Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

474 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      110
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      115
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      44
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      18
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      364
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      23
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      11
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      112
    • Nedovic
      2
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted

Meč dekade....Od Darušafake najvažnija utakmica našeg kluba. 

Na muci se poznaju junaci, pa da vidimo od čega smo!

Samo da nas pritisak ne sputa jer smo po pravilu u ovim velikim mečevima sami sebi najveći protivnik. 

Rasterećeno i maksimalno ubrzati igru kako nam najviše i odgovara. Dobro, stvarno mislim da ne možemo ponoviti onakav šuterski fijasko kao protiv Reala i da će to svakako biti bolje. 

IGRAJ ZVEZDO, IGRAJ I POBEDI!

• Like 7
  • Love 2
Posted

Sve se plašim da to napišem, ali ja od jutros imam neki osjećaj da ćemo odigrati odlično i komotno pobijediti. 

Prosto ne mogu da se natjeram da se brinem i strahujem, toliko sam siguran u ishod.

Ko zna kakav coping mechanism mi je proradio u mozgu...

• Pumpaj! 3
Posted

Ne znam zašto se toliko cimamo oko mesta u plej ofu ili plej inu. Bitno je da prođemo u doigravanje. Prednost domaćeg terena nam ne znači mnogo, kad smo toliko bolje igrali u gostima. Od trenutno prve 4 ekipe na tabeli, mi smo 3 dobili u gostima, protiv četvrte igramo u sledećem kolu. Znači i pozicija n8 je sasvim ok. 

• Like 4
  • Pumpaj! 1
Posted
15 minutes ago, quentin said:

Sve se plašim da to napišem, ali ja od jutros imam neki osjećaj da ćemo odigrati odlično i komotno pobijediti. 

Prosto ne mogu da se natjeram da se brinem i strahujem, toliko sam siguran u ishod.

Nikakav mehanizam. Ispale komšije pa sad svaki ishod lakše prođe. 😂

• Like 4
  • Ha-ha 6
Posted
45 minutes ago, Dzo23 said:

Samo da nas pritisak ne sputa jer smo po pravilu u ovim velikim mečevima sami sebi najveći protivnik. 

Ne znam iz kog razloga se ovo stalno ponavlja, verovatno poučeni iskustvom iz prethodnih sezona. Po meni je ekipa ove sezone u EL odreagovala odlično kad god smo bili u nezgodnom položaju. Tu pre svega mislim na utakmice sa Monakom u gostima gde smo pre te utakmice sa 3-0 otišli na 3-4, zatim Bajern kući nakon poraza od Asvela i Partizana, Virtus u gostima nakon šamaranja od strane Armanija kada se pre utakmice smenjivao trener i već mu je kupljena karta u jednom pravcu do Paralije ako ne dobijemo Bolonjeze, zatim drugi derbi u EL nakon poraza od Makabija. Jesu sve ove utakmice bile relativno na početku sezone, ali mogla su da odu kola nizbrdo da su se neke izgubile. I na kraju, meč sa Olijem nakon poraza od Žalgirisa, Bajerna i Armanija bez Bokija i Petruševa. U svakoj od ovih utakmica ekipa je pokazala karakter i verujem da će tako biti i večeras.

To što navijači Zvezde misle da moramo dobiti svaku ekipu koja je na papiru slabija od nas i da su utakmice izgubljene jer smo podlegli pritisku ne bih komentarisao.

Jedva čekam utakmicu!

Napred Zvezdo!

• Like 8
  • Love 1
Posted
1 hour ago, quentin said:

Ja nemam osecaj,ja znam da dobijamo.

Posted

Za nas utakmica decenije, posle Darusafake nismo igrali važniju tekmu u El. Samo jako, i bez straha. Vreme je da Nedović i Kenan ponište loše partije u poslednje vreme i pokažu se večeras. Kao timu bi dobro odigrana utakmica i pobeda značila ne samo prolaz, već i podizanje samopouzdanja za nastavak takmičenja. Smatram da pobedom večeras, lako može da se desi da dobijemo Pao u Atini. Sav teret i pritisak će pasti, igracemo opuštenije i svašta može da se desi u nastavku.

Posted

Po pravilu se useremo od ovakvih utakmica. 

Ova ekipa do sada nije pokazala razliku od prethodnih na tom polju ali evo prilike za popravni.

Ili jesi, ili nisi - Efes. 

• Like 3
Posted
24 minutes ago, pilif88 said:

Meridian izbacio da mozda Larkin ne igra veceras

Larkin im ništa specijalno ne igra ovesezone ili bar ovu završnicu. Thompson i Bryant su im najbolji pojedinci u ovom trenutku. Treba se paziti i Beauboisa te Nwore. Osmani,Poirer , Dozier i Smits. jak roster nema šta . možda im baš mi prekinemo taj pobednićki niz.

• Like 2
Posted
1 hour ago, Dragon said:

Ako dobijemo veceras, dobijamoni pao tamo, u suprotnom dva poraza. Moje ocekivanje.

Ciganskije bi bilo da nas Efes dobije ovde a mi tamo Panatu. 

Posted
1 hour ago, bodo said:

Larkin im ništa specijalno ne igra ovesezone ili bar ovu završnicu. Thompson i Bryant su im najbolji pojedinci u ovom trenutku. Treba se paziti i Beauboisa te Nwore. Osmani,Poirer , Dozier i Smits. jak roster nema šta . možda im baš mi prekinemo taj pobednićki niz.

Bas u zavrsnici i igra bolje nego sto je igrao. Larkin je Larkin,kad se upali svasta bude😀

Posted
1 hour ago, bodo said:

Larkin im ništa specijalno ne igra ovesezone ili bar ovu završnicu.

Larkin igra ispodprosečno, ali za svoje (vrlo visoke) standarde, inače je u prošlom meču uništio odbranu KKCZ. U stanju je da ima 2 pts ali 10 assista i tako razigra celu ekipu.