KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni! - Page 916 - Košarka - VOX92 Jump to content

KK Crvena zvezda 2024/25 - ...svi su dani ponosni i slavni!

Sta ocekujete od ove sezone?  

471 members have voted

1. 1. Ocekivanja u Evroligi?

• Dno kace (15.-18. mesto)
      27
    • Malo nam je falilo (11. - 14. mesta)
      132
    • Play-in... Doigravanje i to je to! (7. - 10. mesto)
      108
    • Play-in... i idemo u Top8 doigravanje!
      114
    • Direktno u Top 8 (1-6)
      45
    • F4 baby!
      23
    • Bicemo sampioni!
      17
    • Ma sta god samo da ne budemo iza komsija :-)
      4
  2. 2. Ocekivanja u regionu i Srbiji?

• Sveeee!
      362
    • Prvi u selu (KRK/KLS pehari), drugi na Jadranu (poraz u finalu a mozda i pre)
      86
    • Beztrofejni debakl
      22
  3. 3. Ko ce prvi napustiti tim?

• Teodosic
      10
    • Davidovac
      8
    • Kenan
      27
    • CMM
      13
    • Daum
      111
    • Nedovic
      1
    • Gidra
      14
    • Neko ko nije naveden
      96
    • Niko!
      190

Recommended Posts

Posted
4 minutes ago, Sector said:

Monaco ima dobar raspored.

Nama je problem što kao da nemamo domaći teren. Em što igramo loše kući, em što atmosfera nije takva kao nekada da se protivniku tresu noge dok igra.  Nisam ni za Virtus raspali spokojan a kamo li za Real i Efes.

Idu kod Oly-a i dolazi Pao, to je sve samo ne lagan radpored.

A neće rutinirati ni Žalgiris kući koji će grebati do kraja, takvi su.

Ja nigde nisam ni pomislio a ne rekao da možemo do 3 pobede, za ovu ekipu sam prestao bilo kakve prognoze da dajem, totalno nema smisla, samo komentar gde bi bili sa 3 pobede kući.

Virtus mora pasti, i ako su napokon i oni kompletni.

A medjusobni dueli Partizana i Zvezde sa Efesom i Realom, gde svima gori-"rat" je blaga reč da nas očekuje na parketu.

Posted
On 3/18/2025 at 10:39 PM, Čvarkov said:

Mnogi su se ovde opraštali od sezone u decembru pa onda promenili ploču, ima i onih koji su predviđali 11. mesto u lajvu kada utakmica nije išla svojim tokom pa onda kad dobijemo istu tu utakmicu, bravo momci ipak sam pogrešio, idemo jako top4/top6. Igramo loše, vezali smo poraze, izgubili neke utakmice koje je trebalo dobiti, povredio se najbitniji igrač, ali opet ima još da se igra. Hoću da kažem, ne donosite prebrzo zaključke. Cela ova sezona u el je luda.

Kao i što sam napisao, ringišpil se nastavlja. Kada bi svako od nas napisao predikcije rezultata do kraja regularnog dela el sezone, ne znam da li bi jedan forumaš pogodio. Uživajte dok traje. Teško će se ovakav rolerkoster od sezone ponoviti. 

Braća ušla opuštenije u meč, mi čvrsto i otišli smo brzo na dvocifrenu razliku. Ruka se opusti i onda krene sve da ulazi. Pokušali su da se vrate u trećoj, ali su onda konačno proradili bekovi i odbili nalet.

Napisao sam i na live temi, posebno smo u prvom poluvremenu pametno koristili faulove i nismo dozvolili mnogo lakih poena. To ih je dodatno unervozilo pa su promašivali i iz otvorenih pozicija.

• Like 10
Posted
10 minutes ago, Sector said:

Monaco ima dobar raspored.

Nama je problem što kao da nemamo domaći teren. Em što igramo loše kući, em što atmosfera nije takva kao nekada da se protivniku tresu noge dok igra.  Nisam ni za Virtus raspali spokojan a kamo li za Real i Efes.

