (edited) Taman su se ljudi odmorili od Kuzme dok je bio na SK sad treba ponovo na RTS da smara o malim faulovima i Winston Yuba ligi. Edited Thursday at 11:19 AM by Grobarcina1992 6 1
Dropkick Murphys Posted Thursday at 12:01 PM Posted Thursday at 12:01 PM 1 hour ago, quentin said: Zašto mislite da bar neki komentatori sa SK neće preći na Arenu? Plavšić je kod Luke i Kuzme onaj put u suštini ostavio prostor za tu mogućnost. Kad je krenulo skandiranje sinoć, Plavšić bi sigurno ostavio da se to sve čuje, bez svog upadanja, da je situacija od pre par meseci. Ovako je samo nastavio da komentariše, kao da se ništa ne dešava. Meni deluje da se priprema za taj transfer. 1
Pero_Cameron Posted Thursday at 12:19 PM Posted Thursday at 12:19 PM Dobro je pa u petak igramo sa Realom pa da ne moramo slusati o listovima Fakunda Kampaca 1 2
Grobarcina1992 Posted Thursday at 12:21 PM Posted Thursday at 12:21 PM Koliko je taj Karovic blamantan lik prvo bengg pa onda listovi Kampaca i šlag na torti on ne navija Partizan/Zvezdu već za Unikahu 😂😂 1 2
berti Posted Thursday at 12:25 PM Posted Thursday at 12:25 PM 1 hour ago, Del Piero said: Ostaje li SK kao portal i ostaje li EON aplikacija? Igrom slucaja imam kod kuce i mts, ne mogu da opisem koliko je to njihovo govno sporije i losije od EON aplikacije. Drugar radi u SBB-u. Kaze da EON ostaje, kupili su trogodisnju licencu. Posle toga, ko zna sta ce da bude 1 1
Issey Posted Thursday at 12:39 PM Posted Thursday at 12:39 PM Verovatno mi sa SBB dobijamo sve što Yetel ima u ponudi od kanala, a tu su i sve Arene. Šta će biti posle kad istekne ugovor Yetela sa Telekomom, videćemo. 3
MrTripleDouble Posted Thursday at 02:50 PM Posted Thursday at 02:50 PM Juce mi zvali kevu koja ima mobilnu pretplatu preko mts-a da joj ponude dzabe televiziju?! Kontam da to ima veze za ovom migracijom EL i ostalog sportskog sadrzaja sa SK pa da dodatno ispromovisu. 1
Nikom nista Posted Thursday at 05:25 PM Posted Thursday at 05:25 PM 5 hours ago, Dropkick Murphys said: Kad je krenulo skandiranje sinoć, Plavšić bi sigurno ostavio da se to sve čuje, bez svog upadanja, da je situacija od pre par meseci. Ovako je samo nastavio da komentariše, kao da se ništa ne dešava. Meni deluje da se priprema za taj transfer. To je i meni proslo kroz glavu u toku prenosa... A i nije realno da takav komentator ne radi nigde... pogotovo kad sevidi ko i kako sve komentarise kosarku, a i sve ostalo 1
Recommended Posts