Kako brate dobar raspored, nakon Žalgirisa idu Oliju na noge, gde će biti uništeni stoka razlike. Pa još čekaju Pao u utakmici koja može biti odlučujuća za treće mesto i gde će jako teško dobiti. Sinoć su ih dve tri malo bolje odbrane Fenrea delile od poraza.

Realno da završe sa 2-2 do kraja. 

Samo i mi nekako moramo do tih 2-2

• Like 2
Posted
56 minutes ago, Čočo said:

Dobro jutro ciganijo moja. ❤️

E ni komšije nisu bile što su pre bile. Osim @DameTime ni jedna jedina čestitka za jednu od najvećih pobeda i iznenađenja ove sezone u EL a vala i od kad je pratim, s obzirom na okolnosti i način kako je dobijena ( bez i jednog centra, u gostima protiv lidera koji je u najboljoj formi, rutinski vodili 40min i pobedili). Pobeda jednog autsajdera kakva dugo nije viđena. Pamtićemo i ko je ćutao. 😄😂

I posle ja salty... Ni Žoc vam ne bi ovako pisao 😛 

38 minutes ago, NMX said:

Au brate koliko bolesnog sveta ima i šta narod piše po mrežama i komentarima ispod tekstova... 

Ne samo da nas je Olimpijakos pustio, nego je...wait, waaait, ovo poslednji Vučićev trzaj da povrati rejting :lol_2: Pa nije pitao šta košta pobeda. 

Zamisli pišeš za višestrukog prvaka Evrope - PUSTIO/PRODAO UTAKMICU. 

Svakako su u utakmicu ušli na bazi qrca, pa kad je nas malo prokenjao šut posle ušla voda u uši i bilo je prekasno. 

Pretpostavljam da je 13 ubačenih trojki (prosek nam je 9) i procenat šuta za 3 od 50% (prosek nam je 36.9%) deo dogovora (Vučić postavio uslov - dajem keš ali da Zvezda postigne 13 trojki uz 50% šuta, čelnici Olimpijakosa bili u čudu ali, ali, predsedniče Vučiću, kako mi da znamo njihov % šuta, odigraćemo našu odbranu pa šta bude, Vučić opet ispada budala).

Bukvalno narodu treba oduzimati potpunu poslovnu sposobnost čim napuni 18 godina i onda polako, moraš da dokazuješ da si poslovno sposoban pa ko prođe rigorozne testove (uključujući i IQ test) dobiješ nazad poslovnu sposobnost. Glasao bih na izborima za stranku koja obeća ovo.

Brate, zašto uopšte čitaš šta pišu ti degenerici?

Između ostalog smo i zato ovde, jer nema još mesta na internetu gde smo pošteđeni avangarda/delije budalaština, teorija zavere i ostalog otrova. 

Ja Instagram samo skrolujem, u komentare ne ulazim, a portale odavno ne čitam.

• Like 8
Posted
16 minutes ago, Čvarkov said:

Kao i što sam napisao, ringišpil se nastavlja. Kada bi svako od nas napisao predikcije rezultata do kraja regularnog dela el sezone, ne znam da li bi jedan forumaš pogodio. Uživajte dok traje. Teško će se ovakav rolerkoster od sezone ponoviti. 

Braća ušla opuštenije u meč, mi čvrsto i otišli smo brzo na dvocifrenu razliku. Ruka se opusti i onda krene sve da ulazi. Pokušali su da se vrate u trećoj, ali su onda konačno proradili bekovi i odbili nalet.

Napisao sam i na live temi, posebno smo u prvom poluvremenu pametno koristili faulove i nismo dozvolili mnogo lakih poena. To ih je dodatno unervozilo pa su promašivali i iz otvorenih pozicija.

Imamo 3-1 do kraja

• Like 4
  • Love 3
  • Thanks 1
Posted
3 minutes ago, DameTime said:

Između ostalog smo i zato ovde, jer nema još mesta na internetu gde smo pošteđeni avangarda/delije budalaština, teorija zavere i ostalog otrova. 

Ja Instagram samo skrolujem, u komentare ne ulazim, a portale odavno ne čitam.

Ma ne čitam odavno, ali onda ljudi katuju the best of pa se to kači po instagramima, šeruje po grupama i onda vidim. 

Maaaada, priznajem da me nekada zabavljalo da odem na RSB ili avangardu i tako ta smetlišta i uživam u dijagnozama :classic_blush:

• Ha-ha 2
Posted
5 minutes ago, DameTime said:

Ko kaže da nikad nije čitao komentare crveno ili crno belih degenrika posle pobede svoje ekipe, laže.

• Like 1
  • Ha-ha 1
Posted
1 hour ago, NMX said:

Je l bio Milutinov da peva sa našima? Mislim, kaže bolesni Patnić, posle pobede Olimpijakosa nad Partizanom, samo je falilo da Milutinov zapeva Indija Pakistan :lol_2:

Njega ludak zove Vasko Žabata :lol_2:

Kad su trebali da dobiju da Partizan prodje, izgubili su 150 razlike, al nije bila namestaljka ko veceras.

• Ha-ha 2
Posted
17 minutes ago, NMX said:

Kako brate dobar raspored, nakon Žalgirisa idu Oliju na noge, gde će biti uništeni stoka razlike. Pa još čekaju Pao u utakmici koja može biti odlučujuća za treće mesto i gde će jako teško dobiti. Sinoć su ih dve tri malo bolje odbrane Fenrea delile od poraza.

Realno da završe sa 2-2 do kraja. 

Samo i mi nekako moramo do tih 2-2

Žalgiris ih teško može ugroziti, PAO generalno igra puno slabije u gostima, Asvelu ništa neće značiti ta utakmica.

Posted

Apropo priče o atmosferi pošteno je reći da je Zvezda dole imala domaćinsko navijanje. Opet, činjenica jeste da je Oly prvi pa je prvi ali smo baš ispoštovani. 

• Like 2
Posted (edited)

Svaka čast ekipi na borbi i pobedi.

Poseban respect ako su uspeli da nameste utakmicu u EL protiv ekipe koja je višestruki šampion iste i koja nam se useravala u plasman kad im ništa nije značilo.

Edited by Clash
  • Like 6
  • Thanks 2
  • Ha-ha 1
Posted
5 minutes ago, Урош19 said:

Ko kaže da nikad nije čitao komentare crveno ili crno belih degenrika posle pobede svoje ekipe, laže.

Zaboravljam da su navijači velika deca, koliko god da imaju godina :classic_biggrin:

• Like 1
Posted
38 minutes ago, NMX said:

E, da. Ne samo što su nas sinoć pustili. 

Nego sad razmišljam, ovo je treći put da nas puštaju u poslednjih 5 utakmica u Pireju. Posle zašto nema para za povećanje plata prosvetarima...sve otišlo gazdama Olimpijakosa u poslednjih par godina. 

Ja sam cuo po busu pre par dana u fazonu odigrajte nesto bratski(da vas puste) haha... Sad ako vidim tog coveka opet ima da me smara do NS-a. :S

• Ha-ha 2
Posted

Ma to su gluposti oko puštanja. Nije to fudbal, pa se zavrsi posao sa golmanom i jednim igracem. Ovaj pusti gol, ovaj napravi penal, dobije crveni... U kosarci svi moraju da znaju da je to namestanje. To ne moze da se sakrije, isplivace informacije.

• Like 4
Posted (edited)

ŠALA Zna se ko treba da oceni da li je sve posteno ili nas je Oli pustio niz vodu. Strpite se do sledece noci izmedju 3 i 4 sata.

edit: NIJE ŠALA  Aj molim vas nemojte da pisete o tome sta neki bolidi po internetu pisu o namestanju. Stvarno potpuno aprijatan osecaj da to citam ovde.

Edited by JPM
  • Like 4
Posted

Као прво честитке играчима на лавовској борби и презаслуженој победи, Јанис је рекао да су нас потценили и то је утицало, али да 99% навијача Партизана каже да је утакмица намештена и пуштена је ван сваке свести и памети. Прво да су хтели да нас пусте дозволили би Петрушеву да игра, друго однос скокова 34:33 за њих доказује како смо се борили за сваку лопту и сваки посед. Треће и много битно је 50% шута за три због којег смо добили и те 4 тројке у последњој четвртини. 

Знао сам да ће то писати и пре уткамице ако добијемо али још слађе је овако, пумпајј! 

• Like 1
  • Pumpaj! 1
Posted
1 hour ago, NMX said:

Au brate koliko bolesnog sveta ima i šta narod piše po mrežama i komentarima ispod tekstova... 

Ne samo da nas je Olimpijakos pustio, nego je...wait, waaait, ovo poslednji Vučićev trzaj da povrati rejting :lol_2: Pa nije pitao šta košta pobeda. 

Zamisli pišeš za višestrukog prvaka Evrope - PUSTIO/PRODAO UTAKMICU. 

A kad je Vučić urgirao da mi pustimo derbi na Aranđelovdan, tad im nije smetalo... 

• Like 5
  • Ha-ha 9
Posted

Pogađate i koji igrač jedini ima negativan plus minus kod nas (doduše imao bi i on pozitivan da Brown na njegovo dodavanje nije uspeo da promaši mrtvi zicer). Valjda je video i Sfero koliko je sati, samo nemoj njega u clutchu pa makar Yago i Codi brljali na sve strane. 

Nahvalili ste već Rokasa, Dedu, Nedovića za konačno istupanje, svako na svoj način.

Ja bih pomenuo CMM koji je odigrao ono što se od njega traži. On neće biti lik koji će da izdominira nekog sa 30 poena. Uhvatiti 11 skokova (a posle svakog od njih je kretao u tranziciju odmah u čemu je vrlo jak) u situaciji kad nemaš centra na rosteru je velika stvar. Odigrao je jednu mini Westbrookovsku partiju, to je ono što on može. 

Kalinićeva rampa na Furuni verovatno i potez kola, brat je bio glavom na obruču, nisam verovao da i dalje to može. 

Ali kakva je glava državni službenik Deda, taman pomisliš da je zreo za Tofaš kad on izvuče ovakvu partiju sa hladnokrvnošću kakvom žvalavi laže.

• Like 24
  • Love 1
  • Ha-ha 5
Posted

Njima je najvise falio Walkup, da u stilu Lazica pohapsi bekove dlakavim rukama i podigne agresivnost, ostali su mekani spolja. Kako je Vildoza postao tuzan igrac, ne zna se jel mu je gora igra ili govor tela. Neverovatno deluje da su Milutinov i Fall igrali samo 10 i 16 minuta i postigli 2+4 poena, naterali smo Barcokasa koji ima najdominatniju centarsku liniju u Evropi da se prilagodjava nasoj nepostojecoj.

Odlican su posao odradili Deda i Brown, sa pozicioniranjem, aktivnim nogama, usmeravanjem, Brown je imao jedno bacanje unapred i ukradenu loptu kad je Milutinov krenuo da zida. I u BG smo ih dobili na istu foru, bez Filipa i Bolomboja, sa dominacijom Dede, cak su i isto 73 poena postigli. 

Definitivno su nas podcenili, a nije im prijala ni uspavananka na tribinama.

Mi smo nesvesno promenili nacin igre koji je ionako procitan, digli se iz mrtvih, delovalo je bas ruzno. Sad samo nastaviti i potvrditi brejk protiv Sefa Stanice.

• Like 7
Posted

Stvarno nema potrebe da se vise ovde pise o tim budalastinama o namestanju.

Mislim, veruju ljudi i da je Zemlja ravna ploca i svasta nesto jos i pisanje po netu niko ne moze da zabrani, ali minimum koji mi kao navijaci Zvezde na ovom topicu dugujemo momcima i Janisu posle ovakve borbe i pobede je da ne prenosimo, ne pominjemo i ne komentarisemo ta baljezganja o namestenoj utakmici.

Ne mogu da docekam nedelju i Borac, o sredi i Virtusu da ne pricam.

Napred Zvezda!!!!!

• Like 6